W przypływie "weny twórczej" poprawiłem wyświetlanie liter na 109 E4/B dla wszystkich Gruppe.

Pliki są sprawdzone i gotowe do wysłania chętnym przez e-mail.
"Weny twórczej" i czasu zabrakło mi, jednak, do zlokalizowania katalogów, w których powinny znajdować się te poprawione pliki.
Problem polega na tym, że da się wyszukać pliki o odpowiednich nazwach, ale mają one inną zawartość niż te poprawione, a ja nie mam odpowiednich narzędzi do złożonego sprawdzania i porównywania zawartości plików tekstowych.
Poprawne działanie plików można osiągnąć przez skopiowanie nowych wersji plików do katalogu ..\PaintSchemes\Cache (przy uruchomionej grze)
lub do ..\CoopRegt (przed uruchomieniem gry) ale bez zmian ustawień "Smaller Luft. Codes Repositioned Bomber v" panelu IL2 MAT Manager.
Nie jest to, oczywiście, rozwiązanie eleganckie, więc prośba moja jest taka: wyślę pliki a "odbiorca", w wolnej chwili, znajdzie w swojej instalacji oryginalne katalogi z plikami różniącymi się tylko dwiema cyframi w zawartości. Będę wdzięczny a z ustalenia lokalizacji plików i poprawnego wyświetlania będą zadowoleni wszyscy użytkownicy MAT'a.