Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105633 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #180 dnia: Grudnia 14, 2007, 19:04:49 »
Może i sam dzisiaj przyłączę się na jakimś powolnym geracie przyjąć mężnie na pierś kilka IR-ów od żadnych krwii fajterów  :020:
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #181 dnia: Grudnia 14, 2007, 21:08:43 »
Co ja mam sam latać  :121:
Panowie z dnia na dzień frekwencja spada . Jak tak dalej pójdzie to następny ambitny projekt umrze śmiercią naturalną. Gentelmen's start your engines. Do maszyn K...A!!! :021:
11:05 PM

« Odpowiedź #182 dnia: Grudnia 15, 2007, 10:33:16 »
Ja dziś będę  :001: Trzeba przepalić miga 29 :)

A co do napisów fajnie by było gdyby ich nie było. No ale z drugiej strony wtedy ktoś mógłby się połączyć na serwer i używać niedozwolonych rakiet bo nie było by jak sprawdzić tego, dobrze myślę ?
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

jarol

• Gość
« Odpowiedź #183 dnia: Grudnia 15, 2007, 13:06:01 »
Panowie, wczoraj pod waszą nieobecność wykonałem dokładne sprzątanie strony BLUE przy pomocy jednego tylko Su25 :002:. Jeśli wasza niebieska ziemia coś jeszcze dla was znaczy i chcecie jej bronić przed hordami czerwonych, stawcie się dziś na serwer!

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #184 dnia: Grudnia 15, 2007, 13:51:07 »
Ja w sumie byłbym chętny dołączyć się do rozgrywki, ale niestety dopiero w okolicach świąt. W kwestiach typu strona wojująca oraz maszyna na której będę latał przyporządkuje się liderom.

« Odpowiedź #185 dnia: Grudnia 15, 2007, 14:23:16 »
Ja również mogę się pisać na wspólną zabawę po 20-21 grudnia, do tego czasu (ze względu na obecny charakter pracy) niestety to co najczęściej gości na moim ekranie to ... arkusz kalkulacyjny. :005:

Mam nadzieję, że do tego czasu nasi planiści Edelmann i Maverickdan zakończą pracę nad przynajmniej pierwszą częścią "kampanii".

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #186 dnia: Grudnia 15, 2007, 15:39:23 »
Panowie, wczoraj pod waszą nieobecność wykonałem dokładne sprzątanie strony BLUE przy pomocy jednego tylko Su25 :002:. Jeśli wasza niebieska ziemia coś jeszcze dla was znaczy i chcecie jej bronić przed hordami czerwonych, stawcie się dziś na serwer!

Nie pozostaliśmy dłużni i wieczorową porą do spółki z Szelmą zaoraliśmy pięknie Sochi Adler  :118: :118:
Test skuteczności zasobników subamunicyjnych KMGU-2 wypadł pomyślnie - po jednym przelocie nad pięknie ustawionymi w szeregu suczkami po pięciu z nich została wypalona dziura w ziemi. Coraz bardziej lubię Su-25T

Szelma z kolei sprawdzał skuteczność MK-20 Rockeye, też robią wrażenie :-P

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #187 dnia: Grudnia 15, 2007, 16:01:18 »
Poteierdzam Skuteczność obu typów broni. Rewelacja na sylwestrową noc  :banan :banan :banan Zamierzałem wrzucić piekne screeny z pokazów sztucznych ogni ale nie wiem jak. Dzisiaj zamierzamy też trochę narozrabiać, ale nie wiem czy do was dołącze , ponieważ gwałtownie pogorszył sie stan zdrowia mojego Owczarka Niemieckiego . Mogę spędzić wieczór u weterynarza . :015:
11:05 PM

« Odpowiedź #188 dnia: Grudnia 15, 2007, 18:44:07 »
A zapraszamy na lotnisko RED  :001: Już was tam ugościmy  :118:
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #189 dnia: Grudnia 15, 2007, 19:19:37 »
Serwerki włączone.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #190 dnia: Grudnia 15, 2007, 22:57:07 »
Dzisiaj na kanale pojawiła się już druga osoba, która pomimo tego, że gra w słuchawkach, a nie na głośnikach zagłusza kanał dźwiękami, które jakimś cudem są przenoszone z gry do Team Speaka. Włączenie aktywacji klawiszem, zamiast głosowej jest tylko połowicznym rozwiązaniem (chociaż jakby nie było umożliwia innym graczom rozmowę i słyszenie siebie), ale w momencie gdy ta osoba chce coś powiedzieć to i tak dźwięki z gry są bardzo mocno słyszalne u innych graczy.
Czy ktokolwiek zna rozwiązanie tego problemu?

tomek1986

• Gość
« Odpowiedź #191 dnia: Grudnia 16, 2007, 16:01:05 »
Witam wszystkich.  :002: Jestem tu nowy więc za jakieś wpadki wybaczcie. Wczoraj wbiłem się na serwer ale niestety miałem zakłócenia na TS . Problem opisał kolega powyżej. Czy dzisiaj są planowane jakieś loty. Moje umiejętności są mizerne ale zawsze przyda się jakieś mięsko armatnie. :karpik

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #192 dnia: Grudnia 16, 2007, 16:07:06 »
Serwer postawię w okolicach 18. Potem muszę wyjść, nie wiem na jak długo. Jak wrócę i będzie do kogo, to się oczywiście przyłączę.

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #193 dnia: Grudnia 16, 2007, 19:18:59 »
Witam.
Misja gotowa :021: został opis i możemy działać
Myślę że na środe się wyrobie   :003:
Pozdrawiam

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #194 dnia: Grudnia 16, 2007, 22:07:03 »
Serwer znów działa. Wyrzuciło go, bo skończył się okres aktywacji :-/ i musiałem wrzucić płytkę. Pierwszy raz zdarzyło mi się, że z powodu aktywacji Loczek przerwał grę w trakcie.