Ponieważ na wersję moda U 1.2 powoli przechodzą niektóre fajne serwery
np. Zeke vs Wildcat czy Spit vs 109 postanowiłem również ściągnąć U.1.2
i tutaj zonk

, podczas instalacji paczek ściągniętych ze strony A.A.A zawsze jest to samo
czyli pod koniec instalacji wyrzuca błąd ( parę nieaktywnych plików w paczce 3 i 6 ),
na pierwszy rzut oka wydaje się to nie ważne ponieważ gra odpala , również przez HL.
Ale tutaj pojawia się niespodzianka , wchodzę sobie na serwer Zeke vs 109 i jeśli wybiorę
sobie spita III ,SBD lub TBF to chwilę siedzę w kabinie a w drugiej sekundzie przerywa się kontakt z serwerem i jest komunikat " timeout 2" ,
dotyczy to wyłącznie tych trzech typów samolotów, ponieważ offline nie mam z nimi kłopotu oznacza to że moje pliki są niekompletne lub różne niż na serwerze.
Próbowałem ściągać z różnych mirrorów ale zawsze jest to samo , dlatego mam dwa pytania ;
1. czy jest inne źródło skąd można ściągnąć pliki U1.2 , bez błędów ?
2. czy ktoś z was ma także problem z w/w maszynami na Zeke vs 109 ?
3. zgodnie z instrukcją wyrzuciłem pliki zaznaczone kolorem czerwonym , w zielonych jeden mam
oznaczony jako aktywny a drugi nie , moje pytanie brzmi co oznacza kolor niebieski
czy chodzi tylko o to żeby pliki zaznaczone tym kolorem miały minus czy też trzeba coś z nimi
zrobić?
Bardzo mi brak możliwości latania SBD czy TBF na Zeke vs 109 , rzucanie torpedy do ruchomego celu to wyjątkowo zacne zajęcie

.