Autor Wątek: Kalibracja joysticka  (Przeczytany 19658 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Kalibracja joysticka
« Odpowiedź #30 dnia: Kwietnia 08, 2009, 23:13:25 »
Witam, też mam Logitecha Extreme 3D Pro, mam go aż 5 lat (latam codziennie po około godzinkę średnio) i powiem Ci że warto go rozebrać, porozpinać złącza i zastosować terapię alkoholową, ale przedtem spróbuj innych sposobów, jeżeli chcesz wiedzieć jakich to podaj więcej informacji o problemie i o tym czy np. masz stery, jaki system itp. Opisz też jak wygląda ta sytuacja w oknie kalibracji  i czy w ogóle go skalibrowałeś  :003: ?
Lotnik, skrzydlaty władca świata bez granic, ze śmierci drwi, w twarz się życiu głośno śmieje

« Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 09, 2009, 09:28:25 »
Jak już go rozbiorę to będą jakieś większe problemy ze złożeniem go? Bo ja mam go jakieś 2.5 roku i gwarancja się skończyła.

PS Już po problemie wgrałem na nowo oprogramowanie do niego i działa jak należy. Ale dzięki za pomoc.
Pozdrawiam

« Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 09, 2009, 10:14:31 »
Ten stick jest po jakimś czasie niewiarygodnie podatny na odłączenie go od USB i ponowne podłączenie (w sensie pomaga). W połączeniu z narzędziami, które wrzuciłem parę postów wyżej możesz uniknąć reinstalacji softu do sprzętu.

kapsel

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Września 05, 2009, 19:45:12 »
hej witam, czy ktoś znalazł rozwiązanie z tymi joysticami ? mam logitecha 3d pro, i jest tak jak autor teamtu opisuje, ,ja mu dziub w dół a ten po odpuszczeniu sam podnosi się do góry , pokombinowałem trochę i w opcjach ustawiłem lot dla nowicjusza poprawiło sięi to znacznie, ale hmm, to chyba nie jest rozwiązanie,

« Odpowiedź #34 dnia: Września 07, 2009, 18:46:50 »
Oj, poczytaj trochę zamiast zasypywać seriami pytań i pisaniem zagadnień typu odkryłem na czuja, że jak nacisnę H to samolot trzyma się zadanej wysokości, jest wiele poradników, a każdy wirtualny pilot zadawał te same pytania co Ty. Jakby każdy ciągle pytał o to samo to chciałoby Ci się odpisywać wszystkim osobno?

Lotnik, skrzydlaty władca świata bez granic, ze śmierci drwi, w twarz się życiu głośno śmieje

kapsel

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Września 07, 2009, 21:18:13 »
nie wiem ,robię coś nie tak ?
właśnie napisałem że znalazłem, że odpowiada za to  przycisk na klawiaturze H, ale usunięto mój post, nie chciałem nabijać postów, ale nie mogłem doszukać się czy jest tu opcja "edytuj",
z drugiej strony przeglądam posty, ale połowa linków już nie działa.

ps. teraz mam znaczek "modyfikuj",ale tylko w tym poście

Proszę w swoich postach stosować poprawną pisownię. Dziadek Kos.
« Ostatnia zmiana: Września 08, 2009, 06:50:43 wysłana przez Kos »

« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 21, 2010, 20:50:47 »
Może ktoś wie dlaczego w FC2 za każdym razem kiedy odpalę grę muszę od nowa kalibrować joya? Saitek Cyborg Evo.