Autor Wątek: LOL lotnicze II  (Przeczytany 1013800 razy)

Offline dekar

• *
  • http://www.youtube.com/watch?v=eOjWdKbvoZE
Odp: LOL lotnicze II
« Odpowiedź #90 dnia: Sierpnia 13, 2007, 19:57:59 »
Nie widziałem tego wcześniej na forum, więc zamieszczam :118:
http://www.youtube.com/watch?v=TX1sgZVGBUw

Może należałoby założyć osobny dział na temat filmu i wszelkich historii z nim związanych?

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #91 dnia: Sierpnia 14, 2007, 01:28:22 »
Nie... moge... ze... śmiechu...  :061:

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #92 dnia: Sierpnia 14, 2007, 12:12:12 »
Wiem, że nie lotnicze, ale muszę dać.

http://www.ww2aircraft.net/forum/modern/battle-monrovia-6181.html

Tutaj mały sample:

The Battle for Monrovia * or * The Definitive Guide to Gangsta Hip-Hop Urban Combat

Images from the battle for Monrovia, Liberia, where use of iron sights is known to be strictly prohibited. Also prohibited are aiming, assuming a supported firing stance, and any common practice of marksmanship whatsoever.

Hip-Hop/Rapper/Gangsta shooting stances are mandatory, the "Glock Foh-Tay" hold being the most popular. lethality is acheived by subjecting the target to a wide swathe of area fire, simliar to unaimed indirect artillery, or scaring the enemy away with gesturing and aggressive hip-hop style dancing while firing. Points are awarded for artistic effort, style, fearsome facial expression/vocalizations and blue duct tape.

Note perfectly executed flamboyant sideways-rifle "Glock Foh-Tay" running stance.

The Nautical theme is ever popular, as seen by this militiaman wearing the stylish Kapok life jacket.
Won't stop a bullet, but sure looks Boo-yaa!

While this appears to be a well-rehearsed combat assault maneuver, this militiaman is actually trying to keep birds from crapping on his car. Note the feather duster in the left hand for effect.

Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

Offline F. von Izabelin

• *
  • Prawy człowiek lewicy
    • CMHQ Flying Circus
« Odpowiedź #93 dnia: Sierpnia 14, 2007, 12:25:40 »
OMFG It's Delta!

Not only is this man sporting the popular decorative belt of ammo, but he has cunningly allowed his rifle to rust until it matches his skin tone. A true trend-setter for fashion.

Osobnik na zdjęciu nie tylko lansuje się popularną dekoracyjną taśmą ammunicyjną, ale sprytnie pozwolił swojemu karabinowi zardzewieć na tyle, by kolor karabinu odpowiadał odcieniowi jego skóry. Prawdziwy ustalacz trendów. :002: :002: :002:
Chociaż kroczę Dolina Śmierci,
zła się nie uleknę...
bo lecę na 6 kaflach i się wznoszę...

« Odpowiedź #94 dnia: Sierpnia 17, 2007, 21:55:58 »
Nie wiem czy bardziej to pasuje do lola czy do działu "Współczesna technika lotnicza"  :karpik :karpik :karpik

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #95 dnia: Sierpnia 17, 2007, 22:10:47 »
A co to?

Offline I/JG53_Angel

• *
  • Out Of Control
« Odpowiedź #96 dnia: Sierpnia 17, 2007, 22:14:47 »
Mocno domowej roboty agregat spawalniczy
Babka wymusza motocykliście pierwszeństwo, dochodzi do wypadku, na szczęscie niegroźnego. Motocyklista podchodzi do DAMY i pyta"Widziała mnie pani?"
"Tak widzialam" odpowiada DAMA
To dlaczego mi pani nie ustąpiła ?
"No ale pan przeciez jechal motocyklem !"

http://img223.imageshack.us/img223/6416/bezpiecznygh0.jpg

« Odpowiedź #97 dnia: Sierpnia 17, 2007, 23:57:21 »
Czizus!

Zdajecie sobie sprawę jak to musi napier..niczać?Toż to buczy niemiłosiernie.Jakimiś szmatkami rdzeń związany.Hehe.

PS. Przypomniał mi się dowcip w temacie:
-Panie profesorze, dlaczego ten transformator tak okrutnie buczy?-Pyta się  prowadzącego ćwiczenia młoda studentka.
-Proszę Pani - jakby miała pani 50 okresów na sekundę, też by Pani okrutnie buczała.

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #98 dnia: Sierpnia 18, 2007, 00:37:43 »
Nie no nie mam pytań taka „szwajs maszina” . No i ma chyba ciut za bardzo prąd podkręcony  (okopcenia przy spawach ) .Ech nie ma to jak prowizorka ale za pomysłowość wielki „+” ciekawe jak u nich „Tig” wygląda .Ale chyba nie chciał bym tego wiedzieć i tym spawać  LOL 

JG300_Lecter

• Gość
« Odpowiedź #99 dnia: Sierpnia 20, 2007, 17:03:20 »
May the force be with you...

« Odpowiedź #100 dnia: Sierpnia 21, 2007, 04:52:23 »
DLa Sundownera,

F14 pilot traning
http://www.liveleak.com/view?i=7e1_1187555309

hellkitty

• Gość
« Odpowiedź #101 dnia: Sierpnia 21, 2007, 10:01:06 »
Szukam, ale jakoś nie za bardzo mi to wychodzi. Ma ktoś link do umieszczanego tu niegdyś filmiku propagandowego zachęcającego do wstąpienia do rosyjskiej armii?

Z góry dziękuję.

Offline Marcinos

• *
  • Kierowca bombowca
« Odpowiedź #102 dnia: Sierpnia 21, 2007, 11:03:57 »
Fighter pilots make movies, bomber pilots make history, but everything depends on mechanics.

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
« Odpowiedź #103 dnia: Sierpnia 21, 2007, 12:18:37 »
DLa Sundownera,

F14 pilot traning

Sądząc po małej wstawce z tyłkiem mosolotu stawiam bardziej na F-15 :P
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #104 dnia: Sierpnia 21, 2007, 12:24:49 »
Z nudów dzisiejszego przedpołudnia wpadłem na pomysł opracowania procesu technologicznego wiercenia tuneli metodą "na miga" :

Jak widać z powodzeniem, nawet owiewka pozostała nienaruszona, tylko ziemi mi się trochę nasypało do pitu :-)