Autor Wątek: LOL lotnicze II  (Przeczytany 1013968 razy)

Odp: LOL lotnicze II
« Odpowiedź #1455 dnia: Czerwca 14, 2009, 12:15:28 »
ALAAAARM QRA , znowu wyciek!!!!!!! ....
taaa ..... , nie pierwszy.
http://discaircraft.greyfalcon.us/HAUNEBU.htm
... i kto u nas odpowiada za bezpieczeństwo?
Leszek

« Odpowiedź #1456 dnia: Czerwca 14, 2009, 15:32:08 »
"Kupiłem" dziś coś takiego:
Kapitan samolotu włącza interkom i mówi do pasażerów:
- Witamy Państwa na pokładzie samolotu. Będziemy lecieć nad Atlantykiem na wysokości 10.000 metrów, z prędkością 900 km/h, przy tempera... Cholera! Co narobiłaś! Przerąbane!...
Kapitan milknie, na pokładzie zapada cisza.
Po chwili kapitan ponownie włącza interkom:
-Bardzo Państwa przepraszam, ale stewardesa wylała kawę. Dobrze, że Państwo nie widzą moich spodni z przodu...
Na to jeden z pasażerów:
-Dobrze, że nie widzisz moich spodni z tyłu!
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

« Odpowiedź #1457 dnia: Czerwca 14, 2009, 15:34:13 »
Nie lotnicze, ale tematyka forumowa.

Podobno autentyk, z opowiadań starej Niemki.

Berlin, około godziny 12.00, akcja dzieje się w tramwaju.
Z przodu wagonu duża grupa Turków zwraca na siebie uwagę, hałasując, śmiejąc się itp. W końcu jeden z młodych Turków dumny krzyczy na cały wagon:
- Zobaczcie jak jest nas dużo, kiedyś będzie nas jeszcze więcej i będziemy rządzić tym krajem!
Wszyscy pasażerowie udają, że niby nigdy nic, odwracają wzrok, oprócz pewnej staruszki siedzącej najbliżej grupy Turków i patrzącej z pogardą na Turka, w końcu się odzywa:
- Chłopczyku nie wiem czy wiesz, ale jakiś czas temu było w tym kraju bardzo dużo Żydów, wiesz co się z nimi stało?
Mina chłopaka niezapomniana.

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #1458 dnia: Czerwca 14, 2009, 19:21:13 »
Nie lotnicze, ale tematyka forumowa.

Oj chyba troszkę przegiąłeś pałkę. Dowcip w sumie też ... ryzykowny bym rzekł nwet jeśli autentyk.

« Odpowiedź #1459 dnia: Czerwca 14, 2009, 19:30:49 »

Offline Orzeł

• APAsq
  • *
  • APAsq#4 WBCI#4
    • WBCI
« Odpowiedź #1460 dnia: Czerwca 14, 2009, 19:59:07 »
Ostatnia scena jest THE BEST  :banan  :karpik

Pogo

• Gość
« Odpowiedź #1461 dnia: Czerwca 15, 2009, 10:32:43 »
Zajęcia z polskiego w podstawówce pani pyta się dzieci.
Dzieci kto powiedział te słynne słowa „ Litwo ojczyzno moja …” 

Cenzura. Jak dla mnie kawał za ciężki. Leon
« Ostatnia zmiana: Czerwca 15, 2009, 14:19:04 wysłana przez Leon »

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #1462 dnia: Czerwca 15, 2009, 12:37:43 »
Nie no Panowie możemy się zasypać rasistowskimi kawałami o Niemcach , Polakach , Rosjanach i Żydach ale to chyba nie miejsce do tego. Tak myślę  :005:

« Odpowiedź #1463 dnia: Czerwca 15, 2009, 17:34:26 »
Myślę, że źle myślisz. Moderatorzy są od oceniania który kawał się nadaje, który nie. Jeśli nie masz na tyle dystansu do siebie, żeby pośmiać się z głupiego żartu nie wylewaj tego proszę na forum.

Jejku, ten wątek ma śmieszyć, nie irytować.

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #1464 dnia: Czerwca 15, 2009, 17:48:29 »
"małe czarne puka w szybkę ?  dziecko w piekarniku. "
Śmieszy Cię to , masz dystans ? Jest tak samo śmieszne jak te Wasze.

Spójrz z resztą na pkt. 2 regulaminu , i nie chcę wcale wyręczać moderatorów jedynie zwrócić uwagę , że coś jest nie tak ponieważ to forum publiczne , a nie za takie "żarty" ludzie już mieli problemy.

Ps. proszę moderów o ewentualne usuniecie moich postów jeśli są nie na miejscu. Dzięki

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1465 dnia: Czerwca 15, 2009, 18:43:37 »
Żeby zakończyć jałową dyskusję skoro moderator uznał, że żart jest niewłasciwy to tak jest i owszem tego typu żarty lepiej zachować dla siebie własnie po to aby nie było takich dyskusji potem. A skoro jest temat lotniczy to najmilej widziane są własnie żarty tego typu.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Dare

• APAsq
  • *
  • #5 - WBCI
« Odpowiedź #1466 dnia: Czerwca 15, 2009, 22:54:47 »
Nie wiedziałem gdzie to dać, a wstawiłem to tutaj z winy Schmichta :036:. Według mnie nie jest to aż takie takie LOL. Chociaż.........  sami oceńcie  :004:

Komunikat prasowy w sprawie kampanii reklamowej z wykorzystaniem wizerunku samolotów F-16

Dowództwo Sił Powietrznych informuje, że w połowie czerwca b.r. rozpoczyna się kampania reklamowa wody mineralnej Cisowianka, w której wykorzystany został wizerunek polskich samolotów wielozadaniowych F-16. W ramach kampanii pojawią się spoty reklamowe w stacjach telewizyjnych oraz billboardy w reklamie zewnętrznej. Lotniczy epizod, będący głównym motywem kampanii reklamowej Cisowianki, zrealizowany został na lotnisku 31. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu.

Więcej na:
http://airshow.sp.mil.pl/index.php/pl/aktualnoci/52-komunikat-prasowy-w-sprawie-kampanii-reklamowej-z-wykorzystaniem-wizerunku-samolotow-f-16

W razie gdyby się nie spodobało, uprzejmie proszę przenieść do odpowiedniego działu.

Offline Norbertnaviedzony

• Trolle
  • *
  • Viper all the way :)
« Odpowiedź #1467 dnia: Czerwca 16, 2009, 01:37:35 »

F-16 is a sexy beast - just the best looking fighter jet in existence - the most beautiful machine human being has ever built!

« Odpowiedź #1468 dnia: Czerwca 16, 2009, 13:19:24 »

Offline Orzeł

• APAsq
  • *
  • APAsq#4 WBCI#4
    • WBCI
« Odpowiedź #1469 dnia: Czerwca 16, 2009, 14:59:12 »