Po spotkaniu z kilkoma osobami z forum podczas air show 07 wpadłem na pomysł żeby dowiedzieć się coś więcej na temat naszych nicków. Oryginalności widać tu nie brakuje, czytam posty i próbuję wyobrazić sobie dlaczego taki nick a nie inny, czy jest tylko przypadkowe słowo z sufitu czy może opisuje nas bardziej niż zdajemy sobie z tego sprawę ? Sieć pozwala na dużą anonimowość, jednak ciekawość kim jest osoba ukryta za fantazyjnym nickiem lub ciekawym awatarem zmusza mnie do napisania tego postu
Napiszcie jak powstały Wasze nicki i awatary, co oznaczają ?
Mój pochodzi od imienia jak nietrudno się domyślić, ale jego forma nawiązuje do starogreckiego Arkadius i pewnie tak by było gdyby nie jeden pan co się za bardzo wylansował w modzie a ja chcę mieć swój oryginalny. Zresztą literka "v" zamiast "u" nadaje mojemu nickowi bardziej mitologiczny wydźwięk 
Pozdrawiam wszystkich miłośników awiacji i z niecierpliwością czekam na wasze opisy.
Mój nick jest średnią opcją 1/2 tego co mi wpisali w akcie urodzenia w polach imiona. Co znaczy, to proszę się "ich" pytać. Jeśli coś brzydkiego to czuję się bez winy i skłonny do bronienia tego za wszelką cenę, także bez adwokata
czy zdolności moderatorskich proszę się do mnie nie zbliżać.
Jako ciekawostkę mogę dodać, że już byłem na forum, jeszcze na tym ładnym czarno-żółtym pod specyficznym nickiem "Durzy", który odnosił się znaczeniem do mojego wzrostu, a pisownią do nietuzinkowości osobistej, jako że ów nick "wygasł" założyłem nowy, jako że moja nietuzinkowość osobista (NO) również wygasła, zdecydowałem się na coś spokojniejszego-patrz wyżej.
Jako, że nie ma (wśród tematów które udało mi się znaleźć) takiego do przywitań, pomyślałem, że mogę to zrobić tutaj: Witajcie

Jako zdeklarowany dysortografista i dysgrafista pragnę serdecznie pozdrowić Dziadka Kosa i jego kosę i oświadczyć, że nadal się nie boję.

P.S. Znaczenia swojego awatara nie wyjawię, gdyż sam jeszcze go nie znam i nie wiem czy to sie zmieni.