Czy istnieje jakiś godny polecenia A-4 Skyhawk dedykowany pod FSXa?
Chyba nie ma (w każdym razie nie spotkałem się, a przeglądam regularnie strony producentów dodatków) żadnego A-4, z maszyn odrzutowych godnych polecenia to ja bym wybrał:
Miejsce pierwsze to -> F-16 z Aerosoftu, opisany w temacie "Samolot F-16 do FSX (sp2(dx10))"
... potem jest długo nic i ...
1. MIG15/17 z Bear Studio - opisany w temacie "MiG-17"
2. F-14 od IRIS
3. F-5 z Aerosoftu
4. F-20 od IRIS
Większość to maszyny przerabiane z FS9 i powiedzmy sobie nie najwyższych lotów, mnie najbardziej podoba się zestaw MiG-15 i MiG-17, ale to oczywiście subiektywna ocena i dlatego wypaczona faktem, że "Limki" latały w naszym lotnictwie i mam do nich sentyment.
Szczególnie zawiódł mnie IRIS swoimi F-20 i F-14, po moim zdaniem bardzo udanych dodatkach czyli szkolnych T-6/AT-6 Texan II i PC-9 wykonaniem tych "suszarek" jestem mocno zawiedziony. ten F-5 aerosoftu to też chyba jakiś kiepsko (bo niektóre przeróbki z FS9 są całkiem fajne) odgrzany kotlet.
Od tych 3 dodatków czyli F-5, F-20 i F-14 to już dużo lepszy jest moim zdaniem defaultowy F-18.
Jedyny A-4 to chyba ten:
http://www.abacuspub.com/fsd/catalog/s607.htm, ale ani on "dedykowany", ani godny polecenia (przeróbka jeszcze chyba z FS8 bo kompatybilny FS2002/FS2004/FSX) - nawet na reklamowych screenach u producenta wygląda parszywie.
Jest też jakiś darmowy A-4 niejakiego Kazunori Ito, ale to też przeróbka z FS2002/FS2004.
PS. Wspomnianego ostatnio na Forum Mirage nie ująłem, bo jeszcze nie mam tego dodatku.