Autor Wątek: Samoloty dla FSX  (Przeczytany 238642 razy)

Qbeesh

• Gość
Odp: Samoloty dla FSX
« Odpowiedź #45 dnia: Maja 27, 2008, 07:57:46 »
Zanabyłem Hughes H1 i powiem tak: Ten dodatek to jedna wielka procedura i ciągłe uważanie, żeby silnika nie zepsuć...dlatego nie latam już niczym innym :021:

Wreszcie te wszystkie suction gauges i inne oile czy pressury nie służą za ozdobę.

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: Maja 27, 2008, 08:10:53 »
dlatego nie latam już niczym innym :021:

:002: :002: :002:

Samolocik jest naprawdę odwalony na cacy, a latanie nim to czysta przyjemność :001:

37Darek

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: Maja 27, 2008, 16:59:04 »
Od pewnego czasu dostępny już jest nowy Hurricane IID http://www.simviation.com/cgi-bin/syb2.cgi?section=vintage&file=FSXHurricaneIId.zip W sumie, widząc Bristol Beaufighter, pojawia się dodatkowy samolot jaki można połączyć do wspólnego latania. Jedno co troszkę mnie denerwowało na początku to przeźroczysty kwadrat celownika, który wchodzi na elementy osłony silnika. Mając Track Ir można odchylić się niwelując ten problem. Oczywiście dodatek darmowy.

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #48 dnia: Maja 28, 2008, 00:31:45 »
Niestety, samolot wykonany narzędziami z FS2004, przez co są problemy z wyświetlaniem tekstur. Do tego model solidnie obciąża komputer. Za to Beaufighter to maszyna "true-FSX" i nie będzie sprawiać najmniejszych kłopotów.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 07, 2008, 21:17:47 »

« Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 07, 2008, 23:41:41 »
Już niedługo F-16 od Aerosoftu

No to tylko szybko potem machnąć ładną polską "skórkę" ...

F-16 w produkcji, TS-11 w produkcji i PZL-130 w produkcji - zapowiada sie, że będziemy mieli ładny zestaw maszyn reprezentujących nasze Siły Powietrzne (szkoda, że nie zapowiada się jakiś T-38 do odbywania treningu w Stanach, ale jest T-6). W każdym razie będzie sporo możliwości - trening w PL, trening w Stanach, dostawa samolotów lotem (no kto się pisze na lot przez Atlantyk w czasie rzeczywistym?), ćwiczenia i szkolenia w Polsce, przechwycenia "renegate". W sumie po co nam wyimaginowany FO  :021: Tyle, że strzelać się nie da, ale w końcu jak często piloci w realu odbywają szkolenia z użyciem bojowego uzbrojenia? Naprawdę w realu to niezbyt często.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 08, 2008, 02:19:22 »
Znam jednego co zrobil taki lot, ale fakt, w FS są sejwy  :002:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 08, 2008, 08:51:16 »
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 08, 2008, 10:20:42 »
F-16 w produkcji, TS-11 w produkcji i PZL-130 w produkcji - zapowiada sie, że będziemy mieli ładny zestaw maszyn reprezentujących nasze Siły Powietrzne (szkoda, że nie zapowiada się jakiś T-38 do odbywania treningu w Stanach, ale jest T-6). W każdym razie będzie sporo możliwości - trening w PL, trening w Stanach, dostawa samolotów lotem (no kto się pisze na lot przez Atlantyk w czasie rzeczywistym?), ćwiczenia i szkolenia w Polsce, przechwycenia "renegate". W sumie po co nam wyimaginowany FO  :021: Tyle, że strzelać się nie da, ale w końcu jak często piloci w realu odbywają szkolenia z użyciem bojowego uzbrojenia? Naprawdę w realu to niezbyt często.

Będzie pięknie :001: Ja się piszę w któryś weekend na przelot przez Atlantyk, choćby F-18.

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 18, 2008, 20:56:19 »
Coś mi się widzi że DCS będzie miał konkurencję:

http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=18527

A przy okazji, wyszedł patch do Hughesa H-1.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

empeck

• Gość
« Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 18, 2008, 20:59:14 »
Cholera, będę musiał dać więcej detalu w Orlika :|

« Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 18, 2008, 23:34:11 »
Jak dla mnie to ten F-16 to jedna wielka tragedia.
Odgromniki wyglądają jak by były zrobione z prętów zbrojeniowych, rażące błędy w bryle modelu i kilka innych mniejszych kwiatków. Trochę mnie dziwi że ten model dotrwał w takim stanie do fazy Beta (zwolnili całą kontrolę jakości czy co  ???), tym bardziej że ich ostatni samolot jest bardzo dobry.

P.S. Empecik, mam nadzieję że nie piszesz o F-16 bo twój Orlik bije go na głowę  :karpik

empeck

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 19, 2008, 06:34:33 »
Hehe, dzięki :) W Orliku też jest trochę błędów, zarówno w exteriorze, jak i w kabinie :| Bez dokładnej dokumentacji i rysunków ciężko tego uniknąć.

A mówiłem o detalu w Bellu 205 od Aerosoft, tylko coś im forum padło.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 19, 2008, 11:07:00 »
Co tam po detalach śmigła ogonowego, jak bryła kadłuba jest niepoprawna.

« Odpowiedź #59 dnia: Czerwca 25, 2008, 05:36:21 »
Panowie to ja podaje zrodlo sami zobaczcie screeny bo mi szczena opadla  :karpik
http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=18150&pid=111339&st=40&#entry111339
Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził z oczami utkwionymi w niebo; bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić.