Witam Serdecznie !!
Chciałbym się zapytać czy ktoś z was testował już IVC w Open Falconie 4.5. Starałem się robić wszystko tak jak opisywał to manual do Open Falcona 4.5. Używałem nawet aplikacji OF_Rapace_Launcher.exe jednak to też nie pomogło, próbowaliśmy na różnych konfiguracjach radia i nie było efektu. Chciałbym się zapytać czy ktoś z was próbował się podłączyć, i jeśli mu się udało to czy mógł by krok po kroku to opisać, byłbym bardzo wdzięczny.
Jeszcze jedna dziwna rzecz wystąpiła jednak to już było związane z przypisywaniem przycisków na joystiku. Mianowicie gdy przypisałem na uruchomienie COM 1 i COM 2 dwa przyciski to po wejściu w misję gdy naciskałem przycisk 1 miałem charakterystyczny trzask i napis UHF na DED podświetlał się na zielono, jak naciskałem 2 to podświetlało się VHF. Kolega z którym to testowałem zrobił wszystko jak należało, nawet jak sprawdzał w opcjach przez naciśnięcie przycisku na joysticku do czego jest on przypisany pojawiało mu się COM 1, jednak po wejściu do misji za nic w świecie nie mógł włączyć nadawania ani na UHF ani na VHF, chwile później wszedłem do gry, ponownie sprawdziłem w SETUP -> CONTROLLERS czy wszystko jest dobrze ustawione. Wszystko było w porządku, jednak po włączeniu misji ja też nie mogłem rozpocząć nadawania ani na VHF ani na UHF. Mam nadzieje że ktoś będzie mi w stanie pomóc.
Pozdrawiam