Autor Wątek: Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"  (Przeczytany 17259 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

.Lukaasz.

• Gość
Odp: Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"
« Odpowiedź #75 dnia: Października 23, 2009, 06:27:51 »
Dziękuję za rozwianie moich wątpliwości :001:

« Odpowiedź #76 dnia: Października 23, 2009, 09:02:51 »
« Ostatnia zmiana: Października 23, 2009, 09:04:44 wysłana przez Kos »

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #77 dnia: Października 23, 2009, 09:22:26 »
Zalazłeś? Na każdej stronie tego tematu jest link do tego sklepu.

« Odpowiedź #78 dnia: Listopada 08, 2009, 13:07:24 »
Witam
Mam zamiar kupić Flaming Cliffs i byłbym wdzięczny jak by mi ktoś poradził jaka wersja jest lepsza .
Czy lepiej kupić wersje do ściągnięcia czy wersje BOX ? Jak jest z zabezpieczeniami wersji ściągniętej ? Czy mozna ją instalować dowolną ilość razy ? Czasami kombinuje z rejestrem w windows i po takich zabiegach nie zawsze system nadaje się do dalszego użytku .

I never saw a wild thing sorry for itself.
A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #79 dnia: Listopada 08, 2009, 13:58:04 »
Na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedz na forum, może nawet w tym temacie. Troszkę się wysil - Duży juz jesteś.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #80 dnia: Listopada 08, 2009, 14:01:56 »
Nie obraź się ale zamiast pitolić o tym że mogę znaleźć mogłeś odpowiedzieć ... a jak nie miałeś ochoty odpowiadać lub nie znasz odpowiedzi to po co piszesz ? To  przypadłość tylko na polskich forach , jak ktoś nie wie co napisać to pisze że można znaleźć .... DZIĘKUJE  :banan

[gmod]Ja obawiam się że główną przypadłością "polskich for" są osobniki tacy jak Ty - nie dość że leniwi i olewający regulamin, bo przecież tak trudno poczytać sobie Forum (odpowiednie tematy są na wierzchu), to jeszcze chamscy i urządzający sobie pyskówki. John Cool.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Listopada 08, 2009, 14:10:54 wysłana przez John Cool »

A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #81 dnia: Listopada 08, 2009, 14:09:32 »
Nie obraź się ale jesteś zwykłym leniem. Zamiast zadawać kolejny raz pytanie na które padła odpowiedź wiele razy wolałeś trzasnąć nowego posta... jak nie masz ochoty sobie poszukać to nie pytaj? Lenistwo i wygodnictwo to przypadłość wszystkich for internetowych. Jak ktoś pisze żebyś sobie poszukał to można ją spokojnie znaleźć.

NIE DZIĘKUJE :banan

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #82 dnia: Listopada 08, 2009, 14:30:32 »
Może nie tyle  " leniwy "  ale źle wpisywałem frazy w wyszukiwarce. Ale ok już znalazłem.
Mam jeszcze jedno pytanie i naprawdę prosił bym o odpowiedź.

Czy znacie jakieś sklepy w Polsce ( oprócz sklep.pilots.pl ) gdzie mogę nabyć wersję CD ?
Na allegro aktualnie nie ma , w sklep.pilots na razie nie mają i niewiedzą kiedy będzie .

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #83 dnia: Listopada 08, 2009, 14:48:20 »
Pozostaje Ci chyba tylko Ebay.pl

http://tiny.pl/hxgfs lub wersja download.

sgt

• Gość
« Odpowiedź #84 dnia: Listopada 13, 2009, 22:27:21 »
pogieło ich z tą ceną gry 19,90 eruo ?? ja dalem pare dni temu 14,95 $ jakies 42pln i gitara na www.lock.on.uk

empeck

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: Stycznia 12, 2010, 15:41:48 »
Polecam http://www.lockon.co.uk/, zapłaciłem tydzień temu 55zł z przesyłką, dziś przyszła paczka.

« Odpowiedź #86 dnia: Stycznia 12, 2010, 19:14:17 »
Ale daliście z tymi linkami... Żaden nie działa. Także pozwolę sobie na posprzątanie:

Obaj Panowie powyżej mieli na myśli link: www.lockon.co.uk

empeck

• Gość
« Odpowiedź #87 dnia: Stycznia 12, 2010, 19:40:35 »
Hehe, u mnie skrypt forum dodał sobie przecinek do linka ;)