Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105370 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #480 dnia: Stycznia 28, 2008, 19:45:29 »
Hmmm nazwy jej nie znam :) Ale zaczyna się na jak jest ciemno. Podobna do tej co latamy żeby się potłuc :D
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #481 dnia: Stycznia 28, 2008, 19:46:51 »
Ja sobie życzę misję pod tytułem "wp....dol od Blue Team"  :118:
11:05 PM

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #482 dnia: Stycznia 30, 2008, 14:23:15 »
ACMI z niedzielnych lotów. Duży plik [69Mb], ale dość ciekawy. Szelma możesz obejrzeć swoją walkę z Menkiem i 5 rakiet, które do niego posłałeś :-D

http://rapidshare.com/files/87806327/Tacview-20080127-210033.txt.acmi.html

Pliku z wczorajszych lotów nie mogę póki co załadować, powód jest dość dziwny. Świeże logi przez pewien czas u mnie nie działają (dlatego niedzielny daję dopiero dzisiaj). Przy próbie ich otwarcia wyświetla się taki komunikat:

Dotyczy to dużych plików, te z krótkich lotów otwierają się bezproblemowo. Ten niedzielny nie chciał się otworzyć, aż do dzisiaj, kiedy nagle zmienił zdanie i wskoczył bezproblemowo. Ktoś ma pojęcie o co może chodzić?

« Odpowiedź #483 dnia: Stycznia 30, 2008, 15:03:53 »
Z tego co pamiętam, to taki plik acmi powinien dużo na wadze po spakowaniu stracić.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #484 dnia: Stycznia 30, 2008, 15:13:16 »
Dzięki za podpowiedź. Następnym razem skompresuję :-)

menek

• Gość
« Odpowiedź #485 dnia: Stycznia 30, 2008, 15:34:27 »

Szelma za taką rozrzutność to od razu do raportu zostaniesz postawiony.
5 rakiet to lekko licząc 200 000 $ wywaliłeś podczas jednego lotu  :021:

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #486 dnia: Stycznia 30, 2008, 17:39:57 »
Koszt 5 rakiet 200 000$, widok robiącego uniki bezradnego Menka - bezcenne, czy jakoś tak :karpik
Nie no fakt troszeczkę mnie poniosło ale chciałem mieć pewność, tym bardziej że cały czas uczę się obsługi radaru i uzbrojenia w F15, czego wczoraj przypadkowo doświadczył Kapulet za co go jeszcze raz przepraszam. Jeszcze na usprawiedliwienie niedzielnego występku dodam że wczoraj udało mi się spuścić (dziwnie to brzmi) Menka odpalając już tylko 2 rakiety.
P.S Vow: I Ty Brutusie przeciwko mnie ? :004:

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #487 dnia: Stycznia 30, 2008, 18:03:24 »
fakt troszeczkę mnie poniosło ale chciałem mieć pewność, tym bardziej że cały czas uczę się obsługi radaru i uzbrojenia w F15, czego wczoraj przypadkowo doświadczył Kapulet

Spoko :002: Zdążyłem się już przyzwyczaić.

Szelma - Ty mam, mam!!! Dobra zalokowałem Miga zaraz dostanie
Kapulet - Nie no kur....a znowu do mnie!!!!
Szelma - Kapulet rób unik i spierd....j, o ja pierdo......e
Kapulet - Bummmmmmmm! 

:002: :002: :002: :002: :banan :banan :banan

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #488 dnia: Stycznia 30, 2008, 19:08:14 »

P.S Vow: I Ty Brutusie przeciwko mnie ? :004:

Ja? Ja tylko z kronikarskiego obowiązku. Historia Was oceni Szelma, nie ja  :118:
Oczywiście zapraszam dzisiaj o 20:00

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #489 dnia: Stycznia 30, 2008, 19:45:04 »
5 rakiet to lekko licząc 200 000 $ wywaliłeś podczas jednego lotu  :021:

Ja się tylko wtrącę :D Obawiam się że duuużo więcej kaski poszło. Pojedynczy Aim-7M według kursu dolara z 1992 roku kosztował circa ćwierć miliona dolarów :P

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #490 dnia: Stycznia 30, 2008, 22:49:43 »
Dzisiaj strona Blue dostała ciężkie baty. Moja żaba dość szybko została uziemiona na dobre. Kolejne niedopatrzenie ze strony ED w trybie multi. Gracze po wyjściu z gry, zmianie samolotu i powrocie do gry mają czyściutkie lotnisko. Tylko serwer musi turlać maszynę po całym złomie i dziurach :-/

Zaliczyliśmy też zwieszkę serwera i zabawę trzeba było rozpoczynać od początku.

Tutaj ostatnie chwile Menka, który przyleciał nad Sukhumi w nieproszoną gościnę. Ale jak widać i tak mu się podobało :-)

A tutaj tradycyjna już balanga nad pasem i stojanką.

Dwa logi z dzisiejszych lotów. Faktycznie po spakowaniu są nieduże :-)

http://rapidshare.com/files/87922300/Pulpit.rar.html

« Odpowiedź #491 dnia: Stycznia 31, 2008, 09:44:03 »
Wczoraj było ostro :)

Dzięki vowthyn że wstawiłeś logi z lotów bo dowiedziałem się, że lecąc Su25T uniknąłem 7 rakietom wystrzelonych przez Szelme za mną  :karpik Coraz bardziej zaczynam lubić ten samolot :)

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #492 dnia: Stycznia 31, 2008, 10:46:02 »
Well... Następnym razem dostanie megafon i będzie krzyczał "Ratatatataaa"  :118:

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #493 dnia: Stycznia 31, 2008, 17:17:54 »
Spec leciałem za tobą chyba z 10 minut, miałem cię na widelcu. Miałem kilka pomysłów co z tobą zrobić lecz popełniłem błąd decydując się na gunzo. Ostatecznie nie zdążyłem wytracić prędkości wchodząc ci na ogon, desperacko wygarnąłem ze wszystkiego co miałem, ale odległość była za mała i cię minąłem.  Mogłeś wykorzystać mojego babola waląc we mnie czymkolwiek. Modliłem się wtedy żebyś na to nie wpadł. Chwilę potem zapadłeś się pod ziemie, szukałem cię długo rzucając mięchem które Mav i Kapulet musieli wysłuchiwać. Bezskutecznie. Dobrze że mi przypomniałeś... małe gunzo z tobą kilka chwil później:

Latałem w koło ciebie jak sęp, wściekły że już niczego nie mam na pokładzie żeby Ci pomóc  :118: Aż tu nagle zjawił się Bobberos i zrobił ze mną "porządek" :004:

« Odpowiedź #494 dnia: Stycznia 31, 2008, 17:48:00 »
Niestety leciałem już pusty mając jedną 25Mpu dla Patriota. Su25T to nie myśliwiec i wolałem uciekać niż wdawać się w gunzo :)

Później w Su 33 popełniłem błąd i wpadłem w korek (za dużo tych bomb było jak na ten samolot :)). Nie mogłem odrzucić gratów w powietrzu a musiałem się bronić przed Tobą dlatego spadłem w wodę :)

Aha jeszcze coś dla wszystkich latających. Nie róbcie screenów gdy ktoś do was strzela bo zaczynacie skakać po ekranie i niema mowy żeby w was trafić a wczoraj zdarzyło się kilka razy że odpalając rakietę przeciwnik zaczynał tak skakać - przypadek?