Autor Wątek: Kto pogra w Falcona AF przez hyperlobby?  (Przeczytany 4357 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

peter5on

• Gość
Kto pogra w Falcona AF przez hyperlobby?
« dnia: Grudnia 28, 2007, 22:33:32 »
Witam wszystkich lotników.

Tak jak w temacie mam pytanie do wszystkich oblatywaczy AF w wersji 1.12 ponieważ z chęcią bym z kimś polatał najlepiej z jakąś większą grupą może jakieś misje cooperacji...

Jak narazie grałem nieraz ale tylko w dogfight i maksymalnie 3 graczy a mi się marzy jakaś misja na 8 w trybie cooperacji. Przez te kilka dni latania powiem że AF wymiata na multi nawet jak się często 
przegrywa  :002:  Tak więc wszystkich chętnych proszę o zgłoszenie swoich chęci  :003:

Moglibyśmy się spotykać o określonych godzinach i po prostu wykonywać misje albo dogfight jak kto woli
wszystkie propozycje mile widziane  :001:

Serdecznie pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2007, 00:02:51 wysłana przez Razorblade1967 »

Odp: Kto pogra w Flalcona AF przez hyperlobby?
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 28, 2007, 22:42:46 »
Słaby joy , latać prawie nie umiem :D ale spróbować mogę :)

Offline Gerrah

• *
  • 13 WELT pilot
    • 13 WELT
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 28, 2007, 22:56:26 »
A można wiedzieć czemu koniecznie przez Hyperlobby? Ja generalnie jestem zawsze chętny do latania (jeśli akurat nie latamy w 13. :002:), ale nie posiadam HL i jakoś średnio chce mi się go instalować.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2007, 23:03:34 wysłana przez Gerrah »
"Right now, you're probably the smelliest Lartnei in the galaxy."
"Excuse me?" Lafiel's eyes narrowed. "Did you just say that you'd like to die? I can help you with that."

peter5on

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 29, 2007, 00:12:27 »
Jak narazie to wszystkie serwy stoją na hyperlobby i coś nie mogę się do nich dołączyć. Tylko przez hyperlobby moge.  :003:

Ale skoro chcesz to możemy normalnie tyle  :004: a to lobo to zajmuje tylko 1,22 po instalacji  :002: i naprawdę nie jest to skomplikowany program  :001:

Skoro znasz systemy f16 to na pewno poznasz i ten program bo jest na prawdę banalny.

Tak więc kiedy chcielibyście spróbować swoich sił bo ja głównie wieczorem ok 20.  :004:

Czekam na odpowiedz

Offline Gerrah

• *
  • 13 WELT pilot
    • 13 WELT
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 29, 2007, 00:19:54 »
Jestem praktycznie zawsze :002: Serwer można przecież samemu postawić?
"Excuse me?" Lafiel's eyes narrowed. "Did you just say that you'd like to die? I can help you with that."

« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 29, 2007, 00:34:49 »
Chętnie bym się dołączył, gdyby nie to że kompletnie wszystko zapomniałem. Wczoraj zainstalowałem ponownie AF i wystartowałem dopiero po 20 minutach  :karpik

Ale gdyby byli zainteresowani za tydzień to zapewne bym się już dołączył.

madzio

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 29, 2007, 01:06:37 »
Czesssc

witam ,petes5on....nowicjuszu czytając na forum to sie usmialem hahha oni to tu wszyscy strarzy wyjadacze na F-16  ha i takie cos ,ze musi zainstalowac lub wystartowal po 20 minutach...... :karpik

pozdrawiam    Kest

Proszę pilnować poprawnej pisowni. Dziadek Kos
« Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2007, 01:37:15 wysłana przez Kos »

peter5on

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 29, 2007, 02:21:46 »
Dobra panowie ja tam może nie jestem starym wyjadaczem ale nauczyłem się strzelania z rakiet, obsługi radaru, nawigacji, startów, zrzucania bomb, tankowania, itp i to wszystko w jakieś 4 czy 3 dni.  :002:

Nie to że mam jakąś wysoką samoocenę bo na multi to spadam zawsze pierwszy.  :006:

No więc widzę że zainteresowanych przybywa bardzo się ciesze  :001: no więc sprawa wygląda następująco trzeba sciągnąć hyperlobby z ich oficjalnej strony a reszta to już banał.

Serwy może chyba każdy stawiać ale nie jestem pewien. Bo coś tam się mnie pytali jak mam neta podłączonego ( czy router czy nat czy cośtam ) w każdym razie ja sobie gram i problemów niema.

Najfajniejsze jest to że niema żadnych lagusów przeskoków czy coś nawet jak jest wysoki ping.

No więc jak robimy panowie? Trzeba coś zacząć ustalać bo mi wiatr z pod(spod) skrzydeł ucieka.  :002:

« Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2007, 02:29:51 wysłana przez Kos »

Offline Gerrah

• *
  • 13 WELT pilot
    • 13 WELT
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 29, 2007, 05:50:49 »
Proponuję najpierw sprawdzić i postawić samemu. Co prawda w AF nie latałem już od groma czasu, ale jeśli da się w OF to tym bardziej będzie się też dało w najstabilniejszym ze wszystkich Falconów.

peter5on

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 30, 2007, 23:14:38 »
No więc ja wszystkim życzę na wstępie szczęśliwego nowego roku. Tak więc myślę że pierwsze loty możemy rozpocząć od nowego roku. Więc możecie już podawać wstępne daty pierwszych lotów. Jeżeli tego nie zrobicie to ja mogę podać  :002:

Miszon

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 31, 2007, 00:01:46 »
A Brevity już opanowałeś? Bo latając z chłopakami z 13. możesz być przykro zaskoczony  :003:

peter5on

• Gość
Odp: Kto pogra w Falcona AF przez hyperlobby?
« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 12, 2008, 11:49:32 »
Panowie bandyci na 12 ojczyzna wzywa w związku z czym musimy wzbić się w powietrze.

Dzisiaj mam wolny czas wieczorem o 20.00 albo jutro o 12.00 i o tych godzinach będę w hyperlobby.

Właściwie to ja prawie cały czas mam wolne bo ferie już mam. Grałem ostatnio w kampanie przez sieć i  naprawdę super tak lecieć w szyku  :002: więc zapraszam wszystkich. Mój nick oczywiście peter5on.