Autor Wątek: 6DOF Mod (Mouse version&TrackIR version)  (Przeczytany 16919 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

add_ryan

• Gość
Odp: 6DOF Mod (Mouse version&TrackIR version)
« Odpowiedź #45 dnia: Listopada 23, 2008, 18:56:33 »
No nichuchu nie działa. Ja chyba jakiś ociemniały muszę być...  :karpik

« Odpowiedź #46 dnia: Listopada 24, 2008, 08:47:35 »
No nichuchu nie działa. Ja chyba jakiś ociemniały muszę być...  :karpik
Nie załamuj się  :001:  Ten mod 6DOF działa pod najnowszą zmodowaną wersją ściągniętą ze strony AAA:  http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=7688 .
Nie wiem, czy działa poprawnie z wcześniejszymi wersjami modowanymi.
Prawdziwy programista wiesza się razem z programem ...

add_ryan

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Listopada 24, 2008, 17:12:17 »
No znowu Glutæus maximus! Ale po kolei... Na czystą wersję wgrałem pacza 4.08m. Później 'ENG_SOUND_MOD_9.3' , 'MOD_Activator 5.3' .Mod Unified Installer Version 1.0, który mi zmodował do ver. 4.09b1m. Wciąż tylko działa mi yaw, pitch, roll... Koniec Świata, mówię Wam...  :karpik

« Odpowiedź #48 dnia: Listopada 24, 2008, 17:29:27 »
No znowu Glutæus maximus! Ale po kolei... Na czystą wersję wgrałem pacza 4.08m. Później 'ENG_SOUND_MOD_9.3' , 'MOD_Activator 5.3' .Mod Unified Installer Version 1.0, który mi zmodował do ver. 4.09b1m. Wciąż tylko działa mi yaw, pitch, roll... Koniec Świata, mówię Wam...  :karpik
Wg instrukcji instalacji moda Unified Installer Version 1.0, instaluje się go na wersję 4.08m. Nie wiem czy poprzednie instalacjie eng-sound-moda i aktywatora tu nie przeszkadzały.
Klawisz Shift+F1 przełącza standartowo normal view na gunsight view. Może masz inaczej to ustawione w grze?
Prawdziwy programista wiesza się razem z programem ...

add_ryan

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Listopada 24, 2008, 20:25:18 »
Hańba mi, powiadam Wam!  :002:  jurekt49 -meny fenx! Latam, gadam (...wychylam się, przybliżam...) - pełny serwis!  :banan :banan :banan :banan :banan :banan :karpik :karpik :karpik :karpik :karpik