Autor Wątek: Mocna gitara + wyraźna rytmiczna perkusja  (Przeczytany 139508 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Mocna gitara + wyraźna rytmiczna perkusja
« Odpowiedź #465 dnia: Czerwca 03, 2010, 00:00:21 »
Fakt!
Ballada super!
Ciepła nocka, browarek w szklanie i mozna słuuuuchać!

"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #467 dnia: Czerwca 16, 2010, 05:05:13 »
To co? Mieszkańcy Bemowa posłuchają dziś dobrej muzyki. :021: Mam tylko nadzieję że deszcz który akurat u mnie pada ominął wawę i nie będziemy mieli drugiego przystanku Woodstock. :118:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #468 dnia: Czerwca 16, 2010, 09:47:00 »
Deszczu nie będzie, pogoda idealna. Przez trzy ostatnie koncerty jakoś też im się udawało :) Do zobaczenia metallibangersi  :580: :581:
PFS_milo

« Odpowiedź #469 dnia: Czerwca 17, 2010, 02:15:30 »
I jak fajnie było? napiszcie coś jakieś zdjęcia filmy bo czuje się jakbym przegapił koncert życia :008:

Offline Mekki

• Global Moderator
    • 13 WELT
« Odpowiedź #470 dnia: Czerwca 17, 2010, 05:21:11 »
To dobrze się czujesz. Fajna impreza. Tylko jak dla mnie nazywanie tego festiwalem jest bez sensu bo tylko Panowie spod literki M zagrali tyle ile trzeba. Trzeba by to rozłożyć na parę dni. Ale w sumie co ja tam się znam, dopiero usiadłem i jeszcze Żołądkowa Gorzka we mnie krąży w ilościach hurtowych:).

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #471 dnia: Czerwca 17, 2010, 10:32:55 »
Przy okazji w koło latał Bo 105 Red Bulla i kręcił pętelki :)
PFS_milo

Offline Marzen

• *
  • Dzban Fan :)
« Odpowiedź #472 dnia: Czerwca 17, 2010, 18:39:36 »
I jak fajnie było? napiszcie coś jakieś zdjęcia filmy bo czuje się jakbym przegapił koncert życia :008:

Jak dla mnie (jechałem w sumie tylko na Metallicę - reszta mnie ani mierzi ani grzeje ) to świetny koncert. Stałem daleko od sceny przy telebimach z tyłu ale dźwięk był naprawdę doskonały. Zagrali wszystkie utwory jakie sobie życzyłem. 3 czy 4 numery z Death Magnetic a reszta to stare dobre kawałki z najlepszych płyt. A na koniec SEEK & DESTROY - miazga ! Podobno było 80 tys luda - Hetfield mówił, że on nie widzi końca publiki ze sceny. bardzo miła atmosfera i duża dawka dobrej muzyki. Mój drugi koncert Metallicy po 14 latach :) Naprawdę dobrze wydane pieniądze :)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #473 dnia: Czerwca 25, 2010, 21:51:11 »
Nowy singiel jednej z moich ulubionych kapel,przede wszystkim za album z 2005 roku - "Turis Fraty". Chłopaki wracają z nowym albumem "Rekreatur".

http://www.youtube.com/watch?v=zih80RNPZL8

A dla odmiany coś "lajtowego". Zalatuje Eurowizją ale to się ogląda nie tylko dla muzyki ;). Oczywiście Simone Simons to to nie jest ale Finlandię bym z chęcią odwiedził :D. Aczkolwiek wieczorkiem dobrze wchodzi zwłaszcza po kilku godzinach piłowania "Equilibrium".

Enjoy.

http://www.youtube.com/watch?v=5fTq6UmhS80
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Egon

• *
  • Szanowne GG: 5415434
« Odpowiedź #474 dnia: Czerwca 26, 2010, 11:36:32 »
E tam muzyka... W tej "INDICA" to ja tylko tą rudą widzę... Podoba mi się ten... zespół tak zespół oczywiście  :118:
"Myśliwiec - Na ziemi człowiek normalny jak każdy inny - w powietrzu staje się szaleńcem szybkości, człowiekiem-błyskawicą" Arkady Fiedler "Dywizjon 303"

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #475 dnia: Czerwca 26, 2010, 23:02:25 »
Egon mam nadzieję, że kiedyś podlinkuje tutaj sznur do Loobo grającego dla Nuclear Blast ;). Skład skompletownay?

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Egon

• *
  • Szanowne GG: 5415434
« Odpowiedź #476 dnia: Czerwca 27, 2010, 00:06:11 »
Mazak, niestety nie. Wiesz życie nas dopadło  :008: Paskudne choróbsko, mówię Ci. "Totalna masakra", zobaczymy jak to jeszcze z tym będzie. Za gitarę to ja już ładny kawał czasu nie łapałem niestety. :(
"Myśliwiec - Na ziemi człowiek normalny jak każdy inny - w powietrzu staje się szaleńcem szybkości, człowiekiem-błyskawicą" Arkady Fiedler "Dywizjon 303"

Offline Mekki

• Global Moderator
    • 13 WELT
« Odpowiedź #477 dnia: Czerwca 27, 2010, 10:27:59 »
A co tam tu też trzeba wrzucić, ostatnio dziesięciolecie było.
Arbitrium - Drzwi:
http://www.youtube.com/watch?v=ocxPKK5ueU4
 :021:

Kanał youtube 13WELT

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #478 dnia: Czerwca 27, 2010, 21:52:08 »
@Egon

Smutne rzeczy piszesz, biorąc pod uwagę Wasz poziom. Do dziś wpadam, jak mi czas pozwala i jest klimat, na Myspace. Szkoda, szkoda. Swoją drogą mnie ta choroba też dopadła.

@Miekki
Dzięki za link, muzyczka klasa ;).

Offline Mekki

• Global Moderator
    • 13 WELT
« Odpowiedź #479 dnia: Czerwca 27, 2010, 22:34:16 »
Raz, że bez "i". Dwa, że dzięki. :021:

Kanał youtube 13WELT