Autor Wątek: Kącik motoryzacyjny  (Przeczytany 229461 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Kącik motoryzacyjny
« Odpowiedź #1335 dnia: Lutego 28, 2013, 08:12:45 »
Ja chętnie BMW 6 GC, ale mnie nie stać :( Pozostaje mi zadowolić się 530 xD. Cóż, jeśli będę chciał dołączyc do gey'o-ringu: zawsze mogę zafundować sobie iPhone'a ;) Co tam robi SL, A3, A-klasse czy C4 - nie mam pojęcia. Auta wyglądają na dobrane losowo :)

« Odpowiedź #1336 dnia: Lutego 28, 2013, 10:17:33 »
No nie do końca- Qrdl ma Clio, i wali nim czasem od tyłu we Wrocławiu...
-Mamo dlaczego ci ludzie klęczą?
Bo to synku E24 jedzie.
-A ten za nim, to ma awarię?
Nie synku, to diesel.

« Odpowiedź #1337 dnia: Marca 03, 2013, 20:36:58 »
Rajdowcy. Rajdowcy wszędzie...

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #1338 dnia: Marca 04, 2013, 11:30:22 »
Ja chętnie BMW 6 GC, ale mnie nie stać :( Pozostaje mi zadowolić się 530 xD. Cóż, jeśli będę chciał dołączyc do gey'o-ringu: zawsze mogę zafundować sobie iPhone'a ;) Co tam robi SL, A3, A-klasse czy C4 - nie mam pojęcia. Auta wyglądają na dobrane losowo :)

coś w tym zestawieniu jest... znałem kiedyś pacjenta który był właścicielem jakiejś tam firemki i jeździł mercem SL kabrio, Potem sie dowiedziałem że kocha inaczej. Z przerażeniem myślę co mogło się zdarzyć gdy mocno wypięty z głową pod biurkiem szukałem wolnego portu w switchu ....

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #1339 dnia: Marca 04, 2013, 15:08:40 »
Najpierw musiałbyś być w czyimś typie Schmeiss ;-)

A co do aut - to nie jest zestawienie aut DLA gejów, tylko stworzone PRZEZ gejów. Pomijając zazwyczaj bardziej wyszukany gust estetyczny tychże, to nie widzę powodu dlaczego mieliby się różnić od hetero, jeśli chodzi np. o samochody. Technikę potrafią docenić tak samo.

To pokazuje, jak dziwnie ludzie reagują na homo -  jak ktoś homo coś zrobi, albo wybierze, to od razu oznacza, że ta rzecz, czy aktywność jest "gejowa".

Ale coby wyrównać szale, teraz coś dla hetero (albo dziewcząt homo):

Na żywo maszyny i "maszyny" robiły dużo lepsze wrażenie niż na zdjęciach :D
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

« Odpowiedź #1340 dnia: Marca 04, 2013, 17:53:35 »
Jasne, jak QRA można zamieszczać takie homofobiczne treści, mało tego, że homofobiczne to jeszcze pewnie transfobiczne i faszystowskie.

:032: :032: :032:

« Odpowiedź #1341 dnia: Marca 04, 2013, 18:40:35 »
Takie forum, panie. The Forum...
-Mamo dlaczego ci ludzie klęczą?
Bo to synku E24 jedzie.
-A ten za nim, to ma awarię?
Nie synku, to diesel.

« Odpowiedź #1342 dnia: Marca 04, 2013, 21:11:21 »
Mnie się ono podoba, a to co wyżej, to... lekka prowokacja i uśmiech politowania dla terroryzmu poprawności politycznej.

Schmeisser

• Gość
« Odpowiedź #1343 dnia: Marca 11, 2013, 19:32:07 »
W jakimś programie na verydisco zdążyłem zauważyć przedwojenną konstrukcję z czterema kółkami na masce -AutoUnion ileśtam. Miało to koła od roweru, 24 cylindrowy silnk za kierowcą, 600 koni i było ponoć tak straszne że prowadzący mówił o tym ściszonym głosem. Ktoś mi to wygógla :D ?

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #1344 dnia: Marca 11, 2013, 19:54:12 »
Eeee, na pewno 24 cylindry?

Może tego widziałeś: http://www.youtube.com/watch?v=wJn7LHE83cc
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #1345 dnia: Marca 11, 2013, 20:30:48 »
Raczej: http://www.youtube.com/watch?v=4oXV5AUH3sQ

Też nie ma 24 cylindrów ;)

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #1346 dnia: Marca 13, 2013, 22:24:02 »
Oto wspomniany parę stron wcześniej Trolonez :)

Skoczyliśmy nim dla jaj na Niskie Łąki Cup, gdzie udowodnił, że trollować potrafi. Zajęliśmy z kolegą 2 i 3 miejsce w swojej kategorii...

...przy czym w naszej kategorii wystartowały 4 załogi, z czego jedna nie ukończyła :D Mieliśmy najgorsze czasy z całej imprezy i wróciliśmy z dwoma pucharami.

Nawet filmik się znalazł, na którym widać, jak bardzo to nie jedzie.
http://www.youtube.com/watch?v=ccH6LQ3uvjg

Teraz to już ewidentnie zajechaliśmy hamulce. I wentylator na chłodnicy przestał się obracać, skutkiem czego gotujemy się. Eh, poldas poldas ;)

Oswajamy się powoli z koncepcją jakiejś ścierki czy innego taniego RWD. Ten do kolejnej zimy nie dotrzyma ;)

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #1347 dnia: Marca 15, 2013, 22:29:45 »
Co do tuningu swoich cacek:
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #1348 dnia: Marca 15, 2013, 22:50:27 »
Oswajamy się powoli z koncepcją jakiejś ścierki czy innego taniego RWD. Ten do kolejnej zimy nie dotrzyma ;)
No cóż... musicie znaleźć E30.

« Odpowiedź #1349 dnia: Marca 15, 2013, 23:27:19 »
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali