Autor Wątek: Nowy patch RedViper  (Przeczytany 11557 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Odp: Nowy patch RedViper
« Odpowiedź #15 dnia: Września 27, 2007, 23:17:51 »
Nie chodzi tylko o cienie, zróbcie zdjęcie Il2, FS, AF/OF, czy LockOn bez cieni, efekt jest inny - nie ma, jak ja to nazywam: "efektu głębokiej ziemi". W RV, po prostu w którymś miejscu spaprano równania matematyczne perspektywy.

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Września 27, 2007, 23:54:46 »
A w innych wersjach Falcona też takie coś zauważasz?

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #17 dnia: Września 28, 2007, 01:28:36 »
W AF i OF nie, ale one nie mają tak zmodyfikowanego silnika graficznego.

« Odpowiedź #18 dnia: Września 28, 2007, 13:14:57 »
Nie no super to jest  :001: Nie wiem jak wam ale mi sie podoba ten pucz i czekam na niego z niecierpliwością. Ciekawe kiedy go wydadzą.... :004:
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

« Odpowiedź #19 dnia: Września 28, 2007, 17:23:03 »
Oto co dzisiaj zobaczyłem na stronie mojej eskadry ;
They have testing the RV for the last years....probably you remember them from the RV manual acknowledgments. Well, they have been working on a new version of RV that will be released late this year, where they have managed to put 15 pilots together with very good stability. Much more stable and other mods.
Jest to wyrwane z całego tekstu.  Ale chodzi oto że zamierzamy z nimi polatać parę TE na nowym patchu  :banan. Oczywiście piszę się na to i jak tylko dostane go w swoje ręce postaram się napisać co zmienili/dodali/sknocili.

Ps. mam nadzieję że nie trzeba tłumaczyć z eng>pol  :118:

« Odpowiedź #20 dnia: Września 28, 2007, 17:49:12 »
No to czekam z niecierpliwością na obszerną relacje  :004:
Czyli jak się domyślam jeżeli testują już go w większej ilości pilotów to pucz jest w końcowej fazie testów  :banan

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: Września 28, 2007, 20:12:33 »
Kurcze brzmi super - nie mogę sie doczekać  :021:
F-16C Block50 driver...

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Września 29, 2007, 00:22:19 »
Dawaj Fiero dawaaaaj ! :)
Co do cieni, niestety Sun ma racje. chociaz jestem sceptyczny co do mozliwosci zmiany tego na lepsze :/ moze to juz kres engine.
« Ostatnia zmiana: Września 29, 2007, 07:47:15 wysłana przez Boba Fett »

Offline Adam/Zenek

• *
  • I come on like a bloodstained Hurricane...Mk IIc
« Odpowiedź #23 dnia: Września 29, 2007, 09:51:54 »
Powiedzcie mi, czemu zawsze po trafieniu samolot pryka takimi kulkami ognia? Co to ma odzwierciedlać? Nie może od razu palić się, cytuję :002:, "tłustym płomieniem"?

Co uważacie o gęstości dymu pocisków i odległości z jakiej można zobaczyć afterburner? Mam problem, gdy mam wroga na ogonie i wystrzeli jakiś pocisk krótkiego zasięgu, to jeżeli nie zobaczę tego przy wystrzeleniu, to już nigdy nie zobaczę :020: . A żeby zobaczyć nawet przy wystrzeleniu, to muszę obraz przybliżyć prawie na maksa. Wiecie może, czy piloci posiadają w swoich maszynach lornetki? :020:
ZenoPL

« Odpowiedź #24 dnia: Września 29, 2007, 10:31:36 »
Nowy pacz może coś zmieni...

Boba Fett

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Września 29, 2007, 11:41:32 »
Powiedzcie mi, czemu zawsze po trafieniu samolot pryka takimi kulkami ognia? Co to ma odzwierciedlać? Nie może od razu palić się, cytuję :002:, "tłustym płomieniem"?

Co uważacie o gęstości dymu pocisków i odległości z jakiej można zobaczyć afterburner? Mam problem, gdy mam wroga na ogonie i wystrzeli jakiś pocisk krótkiego zasięgu, to jeżeli nie zobaczę tego przy wystrzeleniu, to już nigdy nie zobaczę :020: . A żeby zobaczyć nawet przy wystrzeleniu, to muszę obraz przybliżyć prawie na maksa. Wiecie może, czy piloci posiadają w swoich maszynach lornetki? :020:

Chyba Ci sie simy pomylily, silnik Falcona pamieta lepsze czasy i te "kulki" raczej zostana. Lornetki zabieraja, jednak nie do sledzenia lotu pociskow, po pierwsze, wiekszasc wspolczesnych rakiet AA ma cos takiego jak bezdymny silnik, po drugie, nigdy nie uda Ci sie odtworzyc mozliwosci ludzkiego oka i jego postrzegania przestrzeni na monitorze, chyba ze zrobia nam matrix w koncu. No to jak juz sobie pomarudziles nie na temat to masz jakies sensowne pytania czy spamujemy dalej ?

PS
Pomaga dobra rozdzielczosc i duzy monitor, nie mam problemow z dostrzezeniem zagrozenia. A najwazniejsza zasada obrony, nie dopusc do ataku.

« Odpowiedź #26 dnia: Października 01, 2007, 10:22:36 »
Wczoraj podczas wieczornych lotów na F16 zauważyłem bardzo ciekawą własność związaną z lewitującymi budynkami, otóż jednak występują u mnie lecz tylko na widoku 2d, jeśli odpale 3d lub bezpośredni widok huda to znikają, zobaczę jak można z tym zawalczyć :)

A czy to jest temat o bugach? Pilnuj następnym razem gdzie piszesz
Boba Fett
« Ostatnia zmiana: Października 02, 2007, 23:33:42 wysłana przez Boba Fett »

« Odpowiedź #27 dnia: Października 02, 2007, 21:11:16 »
Napaliłem się na tego patcha jak szczerbaty na suchary.. Te wybuchy w filmiku to prawie jak w Lock onie  :121:

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 07, 2007, 21:04:27 »
Kto mi powie jak ustawic normalny kokpit 2D w rozdzielczosci 1280 x 768? W tej chwili mam ten cukierkowy  :015: Please help  :008:
F-16C Block50 driver...

Offline some1

• Global Moderator
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"