Autor Wątek: Brak wygladzania krawedzi i bledy w wyswietlaniu tekstur w FSX+VISTA 64-bit  (Przeczytany 12434 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kapulet

• Gość
Odp: Brak wygladzania krawedzi i bledy w wyswietlaniu tekstur w FSX+VISTA 64-bit
« Odpowiedź #45 dnia: Czerwca 18, 2008, 19:54:20 »
Się nie rozdwoję... TS-11 ma priorytet. ;)

Mniej więcej na kiedy premiera :011:

Offline Vulg

• *
  • Stalker
Odp: Brak wygladzania krawedzi i bledy w wyswietlaniu tekstur w FSX+VISTA 64-bit
« Odpowiedź #46 dnia: Czerwca 21, 2008, 16:22:17 »
Mniej więcej na kiedy premiera :011:

"When it's done.™" :021:
If a zombie isn't fun to shoot, is it really a zombie?
Kropki

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 05, 2008, 00:03:19 »
Ostatnio, chyba z powodu zbyt długich przerwa w lataniu coś mi sie popsuło. Czy ktoś ma pomysł  co może powodować takie buraki w wyświetlaniu chmur? Bardzo to irytujące.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 05, 2008, 00:38:49 »
Nie masz może doinstalowanych chmur z tego dodatku który wstawia termiki? On ma tam jakąś chmurę która wskazuje gdzie jest noszenie. To jest jedyne co mi przychodzi do głowy...

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 05, 2008, 07:23:07 »
Faktycznie próbowałem instalować ten dodatek, ale nie zaobserwowałem jego efektów (znaczy termiki nie znalazłem) i dałem sobie spokój, najwyraźniej zostały po tym śmieci. Wielkie dzięki za podpowiedź, spróbuję się tego pozbyć, jak tylko się do niego dokopię :-)