Autor Wątek: Lotnisko dla FSX: Pole Mokotowskie  (Przeczytany 6059 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
Odp: Lotnisko dla FSX: Pole Mokotowskie
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 25, 2008, 10:46:17 »
Ech, przeoczyłem  :002:

Mówiąc na serio. Wczoraj ukończyłem prace nad zabudową Placu Unii Lubelskiej z Pomnikiem Lotnika, rogatkami mokotowkimi i charakterystycznymi kamienicami. Kolejnym etapem jest obszar PLL LOT (a wcześniej "Aerolot"). Do budowy są: 2x hangary - LOT i Aeroklubu, dworzec cywilny, warsztaty szybowcowe inż. Kocjana oraz kilka pomniejszych dodatkowych obiektów. Kamienice, których nie odtworzę, zostaną zastąpione defaultowymi z bilbliotek FSX.

Kolejnym etapem będzie budowa połączenia Plac Unii Lubelskiej - Plac Zbawiciela z kościołem, który jest bardzo charakterystycznym obiektem na mapie Warszawy. Przydałby się Plac Politechniki, a na pewno szpital z zabudowaniami naprzeciwko głównego budynku Polibudy.

Na koniec najlepsze ;), czyli budowa PZL, Dowództwa Lotnictwa oraz kilka obiektów na południe od lotniska, m. in. SGH.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 28, 2008, 10:05:32 »
Rzut w kierunku północnym, w stronę ulicy Wawelskiej. Widoczny hangar LOT oraz miejsca na trybuny wybudowane na Challenge 1934. Wczoraj, zaprzyjaźniony użytkownik Sim Outhouse zainstalował mi lokalny ruch składający się z RWD-8 i Lublinów. Oczywiście, będzie również włączony do paczki.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

poko24

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 05, 2008, 10:56:33 »
Swietne Lucas! Oby tak dalej.

Rany! Ilu tutaj zdolnych ludzi. Jestem w szoku.

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 05, 2008, 12:46:39 »
Dzięki :)
Trochę tego powstaje. Staramy się ;)

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #19 dnia: Września 16, 2008, 22:29:02 »
Premiera tuż, tuż.

Z tej okazji, przygotowałem krótki filmik prezentujący scenerię:
http://pl.youtube.com/watch?v=ivY6M69sY2w

« Odpowiedź #20 dnia: Września 16, 2008, 23:19:35 »
Panowie! Przed Wami czapki z głów :010:
Robicie mi coraz większy apetyt, więc wybaczcie prostackie pytanie: gdzie można trafić i jakie wymagania sprzętowe ma FSX. Aby nie śmiecić odpowiedź proszę kierować na pw. Z góry dzięki.
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Ruhisu

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Września 17, 2008, 13:24:11 »
Lucas!
Uber sceneria! Kawał genialnej roboty :D Już nie mogę się doczekać!

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #22 dnia: Września 20, 2008, 00:25:44 »

37Darek

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Września 20, 2008, 01:03:34 »
Lucas jeszcze nie widziałem w MFSX ale już dziękuję. Spodziewam się tylko dobrej jakości.

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Września 20, 2008, 09:39:05 »
Super :010: Ogromne dzięki :010: :010: :010:

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #25 dnia: Września 20, 2008, 16:42:47 »
No to teraz trzeba zrobić albo zlot starych samolotów, albo rajd Mokotów - Puck  :banan
Czekam na screeny i opinie ;)

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Września 20, 2008, 17:15:20 »
rajd Mokotów - Puck  :banan

Świetny pomysł  :010: :010:

PS. Screeny się pojawią :002:

Ruhisu

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Września 20, 2008, 18:06:12 »
Oh My god! Oh my god! Oh My god!!!!
DOWNLOADING!!
Domo arigatogosaimashita Lucas-sama!  :banan

37Darek

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Września 22, 2008, 00:20:06 »
Lucas jak rajd to pewnie Kapuleta i mnie nie trzeba zachęcać. Latamy na szmatolotach z wielką radością. Mogę lecieć ale tylko do połowy października, potem zostanę bez netu. Daj znać troszkę wcześniej o locie abym dopasował sobie czas pracy do latania.