Ciekawe,
U mnie tak się nie dzieje, panienki mogły by też tak reagować jak koledzy Wiedźmy
, moje co wytrwalsze kumpele wytrzymują od 5-7 minut. Jak może kogoś nie interesować Atak Mietka na Miga ? przecież to takie podniecające
…. Hormony Egon co ? …. :karpik
Bf-109 podniecający ? A owszem … był tu i taki co twierdził, że podczas projektowania podwozia Willemu pozowała Marlene Dietrich … ale z nim … coś mi się wydaje, że w tych kwestiach to, to wy Egon powinniście być podniecającym.

Zwróć też uwagę, że docelowo klienci startują do Niej a nie jej …. drąga … Wiedźma specjalnie ustawiła na widoku taki ”wyzwalacz emocji”.
..."ja jestem dorosłym facetem, to przecież nie wypada mi grać w gry komputerowe, co stawiałoby mnie na równi z 13 latkiem naparzającym w queja"? Nie wiem, nie rozumiem.
…..
I pan Warka był się obraził.
Coś mi się zdaje, że tu jeszcze inna linia widzenia może iść. Jeżeli ten człowiek w pracy cały tydzień na komputerze ustala rozmieszczenie ładunku w ładowni a w łikend mając wolną chwilę odpala PC i robi to samo w jakiejś grze …. tfu, tfu …symulacji …. .. to obraziliście Pana Warkę dogłębnie.
Kryterium takiej interpretacji byłaby posiadana wiedza. To co dla mnie będzie grą dla niego jest symulatorem …. i odwrotnie.
A pomijając całe zamieszanie to o co się Warka Bear tu było nerwem szarpać ? Spektrum forum to od małolata na pilocie B373 i MiG29 kończąc – i jakoś koagulują.