Autor Wątek: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.  (Przeczytany 105480 razy)

Q-bak

• Gość
Odp: Latanie "As real" - ostateczna mobilizacja.
« Odpowiedź #735 dnia: Września 02, 2008, 22:50:33 »
Wybaczcie, to byl Mav na A-10. Zostane, zostane  :021: :021:

Offline sanCH0

• *
  • DCS:BS, LO:FC2
« Odpowiedź #736 dnia: Września 02, 2008, 23:05:09 »
Jak zwykle kilka fotek:

Początek misji.

W poszukiwaniu wierzyczek.

Udane lądowanie na Kerch-Bagerovo, na Kirovskoye zerwałem przednią gumę  :001:

Niestety wieżyczek nie znalazłem. Tomcat podesłał mi tą misję ale w edytorze nie widziałem żadnych obiektów statycznych, to samo podczas testowego przelotu. Czy powinienem je tam widzieć (w edytorze)?
Polish Virtual Air Force - LO:FC 1st FIS Sanch0

« Odpowiedź #737 dnia: Września 03, 2008, 07:38:36 »
W edytorze były ukryte, w sumie nie dziwie się że wieżyczek nie znaleźliście bo vowthyn postawił najtrudniejsza z tych wszystkich misji, ale to moja wina, mopżemy to polecieć w dzień mając jakiś cel, tak jak wczoraj Mav wymyślił bombardowanie.

EDIT
Ale powiem że na Su-25T chyba dawno nie lataliście skoro taki fajne lądowania a 0 m/s wiatru...

Lotnik, skrzydlaty władca świata bez granic, ze śmierci drwi, w twarz się życiu głośno śmieje

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #738 dnia: Września 03, 2008, 07:46:07 »
Hmm.. Tomcat wysłałeś mi trzy misje: "Navigation", "navigation in fog" oraz "navigation in night". Wystawiłem tę pierwszą sądząc, że jest najłatwiejsza.

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #739 dnia: Września 03, 2008, 10:04:46 »
To gdzi myśmy drogi Specu latali, że nie zauważyli tego  :118: . Może to przez ustawienia LOW?

Kurde no zasiedziałem się wczoraj na 104th :| a takie coś przegapiłem, Mava na ropuchu na przykład :D

« Odpowiedź #740 dnia: Września 03, 2008, 16:48:47 »
Prawda, mój błąd, sam teraz zobaczyłem, poprostu na gotowej misji zrobiłem utrudnienie jako noc czyli wieczór i później zmieniałem tylko pogodę a nie czas startu, zapomniałem o tym, mój błąd... Ale cóż, ciesze się że sobie poradziliście  :102:
Lotnik, skrzydlaty władca świata bez granic, ze śmierci drwi, w twarz się życiu głośno śmieje

apsik1978

• Gość
« Odpowiedź #741 dnia: Września 03, 2008, 17:33:39 »
...a tak apropos to kiedy bedziecie teraz latac na serverze? bo  chcialbym sie przylaczyc.
Pozdr.

MuniekPL

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #742 dnia: Września 03, 2008, 17:57:06 »
Prawdopodobnie w piątek, jeśli ekipa dopisze. Lektura obowiązkowa, jeśli jeszcze nie widziałeś: http://www.il2forum.pl/index.php?topic=9858.0

apsik1978

• Gość
« Odpowiedź #743 dnia: Września 03, 2008, 20:41:53 »
dzięki za inform.  ..tak oczywiście zapoznałem się z wytycznymi. Postaram się w piątek przyłączyć  :004:

Pozdr.
MuniekPL

Przypominam o stosowaniu poprawnej pisowni. Zdania rozpoczynamy wielką literą. Dziadek Kos
« Ostatnia zmiana: Września 04, 2008, 07:16:10 wysłana przez Kos »

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #744 dnia: Września 05, 2008, 10:09:51 »
Zapraszam wszystkich chętnych dzisiaj wieczorem około 21. Proszę o cierpliwość, gdyby serwera nie było widać, bo prawdopodobnie do ostatniej chwili nie będzie mnie w domu.

« Odpowiedź #745 dnia: Września 05, 2008, 14:46:56 »
Hah - widze ze zaczyna sie tu cos ruszac! Jest szansa ze wpadne dzisiaj rowniez ale niestety nie moge zagwarantowac. Rozumiem, że serwer to 104th, a TS?

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #746 dnia: Września 05, 2008, 15:22:43 »
Hah - widze ze zaczyna sie tu cos ruszac! Jest szansa ze wpadne dzisiaj rowniez ale niestety nie moge zagwarantowac. Rozumiem, że serwer to 104th, a TS?

Trzy posty powyżej zapodałem koledze Apsikowi link do tematu zawierającego wszystkie niezbędne informacje. Skorzystaj z niego.

Q-bak

• Gość
« Odpowiedź #747 dnia: Września 05, 2008, 18:16:16 »
A ja mam taką prosbe do wszystkich tych, ktorzy tworza misje online i potem podsylaja je vowthynowi. Czy moglibyscie brac pod uwage ludzi, ktorym lock lubi sie czasami wysypac ? Podczas ostatniego latania gdzies tak w polowie wywalilo mnie z gry i juz nie mialo sensu leciec za wszystkimi i kazac im na siebie czekac. Mysle ze najprostszym rozwiazaniem byloby ustawienie startu samolotu juz w miejscu (albo obok) dzialan - czy to bombardowan, czy niedaleko przejazdu transportu przeznaczonego do odstrzalu. Zapobieglo by to wielu frustracjom, ktore nie powinny przeciez towarzyszyc tak swietnej zabawie, jaką jest latanie online.
Pozdrawiam

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #748 dnia: Września 05, 2008, 18:20:05 »
Sniffer, kolego, miło Cie i tutaj widzieć, ah tak dawno ci zada nie skopałem ;)

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #749 dnia: Września 05, 2008, 18:53:39 »
Qbak - możliwość ostrzelania konwoju czy lotniska jest dla nas nagrodą za "wyśmienite" umiejętności nawigacyjne. Wróg nie podtyka nam łatwych celów pod nos...
Latamy "Real Asses" :118:
11:05 PM