Autor Wątek: DCS - Digital Combat Simulation (Ka-50 Black Shark)  (Przeczytany 133926 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: DCS - Digital Combat Simulation (Ka-50 Black Shark)
« Odpowiedź #240 dnia: Marca 06, 2008, 22:34:13 »
Jak probujesz tym poll cos pokazac w kierunku "polski manual" to chyba nie wyjdzie to na to o czym myslisz.

Ale zycze szczescia!

poko24

• Gość
« Odpowiedź #241 dnia: Marca 07, 2008, 08:57:32 »
A na co w takim razie? Jalowy temat chlopaki. Groove powiedzial, ze nic z tego to nic z tego. Wstaje i wychodze - nara!

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #242 dnia: Marca 07, 2008, 11:10:15 »
Poko24, zapomnij Kolego i popij wodą całe te dupopląsy. To już nie te czasy Flankera 2.xx, kiedy ED reagowało na nawet pojedyncze głosy. Ja sam byłem w stanie załatwić, że do polskiej wersji flankera wydano dodatkowe karty, których w pierwszym wypuście nie było (zaczeło się od tego, że na forum posądzono mnie o piractwo, bo nie widziałem, że w wersji eng. takowe karty były). Moja interwencja u ludzi z ED przynisła z kolenym wydaniem polskim dodruk. Dodatkowo przysłali mi wersję eng i koszulkę za friko. A teraz? Wg mnie należy poczekać co wydadzą z tego całego DCS i sobie w to grać. Nie widzicie, że próbujecie im na siłę pomagać, włazić w odbyt, a oni cały czas odpisują "całujcie nas w dupę i z tego się cieszcie, że możecie"? Nie chcą, to nie - ich sprawa. Świat się będzie kręcił dalej i może pojawią się jakieś nowe simy. Bez emocji, wyjdzie produkt, kupię, pogram, wykorzystam i niech się bujają. Już dawno straciłem z nimi emocjonalną więź.

pozdrawiam,
qrdl
« Ostatnia zmiana: Marca 08, 2008, 00:26:53 wysłana przez qrdl »

poko24

• Gość
« Odpowiedź #243 dnia: Marca 07, 2008, 11:15:20 »
:)

Jasne. Przeciez to tylko gra. Tylko przykro sie robi, gdy ktos odrzuca oferowana pomoc...

Z drugiej strony dla nich to tez oznaczaloby dodatkowe czynnosci (sprawdzanie, poprawianie, odpisywanie). Ja dam rade z angieslkim manualem. Chcialem ulatwic zywot innym. Ale bez obaw. Bedziemy pomagac sobie na naszym forum.

Pozdrawiam takze

« Odpowiedź #244 dnia: Marca 07, 2008, 12:54:58 »
Poko24, ja tylko nie chce zebys byl rozczarowany!

Tez bym sie cieszyl jak by byl polski manual przy wydaniu Black Sharka ale moim zdaniem to juz nie jest realistyczne. Dlatego pisalem zeby lepiej koncentrowac sily na nastepny modul.

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #245 dnia: Marca 07, 2008, 14:40:55 »
Qrld ale mi się podobają Twoje teksty ^^. Proste i wiadomo o co biega, bez owijania w bawełnę  :020:.

Co do DCS, no cóż w większym stopniu większa ich strata niż nasza.

poko24

• Gość
« Odpowiedź #246 dnia: Marca 07, 2008, 15:37:20 »
Poko24, ja tylko nie chce zebys byl rozczarowany!

Tez bym sie cieszyl jak by byl polski manual przy wydaniu Black Sharka ale moim zdaniem to juz nie jest realistyczne. Dlatego pisalem zeby lepiej koncentrowac sily na nastepny modul.
Spoko Groove.

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #247 dnia: Marca 16, 2008, 22:14:12 »
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

« Odpowiedź #248 dnia: Marca 16, 2008, 23:41:32 »
Na pierwszej fotce dobrze widać kokpit i jego instrumenty.
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline Kusch

• Global Moderator

poko24

• Gość
« Odpowiedź #250 dnia: Marca 19, 2008, 15:41:20 »
No i ten tekst ;) - "drugi kwartal 2008".

Offline cygan

• APAsq
  • *
« Odpowiedź #251 dnia: Marca 19, 2008, 16:33:06 »
No i ten tekst  - "drugi kwartał 2008".
....No i w końcu mogli by go wydać .Tyle ile każą nam czekac na ten wyrób to naprawdę wystarczająco dużo .
Lepiej niech go wydadzą jak zapowiadają i lepiej niech będzie warte tego czekania ....... bo inaczej pójdą z torbami. :006:
FS 2004/FSX  DCS  BMS  TOH  ARMA3

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #252 dnia: Marca 19, 2008, 17:01:24 »
Flim made by Urze z imprezy Lowland Tiger Meet. Ktos może mi powiedzieć co On ma za gadżet, że może palcem wskazywac guziczki? Albo to tylko taka gra aktorska :D :D

http://www.leftside-limited.com/projects.html

« Odpowiedź #253 dnia: Marca 19, 2008, 17:17:27 »
Ktos może mi powiedzieć co On ma za gadżet, że może palcem wskazywac guziczki?

Kiedyś jeszcze gry "na topie" były jeszcze stare Tracki IR1 i IR2 z 2DOF sprzedawano w sklepie pilots.pl takie niewielkie plastikowe obrączki z wystającym materiałem odbijającym (zresztą w komplecie do TrackIR2 była cały komplet różnych naklejek, a w jakiejś reklamie było pokazane, że można sobie punkt nakleić po prostu na palec). Zakładało się to na palec ni można było wskazywać punkt na ekranie (tak to przynajmniej było wyjaśnione - bo osobiście nie używałem).

W tym jednak przypadku wyraźnie widać użycie Tracka z 6DOF, a jednoczesne użycie track clip czy zwykłej ramki na czapeczkę i punktu na palcu jest niemożliwe. To raczej "gra aktorska".

« Odpowiedź #254 dnia: Marca 19, 2008, 19:13:01 »
A może to ekran dotykowy  :banan