A ty jako admistrator swiecisz swietnym przykladem - WSSK
Jesli ten skrot nic Ci nie mowi to masz pecha bo mnie nie chce sie tlumaczyc.
Pomysl troche nim napiszesz kolejnej osobie podobne banialuki.
By nie bylo, ze raczkuje na forach to pragne zaznaczyc ze od jakis 5 lat moderuje kilka osobiscie. Zastanawiajace jest w tutaj w tym temacie a wlasciwie w Twojej odpowiedzi pusta jej strona. Po co pisac cos co nie wnosi nic do tematu ? Czyzby nabijanie postow? Nie sadze ze jako Admin mialbys na to ochote. Podejrzewam ze dopadl cie poprostu olewczy stosunek do mojej odpowiedzi dot. HL.
Coz ja osobiscie sadze za niezlym jesli nie najlepszym w takiej sytuacji roziwazaniem jest K.I.O.N.P. ale jak widze latwiejsze jest OKBO.
Milego poszukiwania po moich skrotach.
Aha pragne zauwazyc ze masz latweiej niz ja poniewaz moje skroty maja wiecej literek co zaweza pole poszukiwan.
To tyle w kwesti podziekowania ode mnie za podanie nazwy programiku.
Zastanawiam sie czy czasem nie doistane bana za moje dyskusje... pewnie by ich nie bylo gdyby nie post powyzej.
Bo jakbyś zauwazył jest to podstawowy program na tym forum i od niego się zaczyna jakakolwiek zabawa online praktycznie każdą grą która ma tutaj swój dział. Nic nie tłumaczy publicznego przyznania się do lenistwa. A skoro moderujesz kilka for i zaczynasz od takiej wtopy to świadczy tylko o poziomie na tych forach. Regulamin jest wyraźny i jasno mówi na temat korzystania z zasobów forum. Jest mi totalnie obojętne co za myśl na mój temat zawarłeś w swoich skrótach i napewno nie będe tracił czasu na ich szukanie, a już napewno nie potrzeba tutaj osób które nie potrafią docenić ludzi, ich czasu oraz informacji zawartych na forum.
Ps. Widzisz, inni jakoś potrafią, ale Ty, po co?