Witam Wszystkich!
Od niedawna męczę kampanie Deployment misja „Back to TEBERDA” i po jakimś czasie gra się zawiesza. Nie można zrobić zupełnie NIC. Tylko RESTART pomaga.
Grając we wszystkie misje pojedyncze, problem się nie pojawiał. Mimo wielokrotnych powrotów do bazy i ponownego wylotu.
Wcześniej pojawiały się takie problemy w misji 3, ale za drugim razem jak powtarzałam ją, a miałem 100% (misja wykonana) dałem wyjście i dzięki temu mogłem przejść do następnej.
Podejrzewam, że to może być problem z kartą graficzną ATI, ale nie mam pojęcia o co chodzi i co zrobić bym mógł grać dalej i przejść całą kampanię (karta grafiki Gigabyte Radeon 4890). Również może być to problem z Patchem 1.0.1c, i konstruowaną kampanią Deployment pod wersję 1.0.0.
Zwracam się do Was z prośbą o informację czy ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem i czy zaradził temu…
Warto wspomnieć również, że posiadaczem karty ATI jestem od niedawna, wcześniej użytkowałem zawsze nVidia GeForce, i nie było problemu, ale może to nie karta grafiki. Sterowniki najnowsze jakie są dostępne. Direct10.
Pozdrawiam!