Autor Wątek: Naprawianie uszkodzonej maszyny  (Przeczytany 4160 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tal-Rash

• Gość
Naprawianie uszkodzonej maszyny
« dnia: Lutego 25, 2009, 19:40:18 »
Witam
Czy możliwe jest naprawienie samolotu gdy jest uszkodzony po wylądowaniu?
Wiem że to nie realne gdy jest pokiereszowany jak ser szwajcarski ale jednak chciałbym dokończyć misję. Nie mogę mimo wszystko bo wylądowałem ale oba silniki mi nie działają radar nie działa i kiszka jest... Co robić?
Latam angieską wersją flaming cliffs full real ale niestety za pomocą klawiatury :)

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
Odp: Naprawianie uszkodzonej maszyny
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 25, 2009, 19:54:03 »
Musisz wyłączyć silniki, otworzyć owiewkę, wyjść po drabince z samolotu, wypić kawę i po około 5 minutach powinien zostać jako tako naprawiony.
11:05 PM

« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 25, 2009, 19:55:16 »
 :002: Właśnie. Da się wychodzić z samolotu gdy otworzy się  już kabinę i wyłączy silniki?

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #3 dnia: Lutego 25, 2009, 19:58:29 »
Da, da, tylko trzeba wrzucić do napędu GTA

« Odpowiedź #4 dnia: Lutego 26, 2009, 09:22:51 »
Hahaha generalnie dobrze jest jak jeszcze zaparkujesz maszynę niedaleko jakiegoś Kamaz'a z częściami zamiennymi - może to skrócić czas naprawy do 3 minut ;-)

Tak na poważnie procedura jest taka, że stajesz na miejscu parkingowym (na pasie startowym to chyba nie działa), wyłączasz silniki, bierzesz stoper do ręki i odliczasz 3 minuty. Po 3 minutach masz do dyspozycji wygłaskaną nóweczkę...

« Odpowiedź #5 dnia: Lutego 26, 2009, 12:22:33 »
Z tym silnikiem do GTA to dobry pomysł...tak pozwiedzać planszę na pieszo... :002:

« Odpowiedź #6 dnia: Lutego 26, 2009, 12:31:00 »
Spróbuj, zrobić to co napisał Sniffer ale na pasie startowym. Ja stosowałem to  tylko w szybkich misjach i tylko do odnawiania zasobów amunicji czy rakiet (zazwyczaj wracam na lotnisko cały albo nie wracam w ogóle :002: ). Nie było potrzeby jechania na miejsce parkingowe i tracenia czasu skoro można zabić kilku wrogów :118:.
Skoro zbrojmistrze są w stanie operować na pasie startowym to mechanicy chyba też   :004:

A co do reszty wpisów to chyba nie powinniście, panowie, od razu drzeć łacha z kolegi :010: . Fajnie, że gość ma odwagę zadawać takie pytania. W instrukcji do Lock On nie jest, chyba, napisane nic na ten temat. Ja przypadkowo dowiedziałem się o tym, że można uzupełnić uzbrojenie ale nie wiedziałem o tym, że można naprawić maszynę.
Pozdro

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Lutego 26, 2009, 15:16:20 »
A sprawdził ktoś czy ekipa jest w stanie naprawić złamane podwozie po zbyt twardym przyziemieniu?

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #8 dnia: Lutego 26, 2009, 15:22:48 »
Podwozia połamanego nie naprawiają... Ja tak raz oberwałem że nawet się nie dało go otworzyć... I położyłem Orzełka na brzuchu, przy czym silników nie musiałem gasić bo już nie działały w locie, a owiewkę wykopałem nogą... :118: Czekałem 10 minut i nic z tego nie wyszło.
11:05 PM

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #9 dnia: Lutego 26, 2009, 15:42:27 »
Spróbuj, zrobić to co napisał Sniffer ale na pasie startowym. Ja stosowałem to  tylko w szybkich misjach i tylko do odnawiania zasobów amunicji czy rakiet (zazwyczaj wracam na lotnisko cały albo nie wracam w ogóle :002: ). Nie było potrzeby jechania na miejsce parkingowe i tracenia czasu skoro można zabić kilku wrogów :118:.
Skoro zbrojmistrze są w stanie operować na pasie startowym to mechanicy chyba też   :004:

A co do reszty wpisów to chyba nie powinniście, panowie, od razu drzeć łacha z kolegi :010: . Fajnie, że gość ma odwagę zadawać takie pytania. W instrukcji do Lock On nie jest, chyba, napisane nic na ten temat. Ja przypadkowo dowiedziałem się o tym, że można uzupełnić uzbrojenie ale nie wiedziałem o tym, że można naprawić maszynę.
Pozdro

Chyba żartujesz. Moim zdaniem pytanie czy można wyjść z maszyny jest lekko mówiąc idiotyczne.
Mówisz że ma odwagę zapytać, a czy ma kolega odwagę kliknąć "szukaj"?
Mało razy było?

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #10 dnia: Lutego 26, 2009, 16:03:23 »
Owszem pytanie o wyjście z kabiny jest idiotyczne, ale nikt o to nie zapytał :banan
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #11 dnia: Lutego 26, 2009, 16:30:32 »
:002: Właśnie. Da się wychodzić z samolotu gdy otworzy się  już kabinę i wyłączy silniki?

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #12 dnia: Lutego 26, 2009, 16:33:59 »
Owszem pytanie o wyjście z kabiny jest idiotyczne, ale nikt o to nie zapytał :banan

Kilka razy trzeba nacisnąć CTRL+E.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #13 dnia: Lutego 26, 2009, 16:39:53 »
Mazak: ale jak wciśniesz Ctrl+E 3 razy to tak właściwie nie wychodzisz tylko "wylatasz" :002:
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

« Odpowiedź #14 dnia: Lutego 26, 2009, 16:48:55 »
Mazak: ale jak wciśniesz Ctrl+E 3 razy to tak właściwie nie wychodzisz tylko "wylatasz"

A kto mówił, że nie może to być wyjście z pompą?  :021:

Syringe, czytaj dokładniej. Tal - Rash wcale nie pytał o wychodzenie z kabiny   :568:
« Ostatnia zmiana: Lutego 26, 2009, 16:59:01 wysłana przez spitfire »