Autor Wątek: LOL lotnicze II  (Przeczytany 1016742 razy)

Odp: LOL lotnicze II
« Odpowiedź #1770 dnia: Listopada 16, 2009, 08:38:49 »

« Odpowiedź #1771 dnia: Listopada 16, 2009, 23:16:51 »

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1773 dnia: Listopada 17, 2009, 07:46:30 »
Faktycznie - STOP PRZEMOCY!! :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Silesian

• Gość
« Odpowiedź #1774 dnia: Listopada 17, 2009, 17:34:48 »
No cóż, pierwsze skojarzenie jest jedno –głupota ludzka nie zna granic ani barier kulturowych.
Alkohol i szkło można było z powodzeniem przerobić przemysłowo i wykazać przy okazji gospodarność systemu i mądrość władz.
A tu syfu narobili i jeżeli kiedyś będą musieli sprzątać stłuczkę szklaną to Allacha sponiewierają równo.

Fascynują mnie ludzie, którzy potrafią podjąć mądre decyzje w kontrowersyjnych sytuacjach. Flagowym przykładem jest Jagiełło, któremu nie uderzyło do głowy i wiedział, że nawet jak jest dodatek to nie gardzi się dwoma kawałkami  dobrej stali, a jeszcze potrafił szydzić, że wie jak i te dwa im w dupę wsadzić. 
… No cóż jak ktoś zna więcej takich sytuacji to będę wdzięczny za info … nawet na pm.

Wracając do zamieszania to ta sytuacja ma drugie dno a Persowie widać wcale nie głupi, rzekłby nawet Polakom tu w inicjatywie pola nie ustępują.
Skoro obyczaj zakazuje picia gorzały … … … to przecież zawsze można się naćpać. Natłukli chłopaki flaszek, że w powietrzu było przynajmniej 30 %. Wznieśli się na wyżyny degustacji.
Cała banda na pełnym haju a organizm w ogóle nie sponiewierany.

Przyswajał ktoś kiedyś alkohol w saunie polewając na kamienie ?

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #1775 dnia: Listopada 17, 2009, 17:50:12 »
Ma ktoś jeszcze wątpliwości, że Iran należy do osi zła?
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #1776 dnia: Listopada 17, 2009, 21:44:42 »
"Meczet i państwo z jednego wyszły łona i połączyły się, by już nigdy się nie rozdzielić".
Dziwne to, gdy Koran zabrania, a ludzie wszystkiego się dopuszczają, mężczyźnie wolno mieć cztery żony, a większość i tak ryzykuje życie by przespać się innymi kobietami. Uznaję picie alkoholu za grzech a i tak wielu pije... Tyle, że po zmroku gdy Allach śpi  :118:
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #1777 dnia: Listopada 17, 2009, 22:16:11 »
Kiedyś na Planet leciał dokument o Iranie i życiu tam. Mając na uwadze tenże dokument wydaje mi się, że powyższe zdjęcia przedstawiają niszczenie kontrabandy, na której mnóstwo ludzi nieźle wychodzi bo jest popyt.
Warto nadmienić, że w tak cywilizowanym kraju jak PL nie tak całkiem dawno miało miejsce niszczenie takiej samej kontrabandy tyle, że mniej publiczne ale zdaje się popyt był co najmniej taki sam. Różnica szerokości geograficznej, niewiele więcej...

« Odpowiedź #1778 dnia: Listopada 18, 2009, 15:40:37 »

« Odpowiedź #1779 dnia: Listopada 18, 2009, 18:16:09 »

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #1780 dnia: Listopada 19, 2009, 20:24:28 »
Pewnie było, ale nie znalazłem.

http://www.youtube.com/watch?v=-ZRfFaJWEcc&NR=1

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1781 dnia: Listopada 19, 2009, 20:31:17 »
Mcharon - to Ty żyjesz? :D

Swoją drogą zawsze mnei zastanawia co ludzie probują udowadniać organizując takie "kino". Wynik jest zawsze taki sam i logiczne jest, że mistrzem prostej jest samolot.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #1782 dnia: Listopada 19, 2009, 20:40:12 »
Oj nie zawsze taki sam. Dawno dawno temu w TV widziałem wyścig jakiegoś samolotu (nie pamiętam co to było, ale na pewno wojskowe cudeńko, najpewniej zza oceanu) z motorem. Do momentu oderwania przez samolot kółek od pasa motor prowadził. Dalej ścigać się jest już rzeczywiście bez sensu, no chyba że ma się inny samolot.
I'm a colt in your stable     I'm what Cain was to Abel     mister catch me if you can

chincz

• Gość
« Odpowiedź #1783 dnia: Listopada 20, 2009, 08:18:06 »
Kolejny dowód, że im mniej kółek tym lepiej?  :001:
A czy tylko prostej?  :002: http://www.youtube.com/watch?v=1O8NK5qvSl0
Gość sobie nawet strzelił beczkę zwycięstwa  :002:

« Odpowiedź #1784 dnia: Listopada 20, 2009, 21:54:51 »
I podobny wyścig w wersji ruskiej:
http://www.youtube.com/watch?v=roKbx1k224Y