AHA!!! i tu szanowni koledzy się mylą!!! mój iłek posiada dodatki pe-2 oraz sturmovik over manchuria. I tu odniesienie do kolegi jurekt49, proszę pana ja mam wszystko po polsku bez zmieniania plików w conf.ini poprostu w wyborze języka w instalce wybieram Polish ( ot tak mała wtopa. Ale reszta po polsku czyli, menu, opisy misji, teksty wyświetlane podczas lotu, opisy broni, wszystko po polsku nawet tabliczki w polskich samolotach! jedynie rozmowy niemieckich pilotów są po niemiecku, angielskich po angielsku, polskich po polsku itd. Więc panie Jurku jednak istnieje taka wersja gry. Ja mam swoją od gościa co jest recenzentem gier dla magazynów komputerowych. On ją dostał z jakiegoś magazynu by ją zrecenzował i tyle gdy opisał gre ja odkupiłem od niego i tyle. jak kto chce mogę foto zrobić i przesłać iż całość jest po polsku nawet opisy na samej płycie ponieważ to JEST WERSJA KTÓRA WEJDZIE NA POLSKI RYNEK WIĘC JESTEM JEDYNYM POSIADACZEM TEJ GRY W POLSCE!!!! HA I WSZTSTKIE DODATKI DZIAŁAJĄ!!! zostawiam moją wypowiedź do przemyślenia dla pana jurekt49.