Autor Wątek: Captain Sim ogólnie  (Przeczytany 13344 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online some1

• Global Moderator
Captain Sim ogólnie
« dnia: Grudnia 26, 2008, 16:43:13 »
Krążą słuchy że 29 grudnia czyli w najbliższy poniedziałek, Captain Sim robi wyprzedaż pt. "wszystko za 9,99 Euro". Promocja ma być ważna tylko w poniedziałek, według czasu GMT :)

Warto się zainteresować, bo normalnie firma jest powszechnie znana z jednych z najwyższych cen na rynku. Niektóre ich produkty są zresztą niewiele warte, ale C130 Hercules i Boeing 757 za 10 ojro to faktycznie okazja.

Recenzje:
http://www.avsim.com/pages/0308/C130X/C130X.htm

http://www.avsim.com/pages/0908/CaptSim/CS757.htm

Oba samoloty o ile się orientuję można pobrać z Avsim w wersji "DEMO": jeden skin, niedziałające zegary i zablokowane stery. Ale można ocenić przynajmniej stronę wizulaną.
« Ostatnia zmiana: Marca 26, 2010, 09:11:49 wysłana przez YoYo »
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
Promocja w Captain Sim
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 26, 2008, 21:44:45 »
Oj, ja bym chętnie tego Herkulesa nabył, szczególnie że pojawia się możliwość zrobienia polskich malowań.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Promocja w Captain Sim
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 29, 2008, 00:56:07 »
Pro Pack już macie za 9.99 Eu  :banan

http://www.captainsim.com/store/co/c131_index.html
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Promocja w Captain Sim
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 29, 2008, 01:15:37 »
Już zakupiony  :banan

Byłem przekonany że tylko Base Pack będzie za 9.99, a tutaj wszystko za tyle  :karpik

Offline krmichal

• *
  • gg: 3008541
Promocja w Captain Sim
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 29, 2008, 08:19:10 »
Trochę śmiesznie, że każdy z "packów" kosztuje 9,99, a "Pro pack" zawierający wszystkie z nich też kosztuje 9,99 - uważajcie żeby się nie naciąć ;)
"Każdy głupi umie latać z silnikiem."

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Odp: Promocja w Captain Sim
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 29, 2008, 09:43:00 »
Liczą chyba na nieznajomość angielskiego  :118:

-----------------------

Uwaga! Zgodnie z informacją, którą otrzymałem od Captain Sim - ważna wiadomość dla osób, które już kupiły produkt i miały problem ze ściągnięciem dodatków od CS (w zawiązku z przepełnieniem ich serwerów), a wiem, że dotyczy to też osób z PL. Produkty będą dostępne na kontach. Można też wypełnić formularz zgłoszeniowy o błędzie pobierania http://www.captainsim.com/cgi-bin/user_.pl?action=rescue . Prośba od CS o wyrozumiałość :).
« Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2008, 11:18:27 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 29, 2008, 12:03:39 »
Liczą chyba na nieznajomość angielskiego  :118:

-----------------------

Uwaga! Zgodnie z informacją, którą otrzymałem od Captain Sim - ważna wiadomość dla osób, które już kupiły produkt i miały problem ze ściągnięciem dodatków od CS (w zawiązku z przepełnieniem ich serwerów), a wiem, że dotyczy to też osób z PL. Produkty będą dostępne na kontach. Można też wypełnić formularz zgłoszeniowy o błędzie pobierania http://www.captainsim.com/cgi-bin/user_.pl?action=rescue . Prośba od CS o wyrozumiałość :).

Heheheh, dobre z tą nieznajomością angielskiego  :020:
Ja myślę, że po prostu konsekwentnie podeszli do hasła tej wyprzedaży - "Wszystko po 9.99". Jak wszystko to wszystko :D

Ja zakupiłem C130 Pro Packa i rzeczywiście miałem mały problem bo nie otrzymałem żadnego linku do ściągniecią, ani numeru zamówienia. Po 10h oczekiwania wypełniłem powyższy formularz i 5 minut później już ściągałem zakupionego Herculesa, więc złego słowa o wsparciu CS nie mogę powiedzieć :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 29, 2008, 12:11:50 wysłana przez MacMathys »

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 29, 2008, 12:14:17 »
Ja dostałem maila z linkiem niemal od razu, ale wylądował razem ze spamem. Także kto korzysta z gmaila, niech zajrzy do śmieci.

Incognito

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 29, 2008, 12:54:57 »
U mnie poszedl byskawicznie. Juz 6 minut po zakupie mialem go na dysku.

geolot

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Grudnia 29, 2008, 14:43:12 »
Ja się wcale nie cieszę. Kupiłem we wrześniu Base Pack Herculesa i co mam teraz powiedzieć? Tak się nie robi. Polecieli sobie troszkę.

Zgredd

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 29, 2008, 15:17:49 »
Ja się wcale nie cieszę. Kupiłem we wrześniu Base Pack Herculesa i co mam teraz powiedzieć? Tak się nie robi. Polecieli sobie troszkę.

A to już złorzeczenie  :021:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 29, 2008, 15:22:10 »
No właśnie. Wiem, że to może boleć, ale pomyśl, że Ty latałeś a inni się ślinili.
Sytuacja rynkowa determinuje takie akcje, ot i tyle.

www.yoyosims.pl

geolot

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 29, 2008, 15:55:09 »
Zaraz tam złorzeczenie. Udanych lotów życzę wszystkim posiadaczom Herculesa. Też jest "drogi" memu sercu bo spędziłem pare dni na powidzkim pasie startowym.
Pozdrawiam.

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 29, 2008, 18:53:51 »
Ja właśnie przewożę kilku "bad guys" z Iraku na nasze lotnisko Szymany  :banan Wszystko dzięki pomocy Incognito  :001:

PS: Teraz można formować wirtualną 14.esk  :004:

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

Online some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 29, 2008, 20:31:58 »
Dobra, to teraz mały tutorial na początek: http://www.fsstation.com/tutorials/captain-sim-lockheed-c130.html