Bunkier/Locha/Smoczyca fajna, nawet mój ulubiony kolor Arcticweiss 732 + listwy i zderzaki 7738 Satograu. Motorek M119 już pozwala to napędzić niemniej jedno małe "ale". Nie powiem, że bym się w takim nie widział

. Jedyne moje obawy są takie, że niestety ale za tą cenę może być problem z elektryką, bo nie od dziś wiadomo, że to największa bolączka W140. Podejrzewam, że ten Golfik ją przejeździ

. Myslisz, że po co dodaje go gratis? Żeby sobie go wozić w bagażniku i mieć czym wracać do domu

. A Blitz jaki jest taki jest ale zawsze odpala, pod warunkiem, że Schmeisser znowu nie bawił się akumulatorami.
Laweta Kuscha to by latała za tym klockiem

. Trzeba by było ze dwie podpinać. Z parkowaniem nie był bym taki pewien czy było byłatwiej - niżej się siedzi, poza tym jak się Blitzem wbijesz w Tico to nawet nie zarysujesz, a gdyby nawet to bierzesz wałeczek myk myk myk i masz znowu elegancki macik. A weź to pomaluj ten Bunkier

. Brakowało by mi tych przeciągów w kabinie i napieprzania drzwiami o 4:30 nad ranem kiedy podjeżdżamy po kursantów

. Nie wspominając o tym, że nasze skórzane płaszcze na skórzanej tapicerce strasznie by skrzypiały

. Straszniej niż teraz

.
Ps. No i weź pchaj Lochę jak stanie, w Blitzu jak w "Chrumku" odblokujesz hamulce i sam się toczy...