Autor Wątek: Mod nad modami  (Przeczytany 63828 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Mod nad modami
« Odpowiedź #120 dnia: Lutego 03, 2009, 10:08:08 »
Ano dlatego, że w DX tryb Perfect nie jest dostępny, a ja się bardzo przywiązałem do uberwody. Tak czy inaczej dzięki!

Mazi

• Gość
« Odpowiedź #121 dnia: Lutego 03, 2009, 10:12:02 »
Miałbym takie pytanie.
Pobrałem moda z AAA 1.1, lecz mam zainstalowanegą wersję 1.0. Czy przed instalacją nowego musze usunąć stary, czy też pliki zostaną nadpisane gdy wybiore instalację?
Na AAA pisało, żeby usunąć  katalogi Files i MODS, a później zainstalować 1.1

« Odpowiedź #122 dnia: Lutego 03, 2009, 11:55:05 »
Dzięki :)
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #123 dnia: Lutego 24, 2009, 21:19:09 »
Leszek

« Odpowiedź #124 dnia: Marca 15, 2009, 17:39:34 »
Próbuje zarejestrować się na AAA żeby pobrać  sound moda ale po podaniu wszystkich danych wywala mi taki  komunikat
The authorization code you have entered is incorrect. The location of the code should be stated on the registration page. Please try again.
 I tak za każdym razem

« Odpowiedź #125 dnia: Marca 15, 2009, 18:02:56 »
Kod autoryzacji znajdziesz w innym temacie, napsiany jest wielkimi literami :) To nie jest ten kod np.: z obrazka widocznego przy rejestracji.
O ile mnie pamięć nie myli gdzieś na stronie rejestracji jest link do tematu z kodem. Dobrze poszukaj , a na pewno znajdziesz :)
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #126 dnia: Marca 15, 2009, 20:43:17 »
Tak faktycznie przy pierwszej ramce do wpisania kodu jest link z którego  można pobrać kod. Ale później trzeba go powtórzyć w następnej ramce. Nie wystarczy jednak go przepisać bo zastosowano jakieś jeszcze zabezpieczenie i trzeba coś z tym "zerem" zrobić . Zastąpić inna literą... czy co. Coś tam pisze o "przekątnej". Tyle zrozumiałem z tłumaczenia translatorem. Kombinowałem na różne sposoby i nic. Teraz muszę czekać bo wykorzystałem wszystkie próby. Może ktoś już to przeszedł i mi wytłumaczy :icon_redface:

« Odpowiedź #127 dnia: Marca 15, 2009, 20:47:36 »
Chodzi o to, że elipsa z przekątną to zero, a bez przekątnej to o.

« Odpowiedź #128 dnia: Marca 15, 2009, 21:02:40 »
Dokładnie, zero dla jasności można zaznaczyć przekątną.
Albo zwyczajnie pokombinować z i powpisywać 0, o lub O :)
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #129 dnia: Marca 16, 2009, 11:15:23 »
Próbuje zarejestrować się na AAA żeby pobrać  sound moda ale po podaniu wszystkich danych wywala mi taki  komunikat
The authorization code you have entered is incorrect. The location of the code should be stated on the registration page. Please try again.
 I tak za każdym razem

Tu jest rozwiązanie:  http://www.il2forum.pl/index.php?topic=11022.msg182226#msg182226
Prawdziwy programista wiesza się razem z programem ...

« Odpowiedź #130 dnia: Marca 16, 2009, 13:50:21 »
Korzystam z internetu 10 lat ale tak zakręconego sposobu rejestracji to jeszcze nie widziałem. Alb ja jestem tak głupi że nie mogę się zarejestrować albo tak głupie jest to zabezpieczenie. Na różne sposoby próbowałem i nic. Wszystkie rady udzielone przez szanownych kolegów uwzględniłem. Ściągam UltraPack 1.6 z http://gruenherzjaeger.de/modules/news/ mam nadzieje ze to to samo.

P.S
Chyba że ktoś mi nagra na CD mod z AAA i podeśle na adres. Za opłatą rzecz jasna rozsądną :020:
Przepraszam ze troche nie na temat

« Odpowiedź #131 dnia: Marca 16, 2009, 14:01:49 »
Authorization Code is: J3ll0M0ld
...bez spacji na końcu kodu, która przy kopiuj-wklej, zawsze wciska się do wpisu...
Teraz skopiuj powyższy kod i wklej - będzie OK  :003:
Prawdziwy programista wiesza się razem z programem ...

« Odpowiedź #132 dnia: Marca 16, 2009, 15:34:25 »
@Pan_B
Nie przejmuj się, nie tylko Ty masz z tym problem. Ale faktycznie rejestracja kretyńska  :010:
Spokój cechuje Mistrza.

« Odpowiedź #133 dnia: Marca 16, 2009, 15:37:15 »
Drodzy koledzy. (że pozwolę sobie na taką poufałość) Nie inaczej robię jak tylko wpisuje i kopiiuje i nie wiem co jeszcze robię właśnie taki kod (J3ll0M0ld) jaki podaje jurekt49. Kod kopiuje się lub wpisuje tylko do "M" czyli J3ll0M i nic dalej się nie da wpisać.  Usuwałem już "M" zamiast "0" wpisywałem "o" lub "O".Tyle ile mi przyszło do głowy zrobiłem.
Coś tam wydukałem po angielsku do administratora ale przyszła do mnie zwrotna informacja o jakimś błędzie że wiadomość nie może być dostarczona. O i tyle.

« Odpowiedź #134 dnia: Marca 16, 2009, 16:10:06 »
...Ściągam UltraPack 1.6 z http://gruenherzjaeger.de/modules/news/ mam nadzieje ze to to samo....
To nie jest to samo :001:
Sytuacja jest trochę "skomplikowana", Jolly z AAA wymyślił coś takiego:
http://il2ultrapack.net46.net/index.php/topic,37.0.html
Wygląda na to, że "panowie" mocno się zwalczali i jeszcze im nie przeszło.
Leszek