Autor Wątek: LOL lotnicze II  (Przeczytany 1014965 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wołejek

• Gość
Odp: LOL lotnicze II
« Odpowiedź #2250 dnia: Czerwca 29, 2010, 13:16:20 »

« Odpowiedź #2251 dnia: Czerwca 30, 2010, 19:45:44 »

« Odpowiedź #2252 dnia: Czerwca 30, 2010, 23:02:21 »
Taaaa, a ja pojutrze lecę do Barcelony... :121:

« Odpowiedź #2253 dnia: Lipca 01, 2010, 20:32:56 »
No lotnicze jak się patrzy

« Odpowiedź #2254 dnia: Lipca 01, 2010, 22:52:16 »
Zobaczcie kiedy to było wrzucone:
http://www.youtube.com/watch?v=0t1w053I5Ck
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #2255 dnia: Lipca 01, 2010, 22:58:18 »
Loty na stojaka

Komentarze też niezgorsze :D
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #2256 dnia: Lipca 01, 2010, 23:26:45 »
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #2257 dnia: Lipca 02, 2010, 12:18:17 »
Loty na stojaka

Komentarze też niezgorsze :D

Te rewelacje pojawiły się już rok temu. Ryanair robi szum w okół siebie i nic więcej. Tak samo było z opłatą za korzystanie z kibla i oralem wliczonym w cenę biletu do USA.

Offline Orzeł

• APAsq
  • *
  • APAsq#4 WBCI#4
    • WBCI
« Odpowiedź #2258 dnia: Lipca 02, 2010, 20:33:18 »
Witam!!!
Dość długo nie było mnie na forum z powodu wyjazdu służbowego w "góry". Teraz postaram się częściej być obecny na forum, bo w końcu mam połączenie ze światem.
Na początek żeby Was rozweselić mam coś takiego:

ZASADY LATANIA

1.   Każdy start jest dobrowolny. Każde lądowanie obowiązkowe.
2.   Latanie nie jest niebezpieczne. Katastrofy są tym, co jest niebezpieczne.
3.   Zawsze jest lepiej być na Ziemi i marzyć o lataniu niż być w powietrzu i marzyć o Ziemi.
4.   Tylko w jednej sytuacji masz za dużo paliwa, a mianowicie, kiedy się palisz.
5.   Śmigło jest tylko wielkim wiatrakiem na przedzie samolotu używanym do ochładzania pilota. Kiedy zatrzymuje się, od razu zauważysz na jego ciele wzmożone pocenie się.
6.   Jeśli jesteś w niepewnej sytuacji, trzymaj ustaloną wysokość. Nikt nigdy jeszcze nie zderzył się z niebem.
7.   Dobre lądowanie jest, kiedy wychodzisz z niego cało. Doskonałe lądowanie jest, kiedy samolot może być powtórnie użyty.
8.   Ucz się na błędach innych. Nie będziesz żył dostatecznie długo, aby je zrobić samemu.
9.   Łatwo zorientujesz się, że wylądowałeś ze schowanym podwoziem, kiedy potrzebujesz pełnej mocy silnika do kołowania z pasa.
10.   Prawdopodobieństwo przeżycie jest odwrotnie proporcjonalne do kąta schodzenia. Duży kąt schodzenia, mała szansa, i vice versa.
11.   Nigdy nie pozwól znaleźć się samolotowi tam, gdzie nie byłeś w myślach 5 minut wcześniej.
12.   Staraj się mieć w równowadze ilość startów i lądowań.
13.   Są trzy podstawowe zasady łagodnego lądowania. Niestety nikt ich nie zna!!!
14.   Możesz zaczynać z pełnym bagażem szczęścia i pustym bagażem doświadczenia. Ważne, aby zapełnić bagaż doświadczenia przed tym, jak opróżni się bagaż szczęścia.
15.   Jeśli przez okno widzisz kręcącą się Ziemię i słyszysz tumult w przedziale pasażerskim, znaczy że nie układa się tak jak powinno.
16.   W batalii pomiędzy aluminiowymi obiektami poruszającymi się setki mil na godzinę a Ziemią, poruszającą się 0 mil na godzinę, ta ostatni jeszcze nigdy nie przegrała.
17.   Trafność decyzji wywodzi się z doświadczenia. Niestety doświadczenia nabieramy ucząc się na błędach. Bądź czujny i rozglądaj się wokół. Zawsze jest coś co przeoczyłeś.
18.   Pamiętaj, że grawitacja nie jest tylko terminem językowym. To jest prawo. I bez możliwości odwołania się.
19.   Najbardziej nieprzydatne rzeczy dla pilota to: wysokość powyżej ciebie, pas startowy pozostawiony za tobą, i dziesiąte sekundy które już minęły.
I NAJWAŻNIEJSZE:
     20.Nie zostawiaj lądowania na koniec pasa, a ruchania na koniec życia!!!

Pozdrawiam.
Niebawem postaram się wrzucić kilka moich fotek z tej wycieczki z MON-turem  :002:

Offline Vulg

• *
  • Stalker
« Odpowiedź #2259 dnia: Lipca 02, 2010, 22:24:26 »

Nowy model miga, a na dokładkę uśmiech proszę:

If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

« Odpowiedź #2260 dnia: Lipca 05, 2010, 00:09:03 »
Znowu ktoś z forum na demotach ?

http://demotywatory.pl/1836984/Pekajace-plecy

Tak tylko pytam  ;)

« Odpowiedź #2262 dnia: Lipca 06, 2010, 21:53:53 »
Oj Carolus dałeś ciała  :118: http://www.il2forum.pl/index.php?topic=10376.msg231169#msg231169
A oni po prostu tańczą jak im zagramy...  :021:
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

« Odpowiedź #2263 dnia: Lipca 08, 2010, 09:48:32 »

« Odpowiedź #2264 dnia: Lipca 13, 2010, 06:34:23 »