Ankieta

Która z poniżej zaprezentowanych piosenek powinna stać się oficjalną pieśnią polskiego LOFCBS

Shakaron
26 (66.7%)
Yarabi, Yarabi (eng.)
3 (7.7%)
Yarabi, Yarabi (org.)
5 (12.8%)
Seether - "Remedy"
5 (12.8%)

Głosów w sumie: 33

Autor Wątek: Oficjalny hymn polskiego środowiska LO:FC skupionego na Forum?  (Przeczytany 12939 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
Odp: Oficjalny hymn polskiego środowiska LO:FC skupionego na Forum?
« Odpowiedź #30 dnia: Listopada 05, 2007, 23:46:30 »
Qrdl Boski Logos, a co wy tu za kobiece antagonizmy siejecie? Prze ca, to kulturalna, błyskotliwa i wygadana dziewczynka jest -

http://pl.youtube.com/watch?v=k9qHTM3zjhY

Mało Ci takich u nas w szołbizie już o talencie i predyspozycjach do wykonywania zawodu nie wspominając. (ja wiem, że niektórzy celują w Cerekwicą Whatever, ale to nie ten tzw. ciężar gatunkowy :D ) To była jedynie mała dygresja od głównego wątku.
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Listopada 16, 2007, 17:50:11 »
Dla "was" to bym Toma Jonesa "Sex Machine" i już, a nie kombinowanie pod góre :D

Taa... Połomskiego zaproponuj z Sipinską i Foggiem do spóły :004:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Listopada 19, 2007, 22:34:40 »
Qrdl Boski Logos, a co wy tu za kobiece antagonizmy siejecie? Prze ca, to kulturalna, błyskotliwa i wygadana dziewczynka jest -

http://pl.youtube.com/watch?v=k9qHTM3zjhY

Mało Ci takich u nas w szołbizie już o talencie i predyspozycjach do wykonywania zawodu nie wspominając. (ja wiem, że niektórzy celują w Cerekwicą Whatever, ale to nie ten tzw. ciężar gatunkowy :D ) To była jedynie mała dygresja od głównego wątku.

Jeśli chodzi o Chylińską to sprawa jest dość zabawana. Babka kreuje się na niesamowitą luzarę, która rzuca na lewo i prawo k-----i i ch----i co niejako jest "naturalne", biorąc pod uwagę jej "artyzm" - zapewne w jej oczach jej wolno, bo ona jest autentyczna i wybitna. Ja ją dostrzegam od początku na polskiej scenie show biznesu i chyba jej "siadło" na dekiel jak zaczęła pisywać do czasopism kobiecych (Elle albo Cosmopolitan..). Nagle tej pannicy z kombi 2 wydało się, że jest kreującą rzeczywistość intelektualistką, bo pisuje głupawe "felietony". Ale najbardziej żałosne jest to, że niby z niej taka coolmenka a aparat sobie na zgryz niegdyś zafundowała w wieku już "podeszłym" jak na takie aparaciki, więc powód był chyba nie leczniczy tylko "skoro się odchudziłam, to jeszcze wyprostuję sobie uzębienie i przestanę mieć kompleksy"..... Dba o wygląd jak typowa laseczka z blogu59 albo innego girls a lot. Jakoś to nie licuje z jej zajefajnością i luzactwem.

pozdrawiam,
qrdl

ps. W każdym razie na hymn się Chylińska nie nadaje :-)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #33 dnia: Listopada 19, 2007, 23:25:54 »
Ale zaraz zaraz, przeciez typy już padły w ankiecie! reszta odpada! :P
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 19, 2007, 23:51:22 »
W kwestii tych gazet, może humorystyczniej: (zwracam waszą uwagę na kwestię sesji dla playboya :D )

http://www.youtube.com/watch?v=6GFFaXokos0

Kombii2? Boski... proszę nie popadać w przesadzym. Grzesiu Skawiński znany z wcześniejszych dokonań w projekcie Skywalker zaprosił panią Agnieszkę wiedziony generalnym parciem na rock na świecie i postanowił spróbować z świerzo upieczoną laureatką szansy na sukces tworząc z swoim kolegą Waldusiem Tkaczykiem projekt O.N.A pojawił się kultowy numer Koło Czasu i wszyscy się cieszyli, że oto mamy nowy hitowy band jednakże... wizje artystyczne członków zespołu zaczęły się coraz bardziej rozchodzić dochodząc do punktu, w którym Grzesiu pani Agnieszce postawił warunek - ok , nagramy płytę, jaką ty chcesz, ale potem robimy spilta do Kombii, a ty sobie tam dalej dziobaj tego swojego hardkora i tak powstała jedna z najlepszych polskich  rockowych płyt ostatniego 20 lecia - Mrok . Grzesiu został z kombii i jak sam ostatnio ogłosił w Spodku świętuje 35 lecie działalności scenicznej. W kwesti samej wokalistki.. no ja jako znawca i koneser muzyczny jestem w stanie wybaczyć bardzo wiele tak utalentowanej wokalistce, bo już nie pokuszę się o określenie wybitnej (wszystko rozpatrujemy w kategorii polska muzyka rockowa) słucham tych płyt i tam jest ona, jak chce rocka, to słucham Chylińskiej proste. To była dygresja od głównego wątku ;)
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: Listopada 20, 2007, 00:47:57 »
A to mój ulubiony numer :) :

http://www.wrzuta.pl/audio/bFeIb7qCkb/09._krzycze_-_jestem_-_bzzzz

Żaden facet nie jest w stanie dać mi tego co ta kobiecina przekaże swoją piosenką.

Offline iq85

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: Listopada 21, 2007, 11:16:00 »
Nie chcę oceniać charakteru Chylińskiej, ale uważam że jako wokalistka jest super. I głównie to mnie interesuje. Nie czytam brukowców, nie czytam plotka czy innych śmieci tylko słucham muzyki. :D
Reszta mnie nie interesuje.
Ostatnio pani Agnieszka pojawiła się gościnnie na płycie Hey:
http://pl.youtube.com/watch?v=UHb_2CHM2C0
Kawałek świetnie wyszedł, a na początku o Chylińskiej wypowiada się Nosowska, polecam. ;)
DCS/FSX/AC/pCARS

empeck

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Listopada 21, 2007, 11:57:59 »
Miałem kiedyś przyjemność być za kulisami na koncercie O.N.A. (jako fotoreporter :P), o ile Skawiński z głową w chmurach olał wszystkich naokoło (bo przeciez to gwiazda), to Chylińska z resztą zespołu okazali się bardzo sympatycznymi ludźmi.

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: Listopada 21, 2007, 20:42:15 »
Miałem kiedyś przyjemność być za kulisami na koncercie O.N.A. (jako fotoreporter ), o ile Skawiński z głową w chmurach olał wszystkich naokoło (bo przecież to gwiazda), to Chylińska z resztą zespołu okazali się bardzo sympatycznymi ludźmi.
=) A ja miałem przyjemność być ostatnio za kulisami zamkniętego koncertu dla vipoof kombii - potwierdzam - Skawa, to już raczej gwiazduje okrutnie (choć nigdy mu nie ujmę, że jest wyróżniającym się polskim instrumentalistą).. W kwestii Chylińskiej jeszcze skoro mały offtopic, ale konkretny. Jestem zdania, że wszelakich utalentowanych rodaków,  należe wspierać, a ta wokalistka nie jest jedynie wyróżniająca się na mizernym , jakby nie było polskim poletku - ona jest wybitna w skali światowej damskiej wokalizy.. niemniej każdy artysta ma prawo i powinien wbijać się w repertuar, w którym najlepiej się czuję, a pani Agnieszka najlepiej czuję się w gatunku, który w Polsce nie jest zbyt popularny i nigdy nie będzie.. Coś jak:

http://www.wrzuta.pl/audio/qkm6BHeogO/o.n.a._-_pieprz

To bym rzucił propozycję jeszcze na hymn polskiego środowiska, który jest nasz... polski :) 

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Listopada 22, 2007, 00:53:52 »
Pierdolenie o Szopenie  :banan

pozdrawiam,
qrdl

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: Listopada 22, 2007, 00:57:59 »
Qrdl - ja wiem, że wy alfa i omega, ale trochę szacunku by uszło.. Sie nie stresujcie - sobie zamówcie 0.7 z nocnego za wasze ciężko zarobione pieniądzę i posłuchajcie, jak Chylińska upokarza resztę damskiej gwardi w Polsce :)

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: Listopada 22, 2007, 01:02:57 »
Szakunec to ja mam tylko dla czeskich browarników, a odpowiedziałem niejako w konwencji Chylińskiej  :karpik

pozdrawiam,
qrdl

Offline Alive

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #42 dnia: Listopada 22, 2007, 01:07:17 »
To źle odpowiedzieliście.. wy dobrze wiecie co, to oznacza w gwarze gestapo...

hellkitty

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Listopada 26, 2007, 20:58:44 »
http://pl.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24

A to nie może byc? Co prawda nie wiem o czym spiewaja te przystojniaki, ale fajnie im to wychodzi...

Glebas

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: Listopada 27, 2007, 17:27:12 »
http://pl.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24

A to nie może byc? Co prawda nie wiem o czym spiewaja te przystojniaki, ale fajnie im to wychodzi...
Dajcie spokój towarzyszu, takie discopolo made in USSR?  :karpik
Jak w tę stronę świata idziemy to lepiej:
http://pl.youtube.com/watch?v=jtF5wDP_A5E
A na wojnie,
jak na wojnie
Naboje, wódka
Machorka w cenie
A na wojnie ,
nie lekko jest
A strzelaj sam
Ustrzelą cię.....

A dalej to tłumaczyć nie trzeba, bo jak sie wsłuchasz to wszystko zrozumiesz.....