Autor Wątek: Linki do interesujących wiadomości i komentarze.  (Przeczytany 384205 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Linki do interesujących wiadomości i komentarze.
« Odpowiedź #1860 dnia: Kwietnia 07, 2018, 11:01:10 »
W tym roku T.meet w maju na Krzesinach.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1861 dnia: Kwietnia 19, 2018, 21:17:02 »
Fallout w filmie?
Niedawno spolszczono cz.1, a teraz cz.2. Można obejrzeć to sobie na kanale https://www.youtube.com/watch?v=hNR_Bixhd64 .
Produkcja była sfinansowana przez fanów serii.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #1862 dnia: Kwietnia 23, 2018, 10:50:20 »
Zdjęcia z nazistowskiego zlotu w Niemczech. Jprdl, ale patologia. A tak w ogóle, to gdzie ci blond rycerze. Tam co drugi ma wagę co najmniej PzKpfw IV, a już na pewno III.
https://www.flickr.com/photos/presseservice_rathenow/sets/72157666031204717/
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #1863 dnia: Kwietnia 23, 2018, 11:11:15 »
Zdjęcia z nazistowskiego zlotu w Niemczech. Jprdl, ale patologia. A tak w ogóle, to gdzie ci blond rycerze. Tam co drugi ma wagę co najmniej PzKpfw IV, a już na pewno III.
https://www.flickr.com/photos/presseservice_rathenow/sets/72157666031204717/

Panie też urodą i "postawą" nie grzeszą ;>.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #1864 dnia: Kwietnia 23, 2018, 11:12:23 »
Aż przykro na to patrzeć :|  Ja rozumiem że młodym to jeszcze miesza w pustych łbach ta ideologia. Ale tam średnia wieku to zdecydowanie 40+ i to już jest zastanawiające... Przeżyć tyle na świecie i mieć nadal tą samą sieczkę w głowie, to jest jednak słabe  :| No i faktycznie, większość tych z kategorii "heavyweight" to powinna się zająć ratowaniem siebie a nie kraju, bo szybciej wykończy ich cholesterol niż problemy o które (jakim im się wydaje) walczą...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1865 dnia: Kwietnia 23, 2018, 11:34:02 »
Czubów nie brakuje nigdzie. A u nas to na 11 listopada mało podobnych ludków wychodzi (ONR i spółka)? Jeszcze po takich doświadczeniach drugowojennych... Tak samo jak Niemcy nie umiemy pogonić towarzystwa. Z drugiej strony mamy nawiedzone babcie i dziadków - katoli od Jezusa króla i krucjaty różańcowej etc. Jak dla mnie to trochę za blisko naszej granicy ale nic się na to nie poradzi. Najbardziej to współczuję mieszkańcom Ostritz którzy nie są zadowoleni z faktu odbywania się pod ich nosami tego zlotu. Nawet jakiś kontr zlot szykowali ale obstawiam, że to spaliło na panewce, bo ich towarzystwo przegoniło. Tak to jest jak jest bieda (wschodnie Niemcy) i brak kręgosłupa moralnego.

Rutkov nie przesadzaj, może nie są to atleci z kronik Szefa, nie każdy ma wypracowany mięsień piwny ausf. F. ale w dziób można wyłapać.

Śledziłem to wcześniej na tweeterze i tam co drugi na aucie ma blachę WH... 88 itp. klimaty. Oczywiście wozidło niczym wóz knechtów musi być czarne i niemieckie ;). Strach pomyśleć co by było jakby się tam jakiś ciemnoskóry emigrant  zgubił i wysiadł na nie tej stacji co trzeba...
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 23, 2018, 11:39:40 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline =OPS=lipas

• *
  • Very, very hakiem w plery.
« Odpowiedź #1866 dnia: Kwietnia 23, 2018, 18:43:18 »
Zdecydowanie kwiat narodu niemieckiego. Sami niebieskoocy blondyni wyrzeźbieni jak bogowie olimpijscy :).

"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #1868 dnia: Kwietnia 23, 2018, 23:33:21 »
Gdy widzę takie fotki, rozumiem radykalizm niemieckiej Antify...
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #1869 dnia: Kwietnia 24, 2018, 17:07:01 »
Antifie to raczej "po drodze" z wyżej pokazanymi,ale coś mi się wydaje ze niebezpiecznie wkraczamy w politykę :P
Jeśli kobieta Cię słucha i nie przerywa, nie budź jej !

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #1870 dnia: Kwietnia 24, 2018, 17:16:52 »
Nie wkraczamy, omawiamy zdjęcia ;). Antifa (Antifaschismus, Anti-Fascist Action) raczej, z tego co wiem, i z tego co widziałem, blokuje tego typu marsze/zgromadzenia itp. Lecz też, między innymi, skupia niektórych ekstremistów, tylko, że spod innych sztandarów. Bez hknkrz... Za to z sierpem i młotem.
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

« Odpowiedź #1871 dnia: Kwietnia 25, 2018, 01:22:51 »
hknkrz czy sierp i młot-jeden i ten sam czerwony ch...
nie sugeruj się nazwa,"na plocie pisało dupa..."

Więcej kultury w tym co i jak piszesz. Poza tym - pisownia! Dziadek Kos.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 25, 2018, 17:48:24 wysłana przez Kos »
Jeśli kobieta Cię słucha i nie przerywa, nie budź jej !

« Odpowiedź #1872 dnia: Maja 10, 2018, 22:51:51 »
                                                                                  S. Dali

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #1873 dnia: Maja 11, 2018, 09:26:33 »
Po tylu latach stania to sam bym się bał rozpalać cokolwiek w kotłach ;).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #1874 dnia: Maja 11, 2018, 12:55:52 »
Gdyby była utrzymywana "na  chodzie" to nie byłby problem. Ale przez jeden z kotłów prowadzi trasa dla zwiedzających. No i śruby zdemontowane.
PS. Żart załapałem ( ;)). Info tylko dla młodszych.  ;D
                                                                                  S. Dali