Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105017 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #690 dnia: Sierpnia 02, 2008, 11:42:39 »
W samej grze nie ma wyszukiwarki serwerów.
Możesz podłączyć się bezpośrednio do jakiegoś IP.
Lub zainstalować sobie program HL w którym jest lista serwerów.

wingerman

• Gość
« Odpowiedź #691 dnia: Sierpnia 02, 2008, 16:46:15 »
O... dzieki Ci RRBM, szkoda ze nie napisales pelnej nazwy tego programu HL  :570:
Przeszukalem troche forum i mi sie odechcialo grzebac glebiej by znalezc jakis link do pobrania softu :( a w googlach w zdecydowanej wiekszosci sa odnosniki do Half Life  :008:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #692 dnia: Sierpnia 02, 2008, 16:49:20 »
O... dzieki Ci RRBM, szkoda ze nie napisales pelnej nazwy tego programu HL  :570:
Przeszukalem troche forum i mi sie odechcialo grzebac glebiej by znalezc jakis link do pobrania softu :( a w googlach w zdecydowanej wiekszosci sa odnosniki do Half Life  :008:

No to masz pecha... nam się nie chce odpowiadać głębiej na takie pytania.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

wingerman

• Gość
« Odpowiedź #693 dnia: Sierpnia 02, 2008, 17:10:41 »
A ty jako admistrator swiecisz swietnym przykladem - WSSK
Jesli ten skrot nic Ci nie mowi to masz pecha bo mnie nie chce sie tlumaczyc.
Pomysl troche nim napiszesz kolejnej osobie podobne banialuki.

By nie bylo, ze raczkuje na forach to pragne zaznaczyc ze od jakis 5 lat moderuje kilka osobiscie. Zastanawiajace jest w tutaj w tym temacie a wlasciwie w Twojej odpowiedzi pusta jej strona. Po co pisac cos co nie wnosi nic do tematu ? Czyzby nabijanie postow? Nie sadze ze jako Admin mialbys na to ochote. Podejrzewam ze dopadl cie poprostu olewczy stosunek do mojej odpowiedzi dot. HL.
Coz ja osobiscie sadze za niezlym jesli nie najlepszym w takiej sytuacji roziwazaniem jest K.I.O.N.P. ale jak widze latwiejsze jest OKBO.

Milego poszukiwania po moich skrotach.
Aha pragne zauwazyc ze masz latweiej niz ja poniewaz moje skroty maja wiecej literek co zaweza pole poszukiwan.

To tyle w kwesti podziekowania ode mnie za podanie nazwy programiku.

Zastanawiam sie czy czasem nie doistane bana za moje dyskusje... pewnie by ich nie bylo gdyby nie post powyzej.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #694 dnia: Sierpnia 02, 2008, 17:26:11 »
No ja P******** co za człowiek. Pierwszy traf systemu szukaj z frazą "HL" i  Lock On kieruje do tego tematu:

http://www.il2forum.pl/index.php?topic=5900.0

I już QRA wiesz co to za program. Won!

Offline Alive

• Trolle
  • *
  • Pleased to meet you Hope you guessed my name.
    • II. Gruppe Jagdgeschwader 7 "Nowotny" homesite
« Odpowiedź #695 dnia: Sierpnia 02, 2008, 17:29:56 »
Ew. Spróbuj tego tajnego patentu:

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Lock+On+Flaming+Cliffs+HL&btnG=Szukaj&lr=

Już na pierwszej stronie 66 tyś wyników jest to czego szukasz...

By nie bylo, ze raczkuje na forach to pragne zaznaczyc ze od jakis 5 lat moderuje kilka osobiscie.

No, tutaj chyba też można mówić o pechu ponieważ, To Forum nie jest takie, jakie inne fora są  :D  :118:
elOprOGear: Saitek X52 PRO / Saitek PRO Flight Rudder Pedals / Saitek Eclipse II PRO keyboard

Kazik - California Über Alles

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #696 dnia: Sierpnia 02, 2008, 17:45:51 »
A ty jako admistrator swiecisz swietnym przykladem - WSSK
Jesli ten skrot nic Ci nie mowi to masz pecha bo mnie nie chce sie tlumaczyc.
Pomysl troche nim napiszesz kolejnej osobie podobne banialuki.

By nie bylo, ze raczkuje na forach to pragne zaznaczyc ze od jakis 5 lat moderuje kilka osobiscie. Zastanawiajace jest w tutaj w tym temacie a wlasciwie w Twojej odpowiedzi pusta jej strona. Po co pisac cos co nie wnosi nic do tematu ? Czyzby nabijanie postow? Nie sadze ze jako Admin mialbys na to ochote. Podejrzewam ze dopadl cie poprostu olewczy stosunek do mojej odpowiedzi dot. HL.
Coz ja osobiscie sadze za niezlym jesli nie najlepszym w takiej sytuacji roziwazaniem jest K.I.O.N.P. ale jak widze latwiejsze jest OKBO.

Milego poszukiwania po moich skrotach.
Aha pragne zauwazyc ze masz latweiej niz ja poniewaz moje skroty maja wiecej literek co zaweza pole poszukiwan.

To tyle w kwesti podziekowania ode mnie za podanie nazwy programiku.

Zastanawiam sie czy czasem nie doistane bana za moje dyskusje... pewnie by ich nie bylo gdyby nie post powyzej.

Bo jakbyś zauwazył jest to podstawowy program na tym forum i od niego się zaczyna jakakolwiek zabawa online praktycznie każdą grą która ma tutaj swój dział. Nic nie tłumaczy publicznego przyznania się do lenistwa. A skoro moderujesz kilka for i zaczynasz od takiej wtopy to świadczy tylko o poziomie na tych forach. Regulamin jest wyraźny i jasno mówi na temat korzystania z zasobów forum. Jest mi totalnie obojętne co za myśl na mój temat zawarłeś w swoich skrótach i napewno nie będe tracił czasu na ich szukanie, a już napewno nie potrzeba tutaj osób które nie potrafią docenić ludzi, ich czasu oraz informacji zawartych na forum.

Ps. Widzisz, inni jakoś potrafią, ale Ty, po co?

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Ger0nim0

• Administrator
  • Ojciec Założyciel
    • Wszystko
« Odpowiedź #697 dnia: Sierpnia 02, 2008, 18:02:36 »
Mazak jak mogłeś zbanować, ON MODERUJE FORA, to jest koleś pr0, a Ty go tak potraktowałeś wstyd.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #698 dnia: Sierpnia 02, 2008, 18:10:00 »
Mazak jak mogłeś zbanować, ON MODERUJE FORA, to jest koleś pr0, a Ty go tak potraktowałeś wstyd.

Napewno też jest el0, ale za to ja jestem bardziej Tró  :021: :118:

*Zwrócono mi uwagę, ze wg. obecnie panującej mody już się nie pisze "true" (thx Janek)
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2008, 20:16:02 wysłana przez KosiMazaki »

« Odpowiedź #699 dnia: Sierpnia 02, 2008, 18:22:13 »
Wybacz, ale sądziłem, że przeczytałeś wcześniej wątki dotyczące wspólnego latania online. Tam są napisane informacje dotyczące HyperLobby.

Offline Rolam

« Odpowiedź #700 dnia: Sierpnia 08, 2008, 19:55:26 »
W świetle obecnych wydarzeń, może by tak zmodernizować nieco mapę i scenariusze...? Wznawiając przy tym loty?...
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #701 dnia: Sierpnia 19, 2008, 22:34:53 »
Loty w czwartek o 21:00. Odprawa i szczegóły na TS jakieś 20 minut wcześniej. Zapraszam.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #702 dnia: Sierpnia 21, 2008, 23:05:10 »
Ludziska wyposzczone po wakacyjnej przerwie stawiły się tłumnie na dzisiejsze manewry :-) Obecni:  Spec, Mav, Szelma, Sanch0, PaulD, Tomcat i moja skromna osoba. Dzięki za wspólne loty i dobrą zabawę. Następny przewidywany termin: niedziela.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #703 dnia: Sierpnia 21, 2008, 23:23:55 »
Fisie zardzewiały i to baaaaardzooo :010:
Dla zachęty wrzucam kilka moich screenów z dzisiejszych ćwiczeń :020:
11:05 PM

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #704 dnia: Sierpnia 21, 2008, 23:36:02 »
Szelma co to za nieprzepisowy gejowski kolor HUDa?? I jeszcze publicznie się z tym obnosisz  :118:

[EDIT]
I dlaczego mi się wydaje, że to jest pit od Strike Eagle?? :icon_eek:
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 21, 2008, 23:44:04 wysłana przez vowthyn »