Mam problemy z profilem Cougara dla OF.W setup controllers OF jest do wyboru 7 plików między innymi OFKeystrokes.Wiem,że w 13 WELT kilku kolegów używa Cougara i prawdopodobnie profil Jagstanga.Stosowałem ten profil dla AF dopisując do niego dodatkowe funkcje potrzebne w moim kokpicie z pliku Cockpitbulders i przypisując im w setup kombinacje klawiszy.
Teraz chcę zrobić to samo w OF z profilem JagstangOF.W tym pliku także nie ma wszystkich funkcji podobnie jak dla AF,dlatego trzeba je dopisać.Zauważyłem,że plik OFKeystrokes jest identyczny z plikiem Cockpitbulders z AF.Teraz pytanie do kolegów,którzy modyfikowali profil Jagstanga pod swoje potrzeby.Jak to robiliście.Nie ma problemu z pozycjami no key assigned,chociaż nie do końca ponieważ trzeba wiedzieć które kombinacje klawiszy są dostępne.
Jeszcze jedna prośba.Nie ma layout dla profilu Jagstang.Chcąc sprawdzić które kombinacje klawiszy są dostępne naniosłem na layout AF wszystkie funkcje,które użył w swoim profilu Jagstang,zaznaczając różnice.Jest to żmudna praca.Dla OF jest jeszcze trudniej,ponieważ profile dla AF oraz OF znacznie się różnią (tak mi się wydaje).Zrobiłem wydruk profilu JagstangOF i dopisałem kombinacje klawiszy z setup OF.Jest tego 10 stron.Teraz powinienem porównać to z podstawową mapą Key Map dla OF i nanieść różnicę.Pytanie jest następujące który plik jest podstawowy:Keystrokes,Keystrokes-of czy OFKeystrokes?
Czy może ktoś mi pomóc?