Autor Wątek: Prośba o misje od doświadczonych graczy  (Przeczytany 2125 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Q-bak

• Gość
Prośba o misje od doświadczonych graczy
« dnia: Lipca 26, 2007, 12:49:16 »
Witam !
Liznąłem już "troszkę" Falcona i rozsmakowałem się w nim na całego. Czy dałoby się stworzyć wątek, w którym doświadczeni gracze zamieszczaliby stworzone przez siebie misje dla laików ? Moja wiedza nie pozwala mi jeszcze na zaplanowanie jakiejś misji, a bardzo bym chciał polecieć takową. Oczywiście nie mówie, żeby były to misje typu wystartuj, leć 100km, międzylądowanie, zestrzel 20 migów, zatankuj w powietrzu i wróc do bazy macierzystej. Fajnie by było, gdyby nie były to misje zbyt ułomne (czyli np. zestrzeliwanie wrogiego AWACS'a) ale też takie, które będą pozwalały ukończyć się początkującemu pilotowi.

PS. Stworzyłem specjalnie nowy temat, żeby tutaj były takie misje wklejane. Jeśli któryś z moderatorów miałby inny pomysł jak to zrobić (w dodatku kłócący się z moim) to prosze się nie gniewac :)

Pozdrawiam !

Pogo

• Gość
Odp: Prośba o misje od doświadczonych graczy
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 26, 2007, 13:43:39 »
Trochę cię nie rozumiem masz przecież misje treningowe jak to określasz dla laików.
A potem wio na głęboką wodę czyli dynamiczna kampania to są właśnie uroki jaszczompa

Kosmo

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 26, 2007, 14:31:27 »
hehe w ten sposób Pogo, "utopiliśmy" naszego kolegę :021:

Q-bak, zachęcam do zapoznania się z edytorem gdyż jego obsługa jest intuicyjna (prostszy jest chyba tylko w operation flashpoint i lock on) ;)

Q-bak

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 26, 2007, 14:33:04 »
No wlasnie, tym w lock on'ie latwiej sie poslugiwalo ;)

A tego nie moge rozgryźć. Ale wiadomo, jak ktoś robi misje i lecisz ją nie znając szczegółów, jest o wiele fajniej. No i nie chce też skakać na głęboką wode od razu - dość że już się z tankerem uporałem