Autor Wątek: DCS - Digital Combat Simulation (Ka-50 Black Shark)  (Przeczytany 133422 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: DCS - Digital Combat Simulation (Ka-50 Black Shark)
« Odpowiedź #960 dnia: Lipca 08, 2009, 17:42:18 »
A tak na dobrą sprawę kogo obchodzą jakieś malowania i jaki ma stosunek do Nas ED. Dajcie sobie na luz zamiast głowę zawracać takimi pierdołami, które zresztą miliard razy były przerabiane na tym forum.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #961 dnia: Lipca 08, 2009, 18:36:35 »
Mnie osobiście firma obchodzi mniej więcej tyle co zeszłoroczny śnieg, ale niektórych widocznie w jakimś stopniu obchodzi - a zwłaszcza zapewne tych którzy coś tam grzebali przy simie czy tworzyli jakieś mody chcąc coś tam wnieść, ale bez większego odzewu ze strony developera.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #962 dnia: Lipca 08, 2009, 18:43:01 »
... ale niektórych widocznie w jakimś stopniu obchodzi - a zwłaszcza zapewne tych którzy coś tam grzebali przy simie czy tworzyli jakieś mody chcąc coś tam wnieść, ale bez większego odzewu ze strony developera.

A więc własnie, niech idą upominać się o swoje na forum ED. A tutaj możemy co najwyżej dla siebie robić jakieś dodatki i wtedy dyskutować. A tak to nic z tego gadania nie wynika, no może oprócz tego, że sobie pomarudzimy ;).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #963 dnia: Lipca 08, 2009, 18:49:55 »
O to właśnie mi chodzi. Tu chyba wypada się w tym miejscu zapytać kto faktycznie "poszedł" tam do ED? Bo na palcach jednej ręki jestem w stanie wymienić przypadki kiedy ktoś z Forum oficjalnie zwrócił się do nich w takiej czy innej sprawie (nicki tych osób też łatwo wymienić i działają na tym polu od dawna). Za to faktycznie jest sporo marudzenia, czego przykładem służy całkiem sporo wątków tutaj.

« Odpowiedź #964 dnia: Lipca 08, 2009, 19:15:45 »
Janek, to było luźne spostrzeżenie. Zapomniałem o tym po napisaniu postu, ale robicie z tego wielkie halo, że ja pier***lę. :) Nie spędza mi to snu z powiek. Stwierdziłem tylko, że tendencja trwa i tyle. Podobnie jak Ty wyraziłeś opinię, że po kiego grzyba wypuszczają fikcyjne skiny. Zgodnie z waszą logiką, to też marudzenie, z którego nic nie wynika i nie to forum na takie uwagi. Normalnie brak słów.

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #965 dnia: Lipca 08, 2009, 19:51:13 »
Wiesz Jascha, przejrzałem sobie jeszcze raz ostatnie 2 strony i jednak bym się poważnie zastanowił kto tu "robi halo"  :004:

A poza tym: dwa wątki (1.2 Black Shark i Digital Combat Simulator) i grubo ponad 120 stron, 2400 postów marudzenia (bez urazy ale w dużej mierze, pomijając posty informujące o postępie prac) zanim ten produkt w ogóle wyszedł :karpik Ale w porządku, niech wam będzie że to tylko ja robię "wielkie halo" i mi się nudzi, bo w końcu dyżurny winowajca zawsze musi być :002:
« Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2009, 20:01:22 wysłana przez John Cool »

poko24

• Gość
« Odpowiedź #966 dnia: Lipca 09, 2009, 16:44:15 »
Koniec tematu chłopaki :D. Ciekawe czy dadzą tyle skórek na A-10C. Ale to będzie dziwnie wyglądało - Warthog z czerwoną gwiazdą na przykład :P.

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #967 dnia: Sierpnia 06, 2009, 14:04:37 »
Informacja może dla nas mało istotna, ale warta nadmienienia. Wydana została wersja DCS hiszpańsko-, francusko- oraz niemiecko-języczna. Do poczytania tutaj: http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=727307&postcount=1

https://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=135&scr=products&lang=en

poko24

• Gość
« Odpowiedź #968 dnia: Sierpnia 06, 2009, 14:21:51 »
Dodatkowo na oficjalnej stronie DCS ED zamieściło rozszerzony manual (ponad 500 stron!) do BlackSharka.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #969 dnia: Sierpnia 08, 2009, 10:30:51 »
Trzeba przyznać że rozszerzony manual wygląda obiecująco, dodano:

- historię konstrukcji
- opis uzbrojenia
- opis z cyklu "dlaczego śmigłowiec lata"
- opis z cyklu "aerodynamika układu z współosiowymi wirnikami"
- rozszerzono dział flight school
- checklisty
- ograniczenia konstrukcji
- schematy systemów
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Bucic

• *
  • "negative thrust to weight ratio"
    • GIMP
« Odpowiedź #970 dnia: Listopada 28, 2009, 10:40:49 »
Ciekawe czy dadzą tyle skórek na A-10C. Ale to będzie dziwnie wyglądało - Warthog z czerwoną gwiazdą na przykład :P.
Czerwona gwiazda do świni pasuje  :021:

Przeglądałem tę rozszerzoną instrukcję. Dużo przyjemniejsza lektura. Szczególnie jak się nie ma DCS'a  :001: A propos - jak tam tłumaczenie instrukcji idzie? Przyjmę każdą ilość tekstu do sprawdzenia ortografii, interpunkcji i merytoryki w dużym stopniu, ale terminów nie gwarantuję.