Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105435 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #195 dnia: Grudnia 16, 2007, 23:54:59 »
Oj niedobry :002: Chyba w czasie kiedy się wyłączył , chciałem wejść i zacząłem się obawiać ,że coś mi się z siecią dziac zaczyna  :002:
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

« Odpowiedź #196 dnia: Grudnia 17, 2007, 09:04:20 »
Serwer znów działa. Wyrzuciło go, bo skończył się okres aktywacji :-/ i musiałem wrzucić płytkę. Pierwszy raz zdarzyło mi się, że z powodu aktywacji Loczek przerwał grę w trakcie.

No bardzo dziwne. U mnie nigdy takiego czegoś nie było. Jak się kończy termin aktywacji to jedynie po tym terminie gra się pyta o płytę.

Zgłaszam dziś chęci na loty   :001:
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

tomek1986

• Gość
« Odpowiedź #197 dnia: Grudnia 17, 2007, 12:44:24 »
Witam. Wczoraj było mało osób ale grało się bardzo sympatycznie :002:
Jeśli dzisiaj się wyrobie to może przyłącze  się koło 22. Niestety 2 etaty nie pozwalają zbytnio na rozrywkę ale TWARDYM TRZEBA BYĆ A NIE MIĘKKIM.  :021:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #198 dnia: Grudnia 17, 2007, 19:02:32 »
Serwer oczywiście już stoi.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #199 dnia: Grudnia 18, 2007, 00:14:33 »
Dzisiaj Gudauta została tak zniszczona, że zostałem uziemiony - Ropuch nie miał skąd wystartować, lotnisko wyglądało tak:

W związku z czym każdy mój start kończył się tak:

A samolotu ani lotniska w trakcie gry jak wiadomo zmienić nie mogę, więc przesiadłem się na LoTACT i też było fajnie.
Po opuszczeniu serwera przez czerwonych Szelma do spółki z Menkiem zrównali lotnisko z ziemią.

« Odpowiedź #200 dnia: Grudnia 18, 2007, 08:05:03 »
Połączyłem się razem z Winkiem z serwerem koło 20. Po stronie red nie było nikogo a po stronie blue latało parę osób. Jak widać dwa migi uzbrojone po dwie bomby (które spadały od razu po dwie bo nie znaleźliśmy sposobu na zrzucanie ich pojedyńczo ) mogą już namieszać (a były to nasze pierwsze próby atakowania celów na ziemnych) :118:
Później dołączył do nas kolega na SU 27, który pomógł nam walczyć w powietrzu. Zabawa była przednia  :001:

Trochę szkoda że lotnisko red ma słabą obronę plot która na dodatek strzela do wszystkiego co się porusza na niebie (także i do nas) a po stronie blue trzeba było dobrze uważać, zdarzało się wracać na jednym silniku :001:

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #201 dnia: Grudnia 18, 2007, 13:02:33 »
Częściej zdarzało się że wogóle już nie wracaliście :118: na Sochi-Adler :karpik Wczoraj zabawa była przednia. Strona Red wykazała bardzo wysoki poziom w DogFighcie wiec nie nudzilismy się.
11:05 PM

jarol

• Gość
« Odpowiedź #202 dnia: Grudnia 18, 2007, 13:52:20 »
Tak, tak wczoraj niestety strona red wymiatała. Wyglądało to tak jakbyście mieli ATC, co najmniej 3 razy ktoś mnie zaskoczyli od tylu IRem :005:, nie licząc zaskoczeń od własnego wingmana :004:

« Odpowiedź #203 dnia: Grudnia 18, 2007, 13:59:26 »
...nie licząc zaskoczeń od własnego wingmana :004:

No kilka razy się wyświetlił komunikat  :001:
Niestety nie mieliśmy ATC a Ciebie jarol widziałem wcześniej na stronie red, czyżbyś nas zdradził  :121:

Mam nadzieję że dziś też odbędą się loty  :001: Para dyżurna Migów 29S melduje gotowość  :002: 

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #204 dnia: Grudnia 18, 2007, 14:24:12 »
Już nie świruj pawiana Jarol :003: Przecież Cię przeprosiłem za te 2 R-27 :karpik
11:05 PM

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #205 dnia: Grudnia 18, 2007, 16:34:05 »
Jak już przy rakietach jesteśmy, to mam nadzieję, że ostatni raz widziałem R77 podwieszone pod Migiem. Napisane jak wół w regulaminie lotów: Zakazane rakiety w tej kampanii to R-77, R27EM,R-27ET i AIM-120.

Serwer dzisiaj ruszy o 19. Natomiast jutro przerwa w lotach (cały dzień zajmują mi sprawy uczelniane), jak będą desperaci, to ewentualnie mogę zahostować, ale dopiero przed 22.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #206 dnia: Grudnia 18, 2007, 17:35:20 »
Trochę szkoda że lotnisko red ma słabą obronę plot która na dodatek strzela do wszystkiego co się porusza na niebie (także i do nas) a po stronie blue trzeba było dobrze uważać, zdarzało się wracać na jednym silniku :001:

To lotnisko ma całkiem dobrą obronę (zestawy Tor, Osa i Buk w liczbie 4 sztuk + pionki z rurami pochowani w górach), tylko została skutecznie rozmontowana (żabka to jednak nie jest samolot od parady). Nie macie co narzekać, tylko u siebie również wyznaczyć kogoś do misji SEAD.

Offline sanCH0

• *
  • DCS:BS, LO:FC2
« Odpowiedź #207 dnia: Grudnia 18, 2007, 17:44:30 »
Mav jak tam kampania? Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda się ją rozpocząć.

Mam nadzieję że dziś też odbędą się loty  001 Para dyżurna Migów 29S melduje gotowość  002
Jeden osobnik na Su-27 też się pewnie zjawi  :001:
Polish Virtual Air Force - LO:FC 1st FIS Sanch0

« Odpowiedź #208 dnia: Grudnia 18, 2007, 20:40:56 »
Ja też mam nadzieję na rozpoczęcie kampanii. Trochę mam obawy o udział ludzi na ATC. Razorblade zapowiedział się na "po świętach". Nie widzę Romusa.
Po mojemu ideałem byłaby sytuacja gdzie ludzie dość stanowczo pozostają z wyborem modelu samolotu i strony- z czasem to da świetny klimaciarski efekt, Jednak obawiam się że trudno będzie- wiadomo frekwencja nie zawsze będzie duża.
Jeśli zaś będą sytuacje że frekwencja dopisywać będzie nad wyraz dobrze jeśłi chodzi o pilotów to pomyślałem  że   mogę z czasem zacząć obeznawać się z tą robotą i trochę "porządzić traffikiem w powietrzu" jak przyjdzie potrzeba.
Jednak póki co niczego  szumnie deklarować nie mogę- dzisiaj mi się synek urodził a to jak wiadomo może postawić świat do góry nogami - włącznie z regularnym lataniem ;)
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

« Odpowiedź #209 dnia: Grudnia 18, 2007, 21:11:07 »
Razorblade zapowiedział się na "po świętach".

Napisałem wyraźnie po 20-21 grudnia. Nie jestem uczony w tych całych świętach wyznaniowych, ale to chyba jeszcze "przed świętami" o ile to czerwone w kalendarzu oznacza to co dawniej  :004: :002:

W zasadzie od piątkowego popołudnia jestem gotowy się trochę pobawić np. na LoTATC lub MiG-29.