Witam
Już wszystko gra (w paru znaczeniach

). Ale jako początkujący, zupełny noob, mam i pewnie jeszcze długo mieć będę, pytania. Zupełnie nie miałem styku z Falconem wcześniej, toteż całą zabawę zaczynam od treningów. Pierwszy (nazywa się bodajże Basic Handling) już przelatałem z 15 razy. Za każdym razem próbowałem lądować. W większej części wypadków pilot by przeżył, ale samolot byłby chyba spisywany na straty

Toteż na początku 2 pytanka

:
1. Z jaką prędkością mam schodzić do lądowania, by samolot mi nie siadał jeszcze przed pasem, że to wina podwozia, które na moje oko jakoś tak niepełnie się rozkłada, choć przecież lampki w ani nie odbijał się od niego? Próbowałem tak w przedziale od 100 mil/h (w tym chyba mierzy prędkość), ale usiadłem na 20 metrów przed pasem, a około 250 już się od niego odbijam. Chyba kokpicie się świecą.
2. Czy jest możliwość otworzenia spadochronu hamującego? Bo ja jedynie otwieram na maksa hamulce aerodynamiczne.
A teraz pytanko dotyczące drugiej misji treningowej (Takeoff)... nie obraźcie się, jeśli jest idiotyczne... jak u licha uruchomić F16?? Obklikałem cały kokpit i guzik to dało. Ale przynajmniej wiem jak zamknąć kabinę

ps. Przepraszam za jednego posta pod drugim, ale chyba nie da się edytować.