Autor Wątek: Co na początek  (Przeczytany 2608 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

DeadRaider

• Gość
Co na początek
« dnia: Września 05, 2007, 14:27:56 »
Witam. a więc myślę nad kupnem Lock-on...ale niewiem czy warto to na początek?:D. czy nie myśleć czy kupić odrazu???:D.

Joy'a mam Logitech attack3 czy jakoś tak sie on nazywa. czy wystarczy na w miare fjne latanie?.. :020:

jak taki temat już istnieje.to modek. może usunąć.:D

Proszę pamiętać o poprawnej pisowni. Zdania rozpoczynamy wielką literą oraz piszemy tak by wszyscy rozumieli co chcemy przekazać. Dziadek Kos.

« Ostatnia zmiana: Września 05, 2007, 14:57:33 wysłana przez Kos »

Offline dekar

• *
  • http://www.youtube.com/watch?v=eOjWdKbvoZE
Odp: Co na początek
« Odpowiedź #1 dnia: Września 05, 2007, 14:34:15 »
Zawsze lepiej jest myśleć. :002:

DeadRaider

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Września 05, 2007, 14:38:43 »
Nie o to mi chodzi :P..

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Września 05, 2007, 15:50:09 »
Zawsze możesz sprawdzić demo przed zakupem:
ftp://ftp.ubisoft.com/games/lomac/demo/Lock_On_Demo.exe

albo demo Flaming Cliffs (na dole strony):
http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=135&scr=products&lang=en
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Rysiu

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Września 05, 2007, 15:52:13 »
Przecież podstawa LOMACa kosztuje zaledwie 20 zł także nie wiem po co zakładać takie tematy...

poko24

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Września 05, 2007, 15:54:08 »
Miałem tego joy'a dłuuugo zanim kupiłem sobie x52. Da rade. Nie jest taki zły (na początek). Ale nie kupuj LockOn'a Gold, tylko zamów Flaming Cliffs na www.lockon.co.uk (lub poczekaj trochę na wydanie Black Sharka - prawdopodobnie w październiku). Nie pożałujesz - obiecuję. Jest tam cała masa poprawek. Musisz spróbować polatać Su-25 z Advance Flight Model. Wszystkie samoloty w wersji Gold mają uproszczony model lotu tak samo jak samoloty myśliwskie w FC, bo na razie nie znaleziono sposobu, by wiernie odtworzyć siły działające na samoloty naddźwiękowe. Przy prędkości powyżej 1 Macha wszystkie prawa fizyki działające na płatowiec "stają na głowie". Musimy poczekać aż ED wyda najpierw Black Sharka, a potem dopiero zajmie się kolejną pozycją - MiG-29 vs F-16 gdzie te dwa myśliwce będą miały AFM (jeśli w ogóle się uda) i wiernie odwzorowaną awionikę. Ale póki co AFM Su-25 i Su-25T w FC daję bardzo dobre wrażenia.

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
« Odpowiedź #6 dnia: Września 05, 2007, 16:50:43 »
Przecież podstawa LOMACa kosztuje zaledwie 20 zł także nie wiem po co zakładać takie tematy...

Bo to jest dylemat. LockOn czy piwo.
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Września 05, 2007, 16:58:10 »
Bo to jest dylemat. LockOn czy piwo.

Z piwem jest podobnie jak z LO, można się załapać na krzywy ryj, choć to niemoralne.
LO ZAWSZE warto kupić, nawet jakby miało leżeć na półce. Warto wspierać developerów i wydawców simów, bo niestety może się okazać, że będziemy z wnukami czekać na FO ;-)

pozdrawiam,
qrdl
 Z okazji dnia moderatora :)

poko24

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Września 05, 2007, 17:15:20 »
Zaczynam wątpić, że Fighter Ops kiedykolwiek ujży światło dzienne, a czas gra na ich niekorzyść - grafika jest już trochę nie z tej epoki. Chyba, że da radę przekonwertować FO na silnik X-Plane 8.

DeadRaider

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Września 05, 2007, 18:00:38 »
Chyba jednak poczekam na to BlackShark.. temat więc można usunąc :D

poko24

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Września 05, 2007, 18:03:00 »
Jeszcze nie! Czekaj! Ale do BS będziesz koniecznie musiał dokupić pedały (chyba, że masz jakąś kierownicę od biedy) lub kupić nowy joystick z twistem, bo dodają śmigłowiec (Ka-50). O! teraz można zamknąć temat. Dziękuję ;)

Offline lancer

• *
  • ka-boom!
« Odpowiedź #11 dnia: Września 05, 2007, 19:00:47 »
...tak i idziemy na piwo :D
Panowie, jesteście oficerami Armii Stanów Zjednoczonych. Oficerowie żadnej innej armii na świecie nie mogą tego o sobie powiedzieć. Zastanówcie się nad tym!

« Odpowiedź #12 dnia: Września 05, 2007, 23:14:10 »
. Musimy poczekać aż ED wyda najpierw Black Sharka, a potem dopiero zajmie się kolejną pozycją - MiG-29 vs F-16 gdzie te dwa myśliwce będą miały AFM (jeśli w ogóle się uda) i wiernie odwzorowaną awionikę.

To jeszcze i ja coś zapytam - cuś takiego to ma faktycznie wyjść ? Jeśli tak, to mniej więcej (z dokładnością do be sure półtora roku) na kiedy to to planują wydać?. No i dlaczego PC za ~5000 PLN znów okaże się przestarzały?  :005:

Trzy głupie pytania , każde po 15 PLN co daje 45 złotych + VAT  :karpik

Pozdrawiam!
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #13 dnia: Września 05, 2007, 23:43:40 »
Edek, to lepiej kup za tą kasę coś przeciwdepresyjnego  :118:

PS:
Temat się usunie. Be sure  :004:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

poko24

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Września 06, 2007, 00:19:49 »
Ad.1 Podobno są takie plany
Ad.2 Jeżeli są plany, ale nie zaczęto jeszcze prac, to trudno określić dokładny termin wydania (jeżeli w ogóle).
Ad.3 ... Jeżeli już kiedyś wkońcu wyjdzie to ten komputer za ~5000zł wtedy będzie wart tyle co nagroda za jedno pytanie brutto.