Sytuacja rozwinęła się nie tak, jak bym sobie tego życzył. Osobiście jestem trochę zasmucony, trochę zniesmaczony. Żeby nie pozostawiać wytworzonej bardzo nieprzyjemnej atmosfery, po długich naradach, przedstawiamy ten odnośnik:
http://rapidshare.com/files/168182872/PAT_MOD_v03.zip.htmlProwadzi on do wersji moda 0.3 - aktualnie jedynej kompletnej. Dokładnie tej, z której korzystają członkowie PAT. Nie gwarantuję stabilności, skuteczności i kompatybilności - dokładnie tak, jak pisałem wcześniej. Możecie przekonać się na własnej skórze o tym, co pisałem.
Co do AAA. Jak pokazywałem tam dymy, to byłem młody i głupi. I zajmowałem się modowaniem... dwa tygodnie? A potem przez wiele miesięcy wcale tam nie zaglądałem. Aż w końcu po kolejnych prośbach "no, napisz im tam coś", napisałem, to, co musiałem. Nie lubię tego środowiska, nie czytam tego forum, drażni mnie, a polityka Jollego mnie irytuje, denerwuje i parę podobnych określeń. Jeśli chodzi o przeniesienie działalności tu - to właśnie jak najbardziej tak. I po części taki był cel różnych moich ostatnich działań. W moich ostatnich rozmowach z naszymi twórcami: Ranwersem i Loku starałem się przedstawić różne wizje, możliwości tego, jakie rzeczy da się wycisnąć z Iłka. A pokazujące pewne możliwości w modach przydatnych absolutnie wyłącznie w lataniu PAT, przedstawić pewne dowody, że rzeczy, których nikt się nie spodziewał są możliwe. Więc czemu nie zrobić tych niemożliwych rzeczy właśnie dla latania bojowego? Tylko do tego potrzebne są chętne osoby do pomocy.
Więc, jeśli pozwolicie, zakończymy teraz dyskusję nad moralnością pokazywania modów? Ja będę korzystał z tego wątku jako swoistego dziennika moich prac i przedstawiał Wam pewne rzeczy, które udaje mi się odnaleźć w iłku przy pracach nad ulepszaniem go pod kątem latania PAT. Bo dla mnie te poszukiwania i próby są bardzo fascynujące, ciekawe i bardzo często zaskakujące - dlatego uważam, że warto się nimi dzielić. Jak coś się kiedyś przyda wszystkim, to postaram się to udostępnić ogólnie.
Liczę również na pomoc, komentarze i inspirację, a także na to, że w tym środowisku, na tym forum zorganizuje się grupa osób modujących iłka w sposób, który na AAA z różnych względów nie jest możliwy.
A da się zrobić rzeczy, o których czasem nawet nie próbujecie marzyć.