Autor Wątek: Lotniska bez dróg kołowania  (Przeczytany 1949 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dzygit

• Gość
Lotniska bez dróg kołowania
« dnia: Sierpnia 04, 2007, 14:44:42 »
Witam!
Czy spotkaliście się z takim przypadkiem, że po instalacji FF3.1/CobraOne 1.1.1  lotniska składają się tylko z pasów starowych i budynków. Nie ma dróg kołowania i samoloty stoją jakby na gołej ziemi. Próba dojazdu z miejsca postoju na pas startowy przeważnie kończy się połamaniem podwozia.
Czy jest na to rada ? Oczywiście poza poradą "zainstaluj RedViper, czy też OpenFalcon".
Pozdrawiam

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
Odp: Lotniska bez dróg kołowania
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 05, 2007, 10:38:11 »
Nie chcę być uszczypliwy, ale jeśli nie chcesz instalować RV lub OF to po prostu POPRAWNIE zainstaluj FF + dodatki. Przyjmuję, że znasz instrukcję Aragorna i (co najważniejsze) dokładnie jej przestrzegasz? Pliki instalacyjne masz poprawne? Napisz coś więcej o swoim problemie dopiero wtedy można o czymś pomyśleć: jakie dodatki (HiTiles, kokpity, mody siatki itd itp).

BTW - w innym wątku zgłosiłeś problemy na które co prawda nie otrzymałeś odpowiedzi ale trudno się temu dziwić, bo jeśli teraz bym Ci napisał że wyświetla mi jedynie Twoje posty cyrylicą to mógłbyś tylko zgadywać co dolega mojemu sprzętowi (lub mojemu wzrokowi ;)) A jeśli byłbyś uprzejmy opisać ten swój problem i sposób w jaki go rozwiązałeś być może komuś to się uda w przyszłości.

S!