Wszystko piękne ale...
1.Mogli by coś wreszcie zrobić z modelami iła72, 26 i wieloma innymi głównie transportowymi samolotami???
2.Czy w końcu będą chodzący ludzie bo już tyle słyszałem zaprzeczających sobie opinia, że ręce mi opadły??
3.Czy mogę zostać zaatakowany np przez A10 lub F16 ale z działka(wiem, że pilotom Thunderów zabroniono atakowania śmigłowców po incydencie w akcji Desert storm kiedy to jeden z a10 został zestrzelony przez helikopter, a jeżeli chodzi o f16 to wydaje mi się, że ich atakowanie dziełkiem helikopterów jest nadal aktualne tak jak to miało miejsce podczas walk między Izraelem a Syrią kiedy to mi8 uległ destrukcji po spotkaniu z parą izraelskich jastrzębi

)
4.Czy całe uzbrojenie zostało zmienione łącznie z: pociskami przeciw okrętowymi i niektórymi bombami których modele 3D i tekstury pamiętały jeszcze poczciwego flankera.
5.Wiem, że nikt z was nie latał jeszcze naszym ka50 ale czy włączenie chłodzenia spalin spowoduje rzeczywisty spadek mocy i czy natężenie dźwięku silnika ulegnie obniżeniu???
6.Czy można przestrzelić jeden z wirników ka50 bronią nisko kalibrową tak aby po wylądowaniu wyglądały jak szwajcarski serek

??
7.Czy nareszcie ktoś skorygował błąd przenikających przez siebie pojazdów cywilnych jadących po drodze i pojazdów militarnych jadących z przeciwka.
8.Czy oprócz ka50 inne nowe helikoptery będą mieć podobny model zniszczeń co on??