Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105312 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #345 dnia: Stycznia 07, 2008, 20:22:20 »
To może dziś coś powalczymy? Bo ile można patrole robić :)

Patrole? Jeśli chodzi o real to całe życie :118:. Czasem jakieś ćwiczenia są.  :002:
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #346 dnia: Stycznia 07, 2008, 22:05:03 »
Dzisiaj pod nosem Speca i Winka pozwoliłem sobie sprzątnąć czerwonym dwie stacje radiolokacyjne. Nawet nie zauważyli :-P Winko, Twój ping wahał się dzisiaj pomiędzy 100 a 300. Jeśli jutro będzie taki sam to niestety będziesz zmuszony lecieć szturmowcem.

« Odpowiedź #347 dnia: Stycznia 07, 2008, 22:28:40 »
Widzieliśmy to. Ale co możemy zrobić latając Migami. Bez ATC to nie latanie. Nawet nie wiedzieliśmy gdzie są te stacje. Może na loty w dni "powszednie" mógłbyś ustawiać tą pierwszą misje, na której lataliśmy na początku. Lotniska są bliżej więc łatwiej o jakiś kontakt. Niestety frekwencja spada i ostatnimi czasy po stronie RED niema nikogo...
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Winko86

• Gość
« Odpowiedź #348 dnia: Stycznia 07, 2008, 22:31:47 »
Jutro ping będę miał idealny. O mnie nie musicie się martwić. Dzisiaj tak wyszło, choć powiem szczerze, że zrobiłbym coś z tym, gdyby nie to, że najgorszym moim problemem była grafika.
Mam nadzieję, że jutro nic nie pójdzie źle.   :004:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #349 dnia: Stycznia 07, 2008, 23:18:33 »
Widzieliśmy to. Ale co możemy zrobić latając Migami. Bez ATC to nie latanie. Nawet nie wiedzieliśmy gdzie są te stacje. Może na loty w dni "powszednie" mógłbyś ustawiać tą pierwszą misje, na której lataliśmy na początku. Lotniska są bliżej więc łatwiej o jakiś kontakt. Niestety frekwencja spada i ostatnimi czasy po stronie RED niema nikogo...

W sumie niegłupi pomysł skoro i tak będzie się tłukło dogfight. Natomiast frekwencja strony red martwi mnie bardzo.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #350 dnia: Stycznia 07, 2008, 23:53:07 »
Przy braku ATC zdarzają się spory o pierwszeństwo kołowania...

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #351 dnia: Stycznia 08, 2008, 00:20:33 »
Dzisiaj latało się świetnie. Atmosfera w powietrzu była fantastyczna choć czasem i bratobójcza. Lataliśmy wszystkim co ma skrzydła.

Loty na poligon w formacji na A10 skrzydło w skrzydło

Ja i Strike Eagle w końcu zaprzyjaźniliśmy się. Nie rozbiłem ani jednego :banan Zaliczyłem tylko jedno twarde lądowanie ale wracałem z Doga z Kononowiczem na pokładzie, "Nie było niczego'' :118:

A to dla ciebie Vowthyn: Nieudany atak na lotniskowiec przy użyciu Moskita:

11:05 PM

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #352 dnia: Stycznia 08, 2008, 00:24:48 »

Ja i Strike Eagle w końcu zaprzyjaźniliśmy się. Nie rozbiłem ani jednego

Hmm, rozumiem że dorobiłeś wersję E metodą chałupniczą. Panowie to jest inwencja, narzekaliście że nie ma tego orzełka w Locku, a wystarczy wersję C wbić pod odpowiednim kątem w cel i mamy Strike Eagle :-P

« Odpowiedź #353 dnia: Stycznia 08, 2008, 05:56:33 »
Natomiast frekwencja strony red martwi mnie bardzo.

Powiem krótko: osobiście nie widzę dalszego sensu siedzenia 2h na ATC gdy w powietrzu mam 2 (w porywach 3 ) samoloty.

Tutaj uwaga w kierunku organizatorów kampanii:

Jeżeli przedsięwzięcie ma odnieść skutek to zacznijcie przydzielać graczy do poszczególnych stron konfliktu sami. ja rozumiem preferencje co do maszyn, ale w przypadku graczy preferujących Su-27 czy MiG-29 nie ma znaczenia po której stronie się znajdują, bo te samoloty występują po obu stronach. Bez zbalansowanego przydziału stron nie wróżę powodzenia "kampanii".

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #354 dnia: Stycznia 08, 2008, 08:42:58 »
Powiem krótko: osobiście nie widzę dalszego sensu siedzenia 2h na ATC gdy w powietrzu mam 2 (w porywach 3 ) samoloty.

Tutaj uwaga w kierunku organizatorów kampanii:

Jeżeli przedsięwzięcie ma odnieść skutek to zacznijcie przydzielać graczy do poszczególnych stron konfliktu sami. ja rozumiem preferencje co do maszyn, ale w przypadku graczy preferujących Su-27 czy MiG-29 nie ma znaczenia po której stronie się znajdują, bo te samoloty występują po obu stronach. Bez zbalansowanego przydziału stron nie wróżę powodzenia "kampanii".

Nie wiem czy wiesz, ale jesteś jednym z organizatorów  :karpik  Ja jestem za powrotem do jednego frontu, czyli Gruzja Rosja

Po stronie BLUE samoloty F-15, A-10, SU-25T, MIG-29A
Po stronie RED  samoloty SU-27, SU-33, SU25, SU25T, MIG-29S

Co ty na to Razorblade1967?

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #355 dnia: Stycznia 08, 2008, 08:46:04 »
Czyli Menka masz na 100% u siebie, szkoda bo to bardzo dobry pilot  :005:. Ogólnie będziemy balansować graczy tak aby byli po obu stronach w odpowiedniej ilości.

menek

• Gość
« Odpowiedź #356 dnia: Stycznia 08, 2008, 08:57:39 »

widze że otrzymałem nowy przydział  :020:
i wcale sie tym nie martwie no bede miał do dyspozycji moja ukochaną suczke :)

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #357 dnia: Stycznia 08, 2008, 11:09:20 »
Panowie, u kogo i w jakiej misji dzisiaj latamy? Może ustalmy to wcześniej tutaj, to mniej cennego czasu przeznaczonego na latanie ucieknie nam na TS. W kwestii przydziału na dzisiaj, to ja tym razem poproszę żabkę.

« Odpowiedź #358 dnia: Stycznia 08, 2008, 18:20:16 »
Jak już ma być latanie As real.
To proponuje dla A-10 checkliste przed startem
http://www.33rd.de/content/download/Tutorials/Checklists_A-10.pdf

Na stronie dostępna także dla Su-27

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #359 dnia: Stycznia 08, 2008, 19:25:26 »
Jak widzę nikt się nie odzywa. Zatem postawiłem serwer z wczorajszą misją. Hasło Forum. Możecie się wbijać.