Autor Wątek: APA Squadron  (Przeczytany 45553 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

37Darek

• Gość
Odp: APA Squadron na VFAT2007
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 10, 2007, 21:31:51 »
Castor zapomniałem dopisać poprzednio, miałem ten sam problem co ty, odinstaluj Merzifon starszej wersji i zerknij czy faktycznie jest ok.

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 11, 2007, 10:10:12 »
Bardzo liczymy, że spotkamy się razem z PAT Eagles i razem wykonamy wspólne loty, niekoniecznie w Lock On czy IL 2 Sturmovik.

Spotkamy się spotkamy!!!!
Wraz z Boczkiem planujemy taką imprezę na FSX na samolotach Texan II .Duża grupa wspólny lot.
Na razie montujemy chłopakom symulatory, także chwile to jeszcze potrwa ale jest już nas paru gotowych wiem o trzech. Gratulacje chłopaki od Całego P.A.T"Eagles"

Na pewno następny rok będzie dla nas lepszy, przecież latamy wspólnie dopiero dwanaście miesięcy.

Tak zgodzę się pierwszy rok jest najgorszy. Nam już stuknęło 3 lata i nadal borykamy się z problemem braku chętnych właśnie do takiego latania.Myślę że ten problem zawsze będzie bo co z tego że społeczność nasza jest liczna ale tak naprawdę prawdziwych zapaleńców latania jest garstka.

Offline Marcinos

• *
  • Kierowca bombowca
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 11, 2007, 10:51:00 »
A czy był nagrywany jakiś film z tychże pokazów ? Niestety nie mogłem pojawić się jako widz ze względu na inną wersję  :008:
Fighter pilots make movies, bomber pilots make history, but everything depends on mechanics.

Offline cygan

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 11, 2007, 11:10:27 »
Tegoroczny pokaz jak to zresztą napisał Darek był naszym celem i ukoronowaniem rocznych treningów przygotowań kiedy to do wszystkiego musieliśmy dojsc sami , opracować sposoby na poszczególne manewry potem je wytrenować i doprowadzać do pełnego opanowania ...mimo to z tremą musimy jeszcze powalczyć :002:

Występ w ten weekend wzbogacił nas o pewne doświadczenie .Narazie czeka nas mała przerwa ,ale mysle ze po paru miesiącach treningów - w celu nadrobienia niedociagniec - pozwoli na zorganizowanie pokazu podobnego do VFAT .
Organizując występ naszego zespołu dla chętnych z naszego forum i nie tylko..... oczywiście na tyle ile zaplecze techniczne nam pozwoli (łącze) - takie sa plany na przyszłosc , realne aczkolwiek wymagajace czasu.

Neo, ja z Boczkiem mam stały kontakt ......

Jeśli chodzi o nagranie - tak posiadamy takie .Zamieszcze tracka na forum jeszcze dzisiaj razem z malowaniem.
FS 2004/FSX  DCS  BMS  TOH  ARMA3

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 11, 2007, 11:46:15 »
Neo, ja z Boczkiem mam stały kontakt ......

Wiem!! Ja z nim też. Musimy zebrać się na locik większą grupą wiem że już przetestowaliście texana w takim locie.

Offline cygan

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 11, 2007, 14:03:38 »
Pak zawiera dwa tracki :
1."pokazy" -lot z pierwszego dnia w malowaniu  virtual swifts - wina lezy po stronie Jabog 32 na szczescie na       drugi dzien naprawili problem.
2."pokaz 2" -lot z drugiego dnia we własciwym malowaniu .
3.Malowanie naszego zespołu ...instalacja ModMan-em ....jesli bedzie cos nie tak prosze dac mi znac .

http://rapidshare.com/files/68946656/APA_in_VFAT.rar.html

Opcjonalnie mozna zaciagnac VFAT 2007 mod ze strony gdzie równiez znajduje sie nasze malowanie
http://www.virtual-jabog32.de/index.php?section=downloads&subcat=21&file=808&lang=en

Musze przyznac ze typowych błedów pilotazowych mogłem sie spodziewac o tyle upierdliwych aplikacji zrzucajacych gre na pasek zadań ,juz nie ,a juz na pewno tego ze zdarzą sie w trakcie dwóch lotów i to w tym samym momencie  :010:.
O tym ze po pierwszym dniu starałem sie temu zaradzic na nastepny lot nie musze wspominac ...a juz na pewno nie musze wspominac o tym jak bardzo mnie szlag trafił kiedy zdarzyło sie to drugi raz i to w tym samym momencie    :010:

Offline cygan

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 11, 2007, 23:21:32 »
Do powyższego postu chciałbym dodac ze wersja video równiez powstanie dla tych którzy maja niekompatybilna wersje jednak zajmie mi to troche czasu.

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 12, 2007, 08:07:39 »
Nie pali się. Poczekamy :001:

Hornet

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 15, 2007, 12:05:06 »
Jest już program na najbliższy weekend, link poniżej  :banan

http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=402048&postcount=103

Offline Marcinos

• *
  • Kierowca bombowca
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 15, 2007, 16:57:15 »
Jeżeli jest możliwość to prosiłbym także te pokazy nagrać dla osób nie posiadających wersji 1.12 (w tym mnie)
Z góry dziękuję  :001:
Fighter pilots make movies, bomber pilots make history, but everything depends on mechanics.

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 16, 2007, 21:36:21 »
  w IE  możesz na żywo pooglądać. Ja na firefoxie chciałem oglądać, ale widać  inna przeglądarka ma więcej "siły przebicia".  :-)

http://www.virtual-airshows.com/page.php?4

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

Offline Flanker

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 16, 2007, 22:25:54 »
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to za 30 min mamy Thunderbirds  :banan

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 16, 2007, 22:35:49 »
Nie widziałem na  "żywo" to chociaż w virtualu pooglądam  :-). Super  . F -16-ki  będą chyba o 24.00 naszego czasu.
ps: jak na razie su-27 dało fajny pokaz / tylko gość przesadził z tymi dymami/ non stop włączone i czasem nie było nic widać.
ps2: jakie mają hasło żeby można było wejść z poziomu lock ona ?
« Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2007, 22:44:02 wysłana przez castor »

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 16, 2007, 23:08:54 »
Pomysl zarabisty, wlasnie dalem newsa. Przed chwilą latał Fat Albert, podobaja mi sie komentarze...  :001:
Moze kiedys wersja PL na roznych simach? Trzeba by pomyslec
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 16, 2007, 23:21:16 »
Też jestem pod wrażeniem, widzimy to samo i komentowaliśmy z jojkiem na żywo między sobą.
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...