Dziękuję wam panowie za te informacje. Widzę, że pomału kształtuje się mój pomysł następnego przelotu. Jak pisałem następny będzie na Lublinie więc będę musiał zrobić prosiaka prosząc o przygotowanie skina hahaha. Troszkę posiłkuję się książką pana Janusza Kędzierskiego "Zapomniane rekordy". Ale jak pisałem najpierw dokończę swój lot na DC 3. Zerkając na dział naszego forum BoB..... ucieszyłem się, że zaczyna pomału odżywać po dłuższym zastoju. Pewnie są osoby, które po cichutku, w domowych zaciszach latają dłuższe trasy na samolotach "poprzedniej epoki". Latają nie pisząc na ten temat bo jak sam wiem dobrze, pomysł rozpoczęcia przelotu przychodzi łatwo ale jego realizacja jest trudna i często odchodzimy od niego. A sądzę, że i dla was, twórców RWD 8 i Lublina to troszkę radości, że wasza praca jest odebrana bardzo dobrze. I tu mam pytanie do Lucasa czy ten wątek może pozostać do opisów naszych przelotów? Latanie On Line w MFX jak sądzę ma troszkę inne przeznaczenie choć temat podobny.