O jeju jeju... a skąd to taka ładna Warszawka? 
Drzewiecki Design i jego scenerie, polecam na początek ściągać oficjalne dema, jeśli gotówką nie pachniemy, a z czasem dokupować płatne, na prawdę warto, kawał świetnej roboty, do tego FTXy Global i Vector, jeszcze kombinuję z ustawieniami, bo na screnach miałem średnio-niskie i wyłączone sporo rzeczy, ruch itp. oraz źle ustawiony mesh ale nawet tak Warszawa wygląda całkiem nieźle, dosłownie widzę swoją ulicę i bloki koło Oskar

W takim razie i ja mam pytanie. Czy REX 4 zastąpi też tekstury pasów, dróg kołowania w demonstracyjnych wersjach Drzewiecki Design?
Dobre pytanie.
ps. Poza wersją demonstracyjną Warsaw City, która była średnia, reszta wersji demonstracyjnych jest świetna. Po zakupie pełnej wersji różnica jest kolosalna ale nawet dema są dobre.
Niedawno REX4 był w promocji i wraz z silnikiem pogodowym kosztował ok. 80 złotych. Żałuję, że wówczas nie kupiłem.
[...]
Widziałem tę promocję, też żałowałem, tak to jest jak się nie korzysta z okazji.
Biorąc pod uwagę ceny z simmarket, to taniej Cię wyjdzie zestaw produktów z Hi-Fi
I tak też chyba zrobię, dziękuję, może komuś się też przyda. Póki co wstrzymałem się z zakupem silnika pogodowego aby jeszcze zapoznać się z opiniami ale ten silnik jest niezbędny. Dziś leciałem z Modlina na Bornholm, sprawdzam pogodę na wyspie 12 st. i spore zachmurzenie, na całej trasie deszcze i chmury, a w Warszawie jak startowałem lało, co widziałem za oknem, natomiast FS-owa pogoda online... Startuję z Modlina i tylko lekkie chmurki, a zaraz zrobiła się ładna pogoda prawie bezchmurne niebo aż do Bornholm, a niby FS ściąga pogodę online co kwadrans; nad Bałtykiem mnie tak śmiesznie bujało raz w lewo, raz w prawo, rytmicznie, no ale może to kwestia defalutowej maszyny, a nie FS-owej imitacji pogody.