Witam.Panowie znudzilo mi sie slychanie caly czas tego samego dzwieku w loczku i postanowilem co nieco pokombinowac.Ale oczywiscie juz na samym poczatku napotkalem trudnosci przez ktore bez waszej fachowej wiedzy nie jestem w stanie przebrnac (albo mi sie nie chce).Wiec narazie zajalem sie dzwiekiem do samolotu F-18.Ja wiem ze sie nie da latac (niby) ale wtajemniczeni wiedza o co chodzi.
Znalazlem folder z dzwiekiem,dodalem dzwiek do f-18 i plik tez mam .cfg i tu jest pytanie.
[QUEST1]Czy dzwiek musi nazywac sie tak samo np.F15backengine(orginal) F-18gaz (moj).Wpisany jest w tej samej kolumnie do ktorej przypisany jest F-15 i cala reszta.Kolumna ta stanowi tylko sekcje BACKENGINE.
[QUEST2]Gdzie moge znalezc informacje jak te dzwieki sa uruchamiane w jakiej kolejnosci.
[QUEST3]Czy moge dodac wiecej dzwiekow do danego samolotu.(standardowo sa chyba 3)
[QUEST4]Gdy odpalasz silnik jest dzwiek ktorego nie moge nigdzie znalezc.Czy one sa jeszcze gdzies pochowane czy poprostu to zalezy od configa-znaczy jest to jakos ustawione zeby rosl od wartosci 0 do np.8tys RPM (obroty silnika).
P.S.Czy znacie moze jakies strony gdzie mozna pobrac dzwieki samolotow wojskowych??