Autor Wątek: Fokker E.V dla FS9/FSX, już prawie zrobiliśmy  (Przeczytany 1807 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
Fokker E.V dla FS9/FSX, już prawie zrobiliśmy
« dnia: Września 29, 2007, 18:05:46 »
Nie wiem czy jest sens zakładać osobny topic, tak jak to było w przypadku Lublina, Łosia, Orlika, czy Iskry. W każdym razie, do FS9/X będzie dostępny pierwszy samolot z WoPa, Fokker E.V  :021:

Oczywiście, to co jest na screenach to 9tka. Model jeszcze nie jest wykończony. Brakuje pilota, zegarów, dogrania modelu lotu. Są już contact pointy, animacje, VC. Powinno to coś chodzić dosyć płynnie, bo raz, że samolocik jest bardzo prosty, dwa, że ma na razie tylko 4 tekstury.

Pozdrawiam.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Fokker E.V dla FS9/FSX, już prawie zrobiliśmy
« Odpowiedź #1 dnia: Września 29, 2007, 18:16:59 »
Nie wiem czy jest sens zakładać osobny topic
Sens nie wiem czy jest, ale osobny topic jest :D

A do samolociku mam sentyment, pewnie dlatego że była to jedna z najładniejszych kartonówek które zrobiłem, chyba nawet w takim malowaniu. :D

Mam tylko jedną prośbę coby dodać mu troszkę połysku a'la to co jest na Lublinie RXIII. Empeck już będzie wiedział jak to zrobić żeby i w FS9 i w FSX działało.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #2 dnia: Września 29, 2007, 19:20:49 »
Wiesz. Nikt od nas tego nie robi. Napisałem na SimOuthouse, że jest kilka modelików do przewalenia na FS. Zgłosił się jeden facet, wysłałem mu model i teraz się z nim bawi. Jak skończy co ma zrobić, prześle go do kolejnego, który mu założy gaugi :) Ale powiem mu co i jak.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Września 29, 2007, 21:16:14 »
No to trzymam kciuki za kolektywną pracę :D
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"