Autor Wątek: Fotografie i filmy z FSX/P3D/MSFS  (Przeczytany 335266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: "Fotografie" i filmy z FSX/P3D/MSFS
« Odpowiedź #900 dnia: Lutego 23, 2010, 13:06:21 »
Standardowy EMB bez modyfikacji filmu. Nie mam AES to zwykły FSX cały patent z rękawem polega na tym, że trzeba postawić samolot dokładnie w miejscu postoju i włączyć hamulce parkingowe. Działa miodzio na wszystkich lotniskach. Sam kombinowałem na różne sposoby a tu najprostsze - najlepsze, jak zawsze. Zapraszam do odwiedzania kanału:  www.youtube.com/jodle1980
Lukas

« Odpowiedź #901 dnia: Lutego 24, 2010, 19:32:06 »
Taki dzisiejszy locik na P51C.
« Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2010, 20:26:00 wysłana przez KosiMazaki »
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.

« Odpowiedź #902 dnia: Lutego 27, 2010, 01:09:09 »
Boliwijski LOT
CS767-300
Miłego oglądania
http://www.youtube.com/watch?v=KCtHVDIuOuQ
Lukas

« Odpowiedź #903 dnia: Lutego 27, 2010, 21:43:57 »
To dam jakiś swój obrazek.
A340-300 w malowaniu własnym.

« Odpowiedź #904 dnia: Marca 02, 2010, 21:55:58 »
Zapomniałem wstawić jeszcze tutaj.. :004:

http://www.youtube.com/watch?v=QqZFeJL2QOg
« Ostatnia zmiana: Marca 02, 2010, 22:05:11 wysłana przez lesniak17 »

« Odpowiedź #905 dnia: Marca 12, 2010, 13:25:45 »
Miłego oglądania
CaptainSim B763, PMDG 744

.

..

...

....
Lukas

« Odpowiedź #906 dnia: Marca 14, 2010, 08:02:23 »
Kolejny lot CS B743 w malowaniu LOT.
Miłego oglądania:
http://www.youtube.com/user/jodle1980?feature=mhw4#p/a/u/0/isFmbki6S38
Lukas

« Odpowiedź #907 dnia: Marca 19, 2010, 11:44:45 »

Niestety tylko demko, chciałem zobaczyć jak się czuje za sterami czegoś takiego, ale jednak zaraz później wróciłem do rwd :)

« Odpowiedź #908 dnia: Kwietnia 06, 2010, 17:23:49 »
LOT B763 Aleksandria HEBA do Luqa LMML
CaptainSim B767-300, Nowe wideo wkrótce na kanale www.youtube.com/jodle1980 Miłego oglądania!

.

.

..

...
Lukas

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #909 dnia: Kwietnia 07, 2010, 07:18:14 »
Nakręcony tematyką filmowania w FSX ,z innego tematu, uczyniłem coś takiego:

http://www.youtube.com/watch?v=CbC6GHsVF-Y

Jest to krótki film pokazujący możliwości kręcenia filmów na fsx.
Inspiracją do jego nakręcenia była dyskusja w innym temacie dotycząca wyborów jakie dokonują zespoły akrobacyjne virtualne . Dlaczego Ił ,LO ,Flaker, a tak rzadko FSX który przecież daje naprawdę duże możliwości. Zastanowiła mnie też wątpliwa jakość filmów prezentowanych przez zespoły, wykonane w FSX . Powstał film na którym latam na Zlinie, parę figur. Film jest wykonany przy użyciu FS Recordera oraz zrobiony w największej rozdzielczości i jak najmniej sprasowany aby uzyskać najładniejszy obraz.

Oglądajcie,oceniajcie może Wam to pomoże uzyskać odpowiedź na te pytania. Jak ktoś ma pomysły jak zrobić aby to jeszcze lepiej wyglądało to śmiało. Zbieram chętnych do testowych lotów na FSX celem wykonania lotów w formacji oraz wspólnego kręcenia w trybie Multi. Celem testu jest ocena możliwości i wad trybu multiplayer w FSX oraz ocena stopnia trudności wykonania takich ewolucji na FSX i porównanie ich z innymi symulatorami

PW Panowie i Panie dla chętnych.

Offline AxIs

• APAsq
  • *
    • APAsq
« Odpowiedź #910 dnia: Kwietnia 07, 2010, 18:43:40 »
Może i filmik jakiś da się ukręcić ale uważam, że wbudowane możliwości fsx i tak nie pozwalają na efektowne a nawet efektywne ich kręcenie. Zresztą to nie w tym tkwi problem. Problem to nędzny kod sieciowy. To właśnie on moim zdaniem dyskredytuje fsx do latania akrobacji w grupie.
FC 2, RoF

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #911 dnia: Kwietnia 07, 2010, 19:11:33 »
AxIs, widziałeś w ogóle filmiki Lotusa, RulesOfEngagement, albo np trailer B-17 z A2A ? Szczególnie po wyjściu nowej (niestety płatnej) kamery nie ma lepszego simu do kręcenia filmików.

Natomiast co do kodu sieciowego: z Cyganem, Razorem i kilkoma innymi osobami, bardzo dobrze mi sie latało w szyku na Mentorach i Bellach 206... nie wiem gdzie tu problem.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #912 dnia: Kwietnia 07, 2010, 19:43:12 »
Problem to nędzny kod sieciowy. To właśnie on moim zdaniem dyskredytuje fsx do latania akrobacji w grupie.

Nie licząc problemów z połączeniem się z GameSpy (co da się bez większego problemu obejść), kod sieciowy FSXa nie jest taki zły. Lagów w sumie nie ma, pozycje samolotów są stabilne, nie rozumiem problemu. Jedyne co moim zdaniem dyskwalifikowałoby FSXa to FM, który nie do wszystkiego się nadaje, oraz duże wymagania sprzętowe, ale na pewno nie kod sieciowy. W FS9, to tak, bo tam samoloty potrafią nawet o parę metrów skoczyć, ale nie w FSX.

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #913 dnia: Kwietnia 07, 2010, 20:52:50 »
Nie licząc problemów z połączeniem się z GameSpy (co da się bez większego problemu obejść),

Może warto kilka słów rzec na ten temat żeby inni się nie męczyli.Ja nie pamiętam jak się to robiło chyba przez Ip się wchodziło?

Szczególnie po wyjściu nowej (niestety płatnej) kamery nie ma lepszego simu do kręcenia filmików.

Możesz podać jakiś link?

empeck

• Gość